februarie 21, 2018

Studenții Școlii de Design în vizită la Accesit

Studenții Școlii de Design în vizită la Accesit

De 12 ani, compania Accesit aduce în locuințele beneficiarilor săi rafinamentul mobilei italiene de clasă. Showroom-ul exclusivist contractează cele mai cunoscute fabrici din Italia, oferind clienților săi posibilitatea de a comanda mobilier şi articole sanitare de calitate superioară și cu design unic. Accesit colaborează cu cei mai buni designeri din țară și are o experiență vastă de comunicare cu aceștia, iată de ce vizita la showroomul Accesit a însemnat pentru studenții Școlii de Design o oportunitate unică.

Odată ce au pășit în showroom-ul Accesit, studenții au descoperit o lume plină de culori și texturi ce pot îmbrățișa armonios canapelele viitorilor clienți. Aceștia au făcut cunoștință cu textilele exclusiviste pe care le oferă companiile cu care lucrează salonul, dar și cu materiale pentru capitonare deosebite precum pielea neaturală, pielea eco sau  năbuc, toate însoțite de instrucțiunile de îngrijire.

Salonul le-a demonstrat studenților și unele modele de mobilă capitonată ale celor mai cunoscute firme italiene precum Domingo, Essepi Imbottiti sau DVHome Collection, a căror durată medie de viață este de 15 – 20 de ani. Fie că sunteți adeptul stilului clasic, contemporan sau a celui loft, la Accesit găsiți canapeaua potrivită.

Unele modele prezentate de showroom-ul exclusivist sunt dehusabile, astfel fiecare cumpărător are posibilitatea de a comanda un alt set de huse. În așa mod puteți ușor schimba ambianța în casă, fie că este vorba de crearea unei dispoziții de sezon sau aveți nevoie de un aspect mai festiv al mobilei. Canapelele dehusabile sunt o salvare pentru cei care au animale de companie sau copii mici, căci nu vor mai avea nevoie să schimbe întreaga canapea din cauza petelor sau a uzurii externe.

Pe lângă eleganță și stil, canapelele sunt dotate și cu caracteristici tehnice. Umplutura mobilei variază, puteți opta pentru poliuretan, un mix din poliuretan și pană sau pentru pană 100%. De asemnea, aveți posibilitatea de a alege un model cu loc pentru dormit, dotat cu saltea ortopedică.

Compania Accesit nu doar este capabilă să importe mobila pe care v-o doriți din Italia, ci vă poate chiar oferi posibilitatea de a crea un model individual, executat cu precizie de centimetri, iar canapeaua personalizată vă va purta numele.

Un alt subiect pus în discuție a fost dressing roomul perfect. Tinerii au aflat despre mecanismele durabile ce pot fi utilizate la elaborarea unei astfel de camere, dar şi despre tendinţele de pe piaţa internaţională, reprezentanţii showroom-ului punându-le la dispoziţie toate resursele și le-au dezvăluit soluțiile ce pot satisface ele mai sofisticate capricii ale viitorilor clienți.

La Accesit este disponibil un sortiment larg de materiale și culori.  În funcție de preferințe, puteți opta pentru lemn masiv, MDF combinat cu furnir, laminat, metal piele și sticlă. De asemenea, la dispoziția clienților sunt puse 3 tipuri de construcții:

  • Garderobă fixă – o interpretare standardă a garderobei, executată din lemn, laminat sau MDF și
  • furnir.
  • Garderobă cu carcasă – construcție efectuată cu ajutorul piloni metalici, completată cu polițe și accesorii
  • Garderobă cu panouri de perete – este tipul de dressing ce nu necesita pereți ideal  finisați și podea dreaptă. Principalul avantaj al construcției este faptul că  poate fi ușor remodelată și reinstalată în alt spațiu, în același timp oferind posibilitatea de a fi completată cu accesorii suplimentare pe parcursul exploatării.

Tendințele actuale presupun nu doar un aspect îngrijit al dressing-ului, ci și funcționalitatea acestuia. Astfel, studenților li s-a demonstrat un exemplu în stil clasic contemporan și li s-a explicat facilitățile pe care le poate oferi un dressing modern. Mecanismele moderne precum polițele extensibele ,pantograful, dar și amenajarea accesoriilor la diferite înălțimi și pozitionarea lor  în funcție de preferință sunt garantul unei graderobe utile și comode. De asemenea, Accesit vă oferă posibilitatea de a personaliza camera prin accesorii individuale cum ar fi suporturile destinate special pentru pantaloni, centuri, cravate, pantofi, genți , sertare, cutii de păstrare chiar și umerașe cu logotipul dumneavoastră. Altfel spus, salonul poate ușor transforma dressing-ul dumneavoastră în unul de vis.

Reprezentanții Accesit primesc cu plăcere orice idee nouă sau o formă neobişnuită. Pentru ei individualitatea este o provocare şi fac totul pentru a realiza cele mai îndrăznețe idei la cel mai înalt nivel, demonstrând că mobilierul italian calitativ poate fi accesibil.

  • Imagini: Mihai Duca

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub_md
Moldavian Design Week te provoacă să-ți demonstrezi locul de creație
http://designcafeclub.md/moldavian-design-week-te-provoaca-sa-ti-demonstrezi-locul-de-creatie/
Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri
http://designcafeclub.md/offline-scoala-de-design-o-noua-generatie-de-designeri/
Cărămida – material istoric în clădiri moderne
http://designcafeclub.md/caramida-material-istoric-cladiri-moderne/
Durabilitate estetică în noua colecție „AMPHORA” de la MADLAB
http://designcafeclub.md/durabilitate-estetica-noua-colectie-amphora-de-la-madlab/
Escalatoare creative din întreaga lume
http://designcafeclub.md/escalatoare-creative-din-intreaga-lume/
Hotel din gheață inspirat din Game of Thrones
http://designcafeclub.md/hotel-din-gheata-inspirat-din-game-thrones/