Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

  • iunie 12, 2019
Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

Cu siguranță că discursurile celor 6 speakeri Design Talks au fost memorabile, iar pozele de la eveniment demonstrează cât de apreciați au fost oaspeții internaționali. Însă, pentru că Moldovan Design Week celebrează creativitate, era nevoie de imortalizat momentul și altfel. Ei bine, erau șase nume mari ale designului și arhitecturii, veniți din întreaga lume, pe scena de la Tekwill și erau câteva sticle de vin bun, de la Mileştii Mici, iar cei de la MDW le-au combinat.

32 de sticle: de la Mileștii Mici, la Design Talks

Aşa au apărut cele 32 de sticle Design Talks, 32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților Karim Rashid, Eduardo Camarena, Sergey Makhno, Mihai Popescu, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, Andrei Borțun. Iar vinăria Mileștii Mici se poate mândri acum, pe lângă faptul că a fost înscrisă în Cartea Guinness, în 2005 cu cea mai mare colecție de vinuri din lume, alcătuită din  peste 1,5 milioane de sticle, cu 32 de semnături valoroase pentru domeniul industriilor creative și nu doar.

Colecția de aur

Mileștii Mici, păstrează „Colecția de Aur”, la o adîncime de peste 80 metri, în „caze” de tip gotic, în galeriile subterane Mileștii Mici. Cel mai vechi vin din colecție este din 1969, la colecție fiind adăugate în fiecare an mii de sticle de vinuri fine, albe și roșii, seci și de desert. Maturarea vinurilor beneficiază de microclimatul ideal al beciurilor, la o temperatură și umiditate constantă.

Vinurile păstrate în ”Colecția de aur” sunt exportate în zeci de state. Printre ele se numără: Japonia, China, Taiwan, Olanda, Cipru, Danemarca, Finlanda, Malaysia etc.

Colecția „de Design”

Chiar și așa, MDW păstrează amintirile, dar le oferă cu generozitate și altora. Astfel, parcurgând cei 200 km de galerii „Mileștii Mici”, nu veți da de sticlele semnate de speakerii Design Talks. Asta pentru că vinurile vor deveni adevărate comori în colecțiile partenerilor care au susținut MDW 2019.

Se pare că organizatorilor le-a plăcut ideea cu sticlele semnate. Din culise, vă spunem că la cea de-a treia ediție pregătesc publicului o surpriză. Detalii prea multe, însă, deocamdată nu au dezvăluit.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🏠Casa #yukon este alcătuită din două structuri interconectate - cea mai mare, care adăpostește dormitoarele și spațiile de locuit și un bloc modular suplimentar, cu bucătărie și zonă de luat masa compactă. 🔥Creatorii spun că este mai mult decât potrivită pentru familii și grupuri de turiști de până la 4 persoane, datorită dispunerii unui dormitor dublu. 🌞Terasa învecinată cu apa este perfectă pentru întâlniri prietenoase, băi de soare, grătare și seri lungi cu cei dragi.❤ #designcafeclub#dcc #dcclifestyle

#architect#design#nature#arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
📱E cunoscut faptul că în era digitalizării, un strigăt se aude mai bine în rețelele de socializare. 💡Iar dacă ești influencer, mesajul tău îl poate auzi o 🌏planetă întreagă. 🐝Albina B @bee_nfluencer a devenit influencer pe Instagram pentru a atrage atenția asupra problemei scăderii vertiginoase a numărului de albini.🐝 ❓Ești curios/ă să afli și să vezi mai multe despre această campanie?

Vezi link-ul în Bio ☝️
🔥Cum îți dai seama că un interior este luxos?
Prin intermediul materialelor, produselor sau stilului ales❓ 🔍Noi credem că nu doar prin aceste particularități. Luxul se regăsește și în simplitate, rafinament, delicatețe și simț estetic.🤫 🔝Proiectul este de 150 mp și e semnat de studioul taiwanez @haodesign.tw și reprezintă o simbioză perfectă dintre prețiozitate și simplitate.

Tot proiectul îl poți vedea accesând link-ul din Bio ☝️
😇Fiecare din noi are locul său preferat în casă, acolo unde se retrage pentru o oază de liniște, confort, relaxare. 👨‍👧Mai puțin copiii, locul cărora este în toată casa. 🤫De aceea, îți propunem să-i faci un locușor doar al lui, pe care îl va adora😍 și unde va putea să se joace cu jucăriile lui și nu cu obiecte decorative de prin casă.

Link în Bio ☝️
📸Abilitățile și creativitatea fotografului arhitectural pot schimba viziunea și perceperea obiectului arhitectural de către privitor. 💡Acest lucru îl demonstrează concursul anual de 📷fotografie arhitecturală organizat, deja al 8-a an, de Architectural Photography Award în colaborare cu Sto și susținută de  World Architecture Festival @worldarchfest. 📌Lista nominalizărilor de anul acesta a fost selectată din aproape 2000 de înscrieri din 42 de țări. 🔝Vezi care sunt cele mai bune fotografii accesând link-ul din Bio ☝️
🌍Un gastrobar la hotelul boutique din pustia unei păduri scandinave, nu prea departe de Hønefoss, Norvegia. 📌Așa arată propunerea arhitectului - o clădire compactă, dar totuși destul de spațioasă, cu 2 săli separate pentru a avea o halbă, a petrece timp cu prietenii sau pur și simplu a contempla peisajul frumos din jur. 💡by @alex_nerovnya 📍Norway. 2019

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#architecture#design#architect#norway#oslo#alexnerovnya