SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă - Design Cafe & Club

SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă

  • Июнь 7, 2019
  • Timp de citire:2 minute
SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă

O casă care are grijă de tine demult nu mai este un vis. Companiile care oferă tehnologii smart creează o mulțime de dispozitive care garantează confortul, securitatea  și eficiența locuinței tale. Important e să găsești un partener de încredere, a cărui suport te va aduce cu un pas mai aproape de casa caldă a visurilor tale. Un astfel de partener este  și compania „SMARTHOME”, care se specializează pe automatizare de apartamente, case particulare și a spațiilor comerciale. Compania se ocupă cu instalarea sistemelor „Smart Home” de orice complexitate la cheie.

Iar pentru a fi siguri că vă îndeplinesc toate capriciile, cei de la SMARTHOME vă oferă o gamă largă  de

servicii.

1 Consiliere în crearea conceptului viitorului sistem (descrierea funcționalității, selectarea elementelor de control), interacțiunea cu designerul și arhitectul.

2 Proiectare: Elaborarea specificațiilor tehnice, proiectarea, selecția echipamentelor. Crearea proiectului de rute de cablu și jurnal de cablu. Coordonarea cu clientul.

3 Furnizarea echipamentelor: Un pachet complet de servicii: furnizarea de profiluri și echipamente conexe la prețuri preferențiale cu garanție și service.

4 Lucrări de instalare: Instalarea căilor de cablu, supravegherea instalării în cazul lucrărilor de către contractantul clientului. Instalarea plăcilor și a echipamentelor sistemului „Smart Home”.

5  Punerea în funcțiune: Echipament de indexare la instalație, programarea sistemului. Personalizați interfața utilizator și scripturi. Depanarea sistemului.

6 Setarea sistemului smart: Instruirea în utilizarea sistemului, configurarea suplimentară planificată la două luni după lansare, întreținere.

Spuneam că SMARTHOME poate deveni un partener bun pentru tine nu în zadar, compania este prezentă pe piața din Republica Moldova de 10 ani și se numără printre pionerii acestui domeniu. Experiența bogată, dar și dedicația cu care reprezentanții SMARTHOME își îndeplinesc misiunea inteligentă, fac să merite votul tău de încredere.

Chișinău, str. Kogălniceanu 89

Tel : +373 78 20 20 20

E-mail: [email protected]

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
🏠Casa #yukon este alcătuită din două structuri interconectate - cea mai mare, care adăpostește dormitoarele și spațiile de locuit și un bloc modular suplimentar, cu bucătărie și zonă de luat masa compactă. 🔥Creatorii spun că este mai mult decât potrivită pentru familii și grupuri de turiști de până la 4 persoane, datorită dispunerii unui dormitor dublu. 🌞Terasa învecinată cu apa este perfectă pentru întâlniri prietenoase, băi de soare, grătare și seri lungi cu cei dragi.❤ #designcafeclub#dcc #dcclifestyle

#architect#design#nature#arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
📱E cunoscut faptul că în era digitalizării, un strigăt se aude mai bine în rețelele de socializare. 💡Iar dacă ești influencer, mesajul tău îl poate auzi o 🌏planetă întreagă. 🐝Albina B @bee_nfluencer a devenit influencer pe Instagram pentru a atrage atenția asupra problemei scăderii vertiginoase a numărului de albini.🐝 ❓Ești curios/ă să afli și să vezi mai multe despre această campanie?

Vezi link-ul în Bio ☝️
🔥Cum îți dai seama că un interior este luxos?
Prin intermediul materialelor, produselor sau stilului ales❓ 🔍Noi credem că nu doar prin aceste particularități. Luxul se regăsește și în simplitate, rafinament, delicatețe și simț estetic.🤫 🔝Proiectul este de 150 mp și e semnat de studioul taiwanez @haodesign.tw și reprezintă o simbioză perfectă dintre prețiozitate și simplitate.

Tot proiectul îl poți vedea accesând link-ul din Bio ☝️
😇Fiecare din noi are locul său preferat în casă, acolo unde se retrage pentru o oază de liniște, confort, relaxare. 👨‍👧Mai puțin copiii, locul cărora este în toată casa. 🤫De aceea, îți propunem să-i faci un locușor doar al lui, pe care îl va adora😍 și unde va putea să se joace cu jucăriile lui și nu cu obiecte decorative de prin casă.

Link în Bio ☝️
📸Abilitățile și creativitatea fotografului arhitectural pot schimba viziunea și perceperea obiectului arhitectural de către privitor. 💡Acest lucru îl demonstrează concursul anual de 📷fotografie arhitecturală organizat, deja al 8-a an, de Architectural Photography Award în colaborare cu Sto și susținută de  World Architecture Festival @worldarchfest. 📌Lista nominalizărilor de anul acesta a fost selectată din aproape 2000 de înscrieri din 42 de țări. 🔝Vezi care sunt cele mai bune fotografii accesând link-ul din Bio ☝️
🌍Un gastrobar la hotelul boutique din pustia unei păduri scandinave, nu prea departe de Hønefoss, Norvegia. 📌Așa arată propunerea arhitectului - o clădire compactă, dar totuși destul de spațioasă, cu 2 săli separate pentru a avea o halbă, a petrece timp cu prietenii sau pur și simplu a contempla peisajul frumos din jur. 💡by @alex_nerovnya 📍Norway. 2019

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#architecture#design#architect#norway#oslo#alexnerovnya