Moldovan Design Week / ziua 2: Proiecție de filme - Design Cafe & Club

Moldovan Design Week / ziua 2: Proiecție de filme

  • Июнь 4, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Moldovan Design Week / ziua 2: Proiecție de filme

Curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei

4 iunie

Ora:  20:30 — 22:30

În cea de-a doua zi MDW am pregătit  o serie Scurtmetraje Moldovenești Amețitoare numai bune de privit în aer liber. Vino în curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei să vezi cele 4 filme, proiectate în competiția Zilele Filmului Moldovenesc, pe care ți le-au pregătit cei de la Ravac. Timpul promite să țină cu noi, așa că ia-ți plapuma și vino la film.

  1. PLUS MINUS UNU de Ion Borș

Mihai își face practica de rezidentură în secția Imagistică a unui spital. Descoperă că unui pacient, cu ceva timp în urmă i s-a pus un diagnostic greșit și acum nu mai poate fi salvat.  Discută acest caz cu medicul care a comis eroarea însă se confruntă cu o totală indiferență din partea acestuia. În încercarea de a face dreptate și de a revitaliza un sistem putred, Mihai se confruntă cu multiple amenințări din partea administrației spitalului.

  1. PAPARUDA de Lucia Lupu

Într-un sat lovit de secetă, Dumitru pornește în căutarea apei. Ioana, fata care îl însoțește în drumeție, este un martor tăcut al răutății oamenilor ce apar în cale. În pofida acestei secete umane, Dumitru găsește apa acolo unde cel mai puțin se așteaptă.

  1. MILIARD de Evgheni Dudceac

Un bătrânel moldovean începe să călătorească într-un mod spectaculos cu WC-ul său în multe colțuri ale lumii, până când dorința de a avea mai mult și mai mult nu îi întrerupe călătoriile.

  1. FRICA DIN SPATELE MEU de Mihai Bruma

Ia-ți o pauză și vino să descoperim lumea filmului moldovenesc.

Tot azi poți vedea cine au devenit câștigătorii Z Generation Contest și colecțiile acestora, la ARTCOT, la 17:30.

Festivalul Internaţional de Film RAVAC organizat de către Asociaţia Consumatorilor de Artă și YOUBESC CREATIVE INSTITUTE este primul festival internaţional de film din Moldova dedicat filmelor de ficțiune.

 

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
Moldovan Design Week în cea de-a 3-a zi âi-a pregătit: 🔻Emoții pe Hârtie: Workshop de Caligrafie și Lettering; 🔻Cum să transmiți o Poveste prin intermediul Fotografiei-Portret; 🔻The Faces of Macbeth:Spectacol Performance by Teatrul Geneza Art.

Detalii în link-ul din Bio☝️
Azi am dat STARTUL @moldovandesignweek!
Te așteptăm să explorezi creativitatea în toate locațiile #mdw19.💛
Accesează link-ul din Bio pentru detalii☝️
Design, Inspirație, Produs! 
#designcafeclub#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#interior #loft#design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house #amazing
🏠Cu ajutorul sistemului smart integrat în locuința ta îți construiești o Casă Inteligentă.

@smarttronic.md este compania care oferă o varietate de soluții și tehnologii de automatizare a clădirilor care permite controlul rețelelor inginerești de la distanță cu ajutorul unor aplicații intuitive și ușor de utilizat. 
Pentru mai multe detalii urmați link-ul din Bio☝️
O combinație de stiluri! Loft, Rustic și Modern.

Designed by @serosez

#designcafeclub#render #decor #3d #3dsmax #design #details#modern #designinteriores#decoration #decorating #image#furniture #home #homedecor#homedecoration #country#homestyle #interior #interiordesign#render #bed#instadecor#style #instamood #instadesign#instagood #instahome #arquitetura#architecture #loft
Dacă până acum nu ai avut încredere sau te-ai temut să folosești vopsele pentru siguranța familiei tale, acum vopselele oferă siguranță și eficiență, acestea oferă în prezent un spectru larg de soluții pentru problemele cotidiene. 📌În acest sens îți recomandăm produsele gigantului german @sto_moldova, care îți va schimba percepția clasică asupra vopselelor.
Detalii găsești în link-ul din Bio☝️