MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație - Design Cafe & Club

MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

  • Июнь 7, 2019
  • Timp de citire:3 minute
MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

Atenție, urmează foarte multă informație interesantă. După lectura ei, s-ar putea să aveți dileme în crearea planurilor pentru seara de azi! E ziua în care își deschid ușile 10 locații creative din Chișinău, te provocăm să faci turul lor. Ai în program: 

Peperete Gallery Tour&Live Painting Performance

Este o galerie de artă contemporană și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați.
Agenda:
17:00 — 17:15 Înregistrare/Networking
17:15 — 18:45 Ongoing Gallery Tour + Live Painting Performance
18:45 – 19:00 — Q&A cu artista
Locația: Mitropolit Banulescu-Bodoni 8.

Contemporary Art. Mihail Lazari – Expo & Workshop

Expoziție cu lucrări ce sunt create printr-o combinație de tehnici: pictură — sculptură și invers; Bronz combinat cu Beton, patină; Picturi în ulei combinate cu alte materiale precum carton, pânză, piele cartonată; Mini Sculpturi — Curele din piele naturală, vopsite manual cu catarame modelate și turnate din bronz, ș.a.
17:00 — workshop-ul Sculptură modelată din lut.
17:30  — Sculptură din lemn.
18:00  — pictură pe pînză.
18:30  — executarea Curelelor din piele naturală cusute de catarame din bronz(deja turnate).
Locația: Expoziția va avea loc într-o Hală industrială pe strada Petru Rareș 77, fabrica ELECTROMAȘINA, intrarea din mijloc a blocului administrativ.

Trommigou — Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.

În timpul masterclass-ului, toată lumea va învăța să șlefuiască, să vopsească, să lipească și să lustrueze insigna din lemn, pe care într-un final puteți să o purtați cu dvs. și să o prezentați cu mândrie prietenilor.
Program:
17:00 — 20:00 — Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.
Rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/rkZmNhCcvB3Dj7s29
Locația: Miron Costin 5, of. 205.

Vipradastudio  — Expo conceptual  #Synthesis

Evenimentul prezintă actul de combinare a ideilor naturii pentru a crea o nouă formă. Expoziția va fi împărțită în 2 spații dependente și independente simultan. Ideea principală «Sursa este Natura» , prezentată prin: fotografie (imprimată pe pânză), sculptură (din hârtie), piese vestimentare ( print pe textil) , proiecție video, sculptură din ghips.

17:30-18:30 Shooting în Zeroing Room by Victoria Viprada pentru vizitatori, folosind ( sticlă, fum și tehnicile artistului). Și un premiu special pentru un participant norocos..

Locația: Vlaicu Parcalab, 45

FabLab Chisinau – Masterclass de gravură

Este un spațiu de creație cu implementare practică, care oferă celor pasionați de tehnologii oportunitatea de a dezvolta proiecte noi.

18:00 — Masterclass: Gravare în lemn, piele, plută și metal.
Locația: str. Studentilor 9/11.

Atelier 99 – 3D Scan&Printing

este atelierul unde entuziaștii în tehnologie pot să-și implementeze proiectele și ideile într-o atmosferă de lucru a comunității locale MAKE. Diseară veți avea posibilitatea să vă scanați în 3D bustul, iar primele 5 persoane vor primi bustul și în varianta printată.

18:30 — Scanare bust în 3D + printare a bustului.
Locația: str. Studenților 9/11.

LOFT13 – Design Party

Noaptea Studiourilor de Creație își deschide larg ușile pentru cei ce vor să vadă cum schimbă Designul un interior.
Agendă:
19:00 — 20:00 — Despre Design, artă printre artiști.
Locația: bd. Moscova 21, clădirea Mezon.

AB + Partners  — Gallery Launch Party

Studioul de Arhitectură și Design își deschide propria galerie. Azi deschid ușile pentru public și îl invită să o descopere. Muzica bună, gustările și vinul bun sunt garantate!

19:00-22:00.petrecere de lansare Gallery AB+Partners.

Locația: Alexandru Bernardazzi, 97.

 FLÓ The House of Fashion – Fashion Painting Workshop

20:00 — 21:00 la Florence Style vă așteaptă un workshop de pictură pe stofă „Painting Fashion Light”, muzică, spumant și o atmosferă plină de stil.
Locația: Kogălniceanu 13 colț Bulgară 15.

Uppercut Barbershop — Masterclass

Barbershop Authentic urban, designul de interior este un concept realizat de însăși proprietarul salonului.Se promite a fi o seară doar pentru bărbați, muzică, băutură și creație într-o atmosferă urbană inedită.
20:00 — 21:00 — Masterclass: Cum să-ți aranjezi și îngrijești barba, ce tunsoare să-ți alegi în dependență de forma feței.
Locația: Alba Iulia 75.
c.c Alfa City Moll. etajul 2

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
Concept arhitectural by @_vlasov_roman_ .
.
#romanvlasov #architecture#archilovers #modern #modernhouse#design #concept #luxury#luxuryhomes #villa #house #interior#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#arch#archdaily#amazing
Darya Golneva @daryagolneva printre cei mai buni designeri ZGeneration - descoperă-i creațiile în articolul de astăzi. 🖤 
Accesează link-ul din BIO ☝️
#designcafeclub #zgeneration #artcor #catwalk #chisinau #moldova #moldovandesignweek
Ți-ai putut imagina vreodată că cărțile de joc ar putea arăta altfel decât cum le cunoști?
Excluzând toate elementele decorative @joedoucet a făcut o capodoperă de #graphicdesign. Un exemplu real de #minimalism pentru @areaware.
Niște simple simboluri geometrice sunt versiuni reductive ale inimilor, treflelor, cupelor și picelor. Deși este necesar să se marcheze spatele cardurilor de reglementare, Joe făcut acest lucru cu linii diagonale minime în loc de grafică ornamentală tipică.
♠️♣️♥️♦️ #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Confort, satisfacție, calitate și perfecțiune sunt câteva din caracteristicile pe care și le-ar dori cineva să le aibă în locul pe care îl pot numi ACASĂ.🏠 Compania @astercon_grup  demonstrează cu fiecare proiect că construiesc complexe locative ce se deosebesc prin abordarea lor individuală. 
Descoperă cele mai recente 3 complexe locative care îți pot satisface cerințele unei case perfecte. 
Găsiți link în Bio☝️
Como Uma Canggu - creat pentru plăceri vizuale!

Designed by Atelier Ikebuchi 
Located in Bali, Indonesia📍🇮🇩 #designcafeclub#artsytecture #archdaily #archilovers#designer #design #architecture#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing#interior #interiordesign #design
La Design Talks 32 de sticle de vin bun de la @milestii_mici_winery și-au schimbat înfățișarea. 
32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților @karim_rashid_official , Eduardo Camarena @productocamarena, @sergeymakhno, @mihaipopescudesigner, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, @andrei_bortun.
Accesează link-ul din Bio pentru mai multe detalii☝️