MDW 2019 în imagini - Design Cafe & Club

MDW 2019 în imagini

  • Июнь 10, 2019
  • Imagini:Mihai Duca, Pleș Ion Alexandru
  • Timp de citire:3 minute
MDW 2019 în imagini

Atât pentru această vară!  Săptămâna Moldovan Design Week s-a încheiat. Dacă nu ne-ai urmărit pe parcursul întregii săptămâni, îți facem acum o retrospectivă a evenimentelor și îți arătăm și cum a fost la fiecare dintre ele.

Luni, 3 iunie: Grand Opening at ARTCOR

Am inaugurat întreaga săptămână Moldovan Design Week. Alături de noi au fost: ministra Educaţiei, Culturii şi Cercetării,  Monica Babuc, Lilia Bolocan, directorul AGEPI și Veronica Păduraru,  reprezentanta companiei Astercon – partenerul evenimentului.

Marți, 4 iunie: Scurtmetraje amețitoare, Z Generation Final Catwalk

PLUS MINUS UNU de Ion Borș; PAPARUDA de Lucia Lupu; MILIARD de Evgheni Dudceac și FRICA DIN SPATELE MEU de Mihai Bruma sunt cele 4 filme care au aducant zeci de cinefili în curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei.

Miercuri, 5 iunie: workshop de caligrafie, workshop de fotografie, Performance Teatral.

Președinții Asociației de Caligrafie „Dacia” Valeriu Herța, Alexandru Ermurache și șefa comisiei de сenzori, Luminița Ermurachi, au fost cei care te-au învățat să pui emoțiile pe hârtie.

Gabi Hadiev cum să utilizezi lumina, spațiul, vremea, culorile, mișcarea, subiectul și compoziția pentru a crea fotografii extraordinare, chiar și cu un iPhone, astfel încât să devii vedetă pe net.

Seara a fost generoasă în emoții și expresie la Geneza ART, unde Daniela Burlaca a semnat regia premierei  „The Faces of Macbeth”, inspirat din piesa „Macbeth” de William Shakespeare. Un spectacol performance care surprinde cu o instalație de design inedită și cu o expoziție de fashion teatral, inspirată din motivele spectacolului.

Joi, 6 iunie: Design Talks, After Talks – lansare de ARTWORK

6 nume notorii din 4 țări ale lumii, au venit  în fața publicului de la Chișinău. Discursurile lor i-au inspirat pe mulți, iar spectatorii nu voiau să plece. Dar a trebuit, pentru că după Design Talks, UTM-ul „s-a schimbat la fațadă.”

Vineri, 7 iunie: Noaptea Studiourilor de Creație

10 studiouri creative și-au deschis ușile pentru o seară. Petreceri, Workshop-uri, Performance-uri – zece evenimente interactive au animat harta Chișinăului de Seară.

Sâmbătă, 8 iunie: workshop de design interior, Fashion Pop Up Shop.

Dimineață si învățat să înțelegi elementele de bază ale designului și culorii, principiile de design, stilurile de decorare, astfel încât să poți experimenta în amenajări și să explorezi designul interior.

Iar după, ai avut liber să-ți renovezi garderoba la un Fashion PopUp Shop al designerilor autohtoni, organizat de ZIPhouse.

Duminică, 9 iunie: ultima zi MDW 2019

O ultimă zi în care te-ai putut bucura de expoziție, labirintul urban și MDW Shop.

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
🏠Casa #yukon este alcătuită din două structuri interconectate - cea mai mare, care adăpostește dormitoarele și spațiile de locuit și un bloc modular suplimentar, cu bucătărie și zonă de luat masa compactă. 🔥Creatorii spun că este mai mult decât potrivită pentru familii și grupuri de turiști de până la 4 persoane, datorită dispunerii unui dormitor dublu. 🌞Terasa învecinată cu apa este perfectă pentru întâlniri prietenoase, băi de soare, grătare și seri lungi cu cei dragi.❤ #designcafeclub#dcc #dcclifestyle

#architect#design#nature#arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
📱E cunoscut faptul că în era digitalizării, un strigăt se aude mai bine în rețelele de socializare. 💡Iar dacă ești influencer, mesajul tău îl poate auzi o 🌏planetă întreagă. 🐝Albina B @bee_nfluencer a devenit influencer pe Instagram pentru a atrage atenția asupra problemei scăderii vertiginoase a numărului de albini.🐝 ❓Ești curios/ă să afli și să vezi mai multe despre această campanie?

Vezi link-ul în Bio ☝️
🔥Cum îți dai seama că un interior este luxos?
Prin intermediul materialelor, produselor sau stilului ales❓ 🔍Noi credem că nu doar prin aceste particularități. Luxul se regăsește și în simplitate, rafinament, delicatețe și simț estetic.🤫 🔝Proiectul este de 150 mp și e semnat de studioul taiwanez @haodesign.tw și reprezintă o simbioză perfectă dintre prețiozitate și simplitate.

Tot proiectul îl poți vedea accesând link-ul din Bio ☝️
😇Fiecare din noi are locul său preferat în casă, acolo unde se retrage pentru o oază de liniște, confort, relaxare. 👨‍👧Mai puțin copiii, locul cărora este în toată casa. 🤫De aceea, îți propunem să-i faci un locușor doar al lui, pe care îl va adora😍 și unde va putea să se joace cu jucăriile lui și nu cu obiecte decorative de prin casă.

Link în Bio ☝️
📸Abilitățile și creativitatea fotografului arhitectural pot schimba viziunea și perceperea obiectului arhitectural de către privitor. 💡Acest lucru îl demonstrează concursul anual de 📷fotografie arhitecturală organizat, deja al 8-a an, de Architectural Photography Award în colaborare cu Sto și susținută de  World Architecture Festival @worldarchfest. 📌Lista nominalizărilor de anul acesta a fost selectată din aproape 2000 de înscrieri din 42 de țări. 🔝Vezi care sunt cele mai bune fotografii accesând link-ul din Bio ☝️
🌍Un gastrobar la hotelul boutique din pustia unei păduri scandinave, nu prea departe de Hønefoss, Norvegia. 📌Așa arată propunerea arhitectului - o clădire compactă, dar totuși destul de spațioasă, cu 2 săli separate pentru a avea o halbă, a petrece timp cu prietenii sau pur și simplu a contempla peisajul frumos din jur. 💡by @alex_nerovnya 📍Norway. 2019

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#architecture#design#architect#norway#oslo#alexnerovnya