Iluminează tot, inclusiv MDW - Design Cafe & Club

Iluminează tot, inclusiv MDW

  • Июнь 6, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Iluminează tot, inclusiv MDW

Iluminarea spațiilor ne dictează indirect acțiunile, din această cauză este necesar să pui în lumină bună, la propriu anturajul în care te afli. Chiar dacă pentru unii acest lucru pare să nu conteze, alții au făcut o pasiune veritabilă din iluminat și „duc lumina în mase” la nivel profesionist. Din cea de-a doua categorie face parte și compania SmartLight care, de opt ani, oferă soluții inteligente de automatizare a spațiilor, punând un accent special pe lumini. Iar acum pun în lumină bună cam tot ce pot, inclusiv Moldovan Design Week!

Începându-ți activitatea în 2010, când se ocupau cu automatizarea spațiilor și clădirilor, s-au numărat printre primii care încercau în țara noastră să automatizeze segmentul iluminării. Le-a reușit, iar acum oferă soluții de iluminare de la peste 200 de companii europene. Printre cele mai renumite branduri pe care le importă compania se numără Flos, Vibia și Masiero.

Compania prestează o serie complexă de servicii, garantând astfel lucrări efectuate la cel mai înalt nivel. SmartLight se ocupă nu doar cu importarea corpurilor de iluminat, specialiștii companiei vă pot acorda suport în elaborarea proiectului de iluminare, dar și la procesul de montare.

Compania prestează servicii de iluminare pentru orice tip de încăpere, dar și pentru exterior. În acest sens, exemplu servesc clădirea Ministerului Afacerilor Interne, cea a Agenției Naționale de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, iar anul trecut a participat la iluminarea festivalului DescOperă .

O atenție aparte SmartLight acordă automatizării sistemelor de iluminare. Prin intermediul mecanismelor inteligente și a senzorilor care captează cantitatea de lumină din încăpere, pot fi create  sisteme ce calculează și regulează intensitatea acesteia, astfel încât să fie obținut un spațiu ce ar oferi maxim confort. De asemenea, există posibilitatea de a crea scenarii ce asigură confortul în funcție de necesități. Ceea ce este foarte important în iluminat este montarea corectă, iar compania prestează aceste servicii, oferind garanție de la 3 la 5 ani la lucrări. Astfel, SmartLight nu doar că vă va pune într-o lumină bună anturajul, ci va deveni și un partener de încredere.

 

Chișinău, str. Kogălniceanu 89

Tel : +373 78 20 20 20

E-mail: [email protected]

 

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
🏠Casa #yukon este alcătuită din două structuri interconectate - cea mai mare, care adăpostește dormitoarele și spațiile de locuit și un bloc modular suplimentar, cu bucătărie și zonă de luat masa compactă. 🔥Creatorii spun că este mai mult decât potrivită pentru familii și grupuri de turiști de până la 4 persoane, datorită dispunerii unui dormitor dublu. 🌞Terasa învecinată cu apa este perfectă pentru întâlniri prietenoase, băi de soare, grătare și seri lungi cu cei dragi.❤ #designcafeclub#dcc #dcclifestyle

#architect#design#nature#arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
📱E cunoscut faptul că în era digitalizării, un strigăt se aude mai bine în rețelele de socializare. 💡Iar dacă ești influencer, mesajul tău îl poate auzi o 🌏planetă întreagă. 🐝Albina B @bee_nfluencer a devenit influencer pe Instagram pentru a atrage atenția asupra problemei scăderii vertiginoase a numărului de albini.🐝 ❓Ești curios/ă să afli și să vezi mai multe despre această campanie?

Vezi link-ul în Bio ☝️
🔥Cum îți dai seama că un interior este luxos?
Prin intermediul materialelor, produselor sau stilului ales❓ 🔍Noi credem că nu doar prin aceste particularități. Luxul se regăsește și în simplitate, rafinament, delicatețe și simț estetic.🤫 🔝Proiectul este de 150 mp și e semnat de studioul taiwanez @haodesign.tw și reprezintă o simbioză perfectă dintre prețiozitate și simplitate.

Tot proiectul îl poți vedea accesând link-ul din Bio ☝️
😇Fiecare din noi are locul său preferat în casă, acolo unde se retrage pentru o oază de liniște, confort, relaxare. 👨‍👧Mai puțin copiii, locul cărora este în toată casa. 🤫De aceea, îți propunem să-i faci un locușor doar al lui, pe care îl va adora😍 și unde va putea să se joace cu jucăriile lui și nu cu obiecte decorative de prin casă.

Link în Bio ☝️
📸Abilitățile și creativitatea fotografului arhitectural pot schimba viziunea și perceperea obiectului arhitectural de către privitor. 💡Acest lucru îl demonstrează concursul anual de 📷fotografie arhitecturală organizat, deja al 8-a an, de Architectural Photography Award în colaborare cu Sto și susținută de  World Architecture Festival @worldarchfest. 📌Lista nominalizărilor de anul acesta a fost selectată din aproape 2000 de înscrieri din 42 de țări. 🔝Vezi care sunt cele mai bune fotografii accesând link-ul din Bio ☝️
🌍Un gastrobar la hotelul boutique din pustia unei păduri scandinave, nu prea departe de Hønefoss, Norvegia. 📌Așa arată propunerea arhitectului - o clădire compactă, dar totuși destul de spațioasă, cu 2 săli separate pentru a avea o halbă, a petrece timp cu prietenii sau pur și simplu a contempla peisajul frumos din jur. 💡by @alex_nerovnya 📍Norway. 2019

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#architecture#design#architect#norway#oslo#alexnerovnya