6 greșeli pe care le faci când alegi perdelele - Design Cafe & Club

6 greșeli pe care le faci când alegi perdelele

  • Октябрь 16, 2019
  • Sursa:casa-gradina.ro
  • Timp de citire:2 minute
6 greșeli pe care le faci când alegi perdelele

Perdelele sunt esențiale în orice camera. Cu rare excepții nu le folosim. Pentru a beneficia de frumusețea și aspectul lor, evită aceste șase greșeli legate de perdelele tale.

1. Nu le măsori corect atunci când le cumperi și le instalezi.

Dimensiunea corectă a perdelelor este foarte importantă. Cel mai des greșești când este vorba despre lungimea perdelelor. Fie este prea mare, în cazul fericit, fie este prea mică… Rezolvarea problemei este de fiecare dată complicată.

2. Tija pentru montarea perdelelor nu este corect așezată sau nu este potrivită.

Regula spune că perdelele și draperiile se fixează direct pe tavan pentru a face camera să pară mai înaltă – acest detaliu fiind foarte important. Reversul este ca în camerele înalte perdele să fie agățate pe perete, la distanță de tavan. Tine minte că draperiile trebuie să atingă podeaua, că să arate cu adevărat frumos!

3. Cumperi perdele de-a gata.

Sunt mai practice și mai simplu de pus la ferestre, dar rareori se potrivesc cu adevărat la dimensiunea necesară cu adevărat ferestrei. Mai bine cumperi metraj, cauți o croitoreasă bună și le faci pe măsură. Poate că vă costa mai mult, dar merită!

4. Nu respecți regula pentru lățimea perdelelor.

Lățimea perdelelor trebuie să fie de cel puțin două ori, două ori și jumătate lățimea ferestrei. În ceea ce privește galeria aceasta trebuie să depășească marginile ferestrei cu cel puțin 15 centimetri în fiecare parte. Evident și perdelele și galeria pot fi oricât de late vrei.

5. Perdele mototolite.

Perdelele mototolite sunt inestetice și par murdare. Soluția este să le agăți umede sau să le calci. O soluție bună ca să le întinzi este să le agăți de galerie și apoi să pulverizezi pe ele apa distilată cu un pulverizator. Poți adaugă arome naturale în apa distilată.

6. Tija de susținere curbată.

Perdelele par ușoare, dar nu sunt. Tija care le susține trebuie să fie solidă pentru a sta dreaptă. Daca se curbează va arăta foarte urât. În plus folosește tije solide pentru draperii. Acestea sunt cu adevărat grele.

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
Un Design bine gândit și bine planificat îți poate oferi confortul pe care îl cauți. 🖤
Într-un apartament de tip studio, confortul este la superlativ, iar decorul bine echilibrat, este de-a dreptul încântător.🏙
Studio #apartment Visualization by @blacknoi.se Studio 📍Berlin,Germany.
___________________________________________ 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#Design_Only #architecture #design #designer #home #arquitectura #arquitetura #archilovers #architectural #architettura#archidaily #architecturephotography #interiordesign #designinspiration #minimal #render #rendering#berlin
⁉️Tu după ce principii îți alegi canapeaua?🧐 📰Noi ți-am pregătit un material informativ ce te va ajuta să alegi corect canapeaua pentru ceea ce numim „INIMA CASEI”. ☝️Vezi de ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi 🛋!
🔗Link-ul îl găsești în Bio☝️
Cine și-ar dori un asemenea scaun acasă sau la muncă? 🥰
👇
Globe Garden Chair creat de @peteropsvik39hdi
___________________________________________ 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#architecture #design #designer #home #arquitectura #arquitetura #archilovers #architectural #architettura #architektur #archidaily #architecturephotography #interior #interiordesign #architect #designinspiration #minimal #render #rendering
O minte creativă naște idei originale chiar și din cele mai obișnuite lucruri.🤪
🤗Spații de relaxare și odihnă văzute altfel de @michael_beitz.

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#inktober #sketchzone #gillde#sketch_arq #practice #sketching#ideation #instasketch #sketchy#productdesign #industrialdesign#ideation #dailysketch #graphicroozane#productsketch #id#idsketching#thumbnails#idsketches#idsketch#sketch#sketches#thumbnailsscribbles#digitalsketch#designinspiration#ideasketch#designinspo
@ira.trifanova cea care vrea să arate celorlalți lumea așa cum o vede ea. 🖤 💬Mai multe despre dragostea față de imagine ne-a dezvăluit în interviu.
Link in Bio☝️
.
#designcafeclub #dccblog #dccinterviews #dcclifestyle
Get the project! 🙃
🤯Simți cum uneori îți explodează capul din cauza ideilor creative și vrei să le pui în aplicare pe toate? 🙄Îți plac provocările creative, dar te plictisești să stai în oficiu 8 ore? 
Ai nevoie urgentă de un proiect nou!🤩 📩Trimite portofoliul și CV-ul tău pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom salva creativitatea și îți vom găsi proiectul care să te inspire.