ianuarie 23, 2018

Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri

Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri

La sfârșitul săptămânii trecute, cei 18 studenți ai Școlii de Design și-au primit diplomele binemeritate.  Offline-ul dedicat absolvenților primului curs a avut loc într-o atmosferă simplă și degajată, fiecare dintre ei având ocazia să interacționeze încă o dată cu specialiștii în domeniu și, bineînțeles, cu cel care i-a îndrumat în tot acest timp – profesorul Stanislav Balan.

Absolvenții au avut parte de o seară plină de zâmbete, emoții pozitive și încurajări din partea celor prezenți. În același timp, proaspeții designeri au ținut să mulțumească organizatorilor Școlii de Design pentru cunoștințele oferite și pentru șansa de a explora domeniul.

De la eveniment nu a putut lipsi fondatorul Școlii de Design, Alexandrin  Buraga. Arhitectul a ținut să-i felicite pe tinerii absolvenți și să împărtășească formula propriului succes.

La offline au fost prezenți și partenerii cursului, care au fost alături de studenți pe parcursul celor câteva luni de studii, împărtășind cu ei experiența. Cu această ocazie, organizatorii Școlii de Design a adus încă o dată mulțumiri companiilor Accesit, Casa Keia, Wolfram light studio, Ajur Lux, Ceramic Hall, Benjamin Moore, AB+Partners, MADLAB, Koshka Artstudio și hotelului Thomas Albert.

Cei care nu au reușit să devină parte a primei promoții a Școlii de Design, au ocazia să se înscrie la cursul numărul 2. Pentru aceasta este necesar să compleze formularul de înscriere online de pe site-ul nostru sau să telefoneze la nr. 069473337.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub_md
Moldavian Design Week te provoacă să-ți demonstrezi locul de creație
http://designcafeclub.md/moldavian-design-week-te-provoaca-sa-ti-demonstrezi-locul-de-creatie/
Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri
http://designcafeclub.md/offline-scoala-de-design-o-noua-generatie-de-designeri/
Cărămida – material istoric în clădiri moderne
http://designcafeclub.md/caramida-material-istoric-cladiri-moderne/
Durabilitate estetică în noua colecție „AMPHORA” de la MADLAB
http://designcafeclub.md/durabilitate-estetica-noua-colectie-amphora-de-la-madlab/
Escalatoare creative din întreaga lume
http://designcafeclub.md/escalatoare-creative-din-intreaga-lume/
Hotel din gheață inspirat din Game of Thrones
http://designcafeclub.md/hotel-din-gheata-inspirat-din-game-thrones/