Noul format DCC – noi oportunități! - Design Cafe & Club

Noul format DCC – noi oportunități!

  • noiembrie 1, 2019
Noul format DCC – noi oportunități!

Ne lansăm într-o altă formulă și asta este o noutate minunată pentru noi și pentru voi. Continuând scopul platformei Design Cafe&Club de a crea coeziuni între mediul creativ, cel de afaceri și cel social, dezvoltăm activitatea noastră într-un nou format – cel pe care noi îl numim DCC Agency.

DCC Agency este agenția dedicată industriilor creative din Moldova. Aceasta este o comunitate compusă dintr-un mecanism complex ce urmărește un ansamblu de activități curriculare din domeniul design-ului, arhitecturii, artei și industriilor creative. Prin intermediul agenției ne-am propus să promovăm o politică de dezvoltare și susținere a unei culturi sociale a specialiștilor autohtoni din domeniu, dar și promovarea industriilor creative la nivel național. Pentru a realiza această legătură am creat mai multe instrumente, astfel DCC Agency încadrează în sine mai multe platforme: DCC Events; DCC Opportunities; DCC School; DCC Blog; DCC Magazine; DCC Interview și DCC Projects.

Fiecare dintre compartimentele noastre le puteți explora aici, pe site-ul pe care vi l-am dedicat și prin intermediul căruia comunicăm cu voi. O facem pentru că suntem siguri că talentele din Moldova merită să aibă o platformă pe care să se exprime liber. Colaborând, ne dorim să creăm proiecte a căror creativitate va sparge tiparele evenimentelor autohtone.

Ridicăm nivelul și transformăm creativitatea în cult, fii alături!

Instagram has returned invalid data.