MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație - Design Cafe & Club

MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

  • iunie 7, 2019
  • Timp de citire:3 minute
MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

Atenție, urmează foarte multă informație interesantă. După lectura ei, s-ar putea să aveți dileme în crearea planurilor pentru seara de azi! E ziua în care își deschid ușile 10 locații creative din Chișinău, te provocăm să faci turul lor. Ai în program: 

Peperete Gallery Tour&Live Painting Performance

Este o galerie de artă contemporană și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați.
Agenda:
17:00 – 17:15 Înregistrare/Networking
17:15 – 18:45 Ongoing Gallery Tour + Live Painting Performance
18:45 – 19:00 – Q&A cu artista
Locația: Mitropolit Banulescu-Bodoni 8.

Contemporary Art. Mihail Lazari – Expo & Workshop

Expoziție cu lucrări ce sunt create printr-o combinație de tehnici: pictură – sculptură și invers; Bronz combinat cu Beton, patină; Picturi în ulei combinate cu alte materiale precum carton, pânză, piele cartonată; Mini Sculpturi – Curele din piele naturală, vopsite manual cu catarame modelate și turnate din bronz, ș.a.
17:00 – workshop-ul Sculptură modelată din lut.
17:30  – Sculptură din lemn.
18:00  – pictură pe pînză.
18:30  – executarea Curelelor din piele naturală cusute de catarame din bronz(deja turnate).
Locația: Expoziția va avea loc într-o Hală industrială pe strada Petru Rareș 77, fabrica ELECTROMAȘINA, intrarea din mijloc a blocului administrativ.

Trommigou – Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.

În timpul masterclass-ului, toată lumea va învăța să șlefuiască, să vopsească, să lipească și să lustrueze insigna din lemn, pe care într-un final puteți să o purtați cu dvs. și să o prezentați cu mândrie prietenilor.
Program:
17:00 – 20:00 – Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.
Rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/rkZmNhCcvB3Dj7s29
Locația: Miron Costin 5, of. 205.

Vipradastudio  – Expo conceptual  #Synthesis

Evenimentul prezintă actul de combinare a ideilor naturii pentru a crea o nouă formă. Expoziția va fi împărțită în 2 spații dependente și independente simultan. Ideea principală „Sursa este Natura” , prezentată prin: fotografie (imprimată pe pânză), sculptură (din hârtie), piese vestimentare ( print pe textil) , proiecție video, sculptură din ghips.

17:30-18:30 Shooting în Zeroing Room by Victoria Viprada pentru vizitatori, folosind ( sticlă, fum și tehnicile artistului). Și un premiu special pentru un participant norocos..

Locația: Vlaicu Parcalab, 45

FabLab Chisinau – Masterclass de gravură

Este un spațiu de creație cu implementare practică, care oferă celor pasionați de tehnologii oportunitatea de a dezvolta proiecte noi.

18:00 – Masterclass: Gravare în lemn, piele, plută și metal.
Locația: str. Studentilor 9/11.

Atelier 99 – 3D Scan&Printing

este atelierul unde entuziaștii în tehnologie pot să-și implementeze proiectele și ideile într-o atmosferă de lucru a comunității locale MAKE. Diseară veți avea posibilitatea să vă scanați în 3D bustul, iar primele 5 persoane vor primi bustul și în varianta printată.

18:30 – Scanare bust în 3D + printare a bustului.
Locația: str. Studenților 9/11.

LOFT13 – Design Party

Noaptea Studiourilor de Creație își deschide larg ușile pentru cei ce vor să vadă cum schimbă Designul un interior.
Agendă:
19:00 – 20:00 – Despre Design, artă printre artiști.
Locația: bd. Moscova 21, clădirea Mezon.

AB + Partners  – Gallery Launch Party

Studioul de Arhitectură și Design își deschide propria galerie. Azi deschid ușile pentru public și îl invită să o descopere. Muzica bună, gustările și vinul bun sunt garantate!

19:00-22:00.petrecere de lansare Gallery AB+Partners.

Locația: Alexandru Bernardazzi, 97.

 FLÓ The House of Fashion – Fashion Painting Workshop

20:00 – 21:00 la Florence Style vă așteaptă un workshop de pictură pe stofă „Painting Fashion Light”, muzică, spumant și o atmosferă plină de stil.
Locația: Kogălniceanu 13 colț Bulgară 15.

Uppercut Barbershop – Masterclass

Barbershop Authentic urban, designul de interior este un concept realizat de însăși proprietarul salonului.Se promite a fi o seară doar pentru bărbați, muzică, băutură și creație într-o atmosferă urbană inedită.
20:00 – 21:00 – Masterclass: Cum să-ți aranjezi și îngrijești barba, ce tunsoare să-ți alegi în dependență de forma feței.
Locația: Alba Iulia 75.
c.c Alfa City Moll. etajul 2

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Moldovan Design Week în cea de-a 3-a zi âi-a pregătit: 🔻Emoții pe Hârtie: Workshop de Caligrafie și Lettering; 🔻Cum să transmiți o Poveste prin intermediul Fotografiei-Portret; 🔻The Faces of Macbeth:Spectacol Performance by Teatrul Geneza Art.

Detalii în link-ul din Bio☝️
Azi am dat STARTUL @moldovandesignweek!
Te așteptăm să explorezi creativitatea în toate locațiile #mdw19.💛
Accesează link-ul din Bio pentru detalii☝️
Design, Inspirație, Produs! 
#designcafeclub#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#interior #loft#design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house #amazing
🏠Cu ajutorul sistemului smart integrat în locuința ta îți construiești o Casă Inteligentă.

@smarttronic.md este compania care oferă o varietate de soluții și tehnologii de automatizare a clădirilor care permite controlul rețelelor inginerești de la distanță cu ajutorul unor aplicații intuitive și ușor de utilizat. 
Pentru mai multe detalii urmați link-ul din Bio☝️
O combinație de stiluri! Loft, Rustic și Modern.

Designed by @serosez

#designcafeclub#render #decor #3d #3dsmax #design #details#modern #designinteriores#decoration #decorating #image#furniture #home #homedecor#homedecoration #country#homestyle #interior #interiordesign#render #bed#instadecor#style #instamood #instadesign#instagood #instahome #arquitetura#architecture #loft
Dacă până acum nu ai avut încredere sau te-ai temut să folosești vopsele pentru siguranța familiei tale, acum vopselele oferă siguranță și eficiență, acestea oferă în prezent un spectru larg de soluții pentru problemele cotidiene. 📌În acest sens îți recomandăm produsele gigantului german @sto_moldova, care îți va schimba percepția clasică asupra vopselelor.
Detalii găsești în link-ul din Bio☝️