Lufthansa și-a prezentat colecția de mobilier și accesorii din avioane reciclate - Design Cafe & Club

Lufthansa și-a prezentat colecția de mobilier și accesorii din avioane reciclate

  • septembrie 25, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Lufthansa și-a prezentat colecția de mobilier și accesorii din avioane reciclate

Au transformat un avion defect într-o impresionantă colecție de mobilier și accesorii. Compania aeriană Lufthansa a prezentat, de curând, o serie de obiecte a căror materie primă au constituit piesele unui avion. După ce, la începutul acestui an, compania și-a retras din circulație airbusul a340-600 D-AIHO, a fost luată decizia de a-l transforma în obiecte cotidiene.

„Materialele utilizate pentru aeronavele Lufthansa sunt de înaltă calitate, extrem de rezistente ”, explică Lufthansa. „Sunt mult prea valoroase pentru a le arunca și ar fi mai bine să le refolosim. Este o bună soluție pentru a proteja mediul și oferă o șansă inegalabilă de a crea produse unice, ce au legătură cu aviația și compania noastră. Așa a luat naștere ideea pentru noua colecție „de reciclare” Lufthansa. ”

Colecție de lifestyle

Pentru a realiza proiectul, compania a angajat designeri de produs și experți în reciclare, care au garantat reutilizarea durabilă a materialelor originale. Colecția include mese de cafea, realizate dintr-o parte a peretelui extern și o bucată de panou de fuzelaj. De asemenea, aceasta include și accesorii realizate din carduri de siguranță retrase, huse pentru tetiere și pături. Brelocurile de înaltă calitate și ceasuri realizate din cadre de ferestre, la fel, se numără printre elementele colecției.

„Cu timpul, tot mai multe articole și materiale aveau vechiul design (Lufthansa) și nu mai erau deja utilizate în forma lor originală.” a spus Joel Bertram, designerul corporativ al companiei aeriene. „Fiecare obiect și material din colecția „de reciclare” este unic și are propria poveste.”

Prețurile încep de la doar 25 de euro pentru un breloc, iar o geantă sport, făcută din rămășițele unei pături din Business Class, costă 32 €. O masă de cafea realizată dintr-un panou lateral al modelului a340-600 costă de la 1.399 €, iar „barul de perete” unic are un preț de 1.444 €.

Colecția a luat viață datorită colaborării dintre Lufthansa, Miles & More and Lufthansa Technik.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Ordinul Arhitecților din România, filiala Iași, în colaborare cu Filialele Bacău-Neamț și Nord-Est organizează Regionala de Arhitectură Moldova 2019 – R.A.M 2019. 📅Evenimentul se va desfășura în perioada 24 – 31 octombrie 2019 și va reuni lucrări ale arhitecților din zona Moldovei, conferind în același timp un spațiu special proiectelor de arhitectură realizate de colegii din cadrul Uniunea Arhitecților din Republica Moldova și Cernăuți.

Vezi cum să te înscrii la eveniment dar și calendarul evenimentului accesând Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle
Simplitatea e tot de ce are nevoie baia ta.
.
Acest spațiu este creat cu o vedere înrămată a unei grădini, care se alimentează prin baie, oferind lumină amplă, confidențialitate și acea atmosferă relaxată pe care majoritatea dintre noi o dorim zilnic.
.
Frumusețea într-adevăr este în design.
.
Cabana Yandoit by @adamkanearchitects
🏡 @hardwickbuildco
📸 @adamkanearchitects
#designcafeclub#dcc #dccblog #dcclifestyle
#simplebathroom #simpledesign #simpleform #whitetiles #australianarchitecture #simplestyle #interiordesign #designlove #interiorstyle #home #house #minimalism #simpledesign #minimalist #cleanlines #lessismore #inspiration #interiorinspiration #residentialdesign #minimalistdesign #interiorporn #archilovers #livewithless #clutterfree #bathroomgoals #ensuite #framedview
Proiectul de amenajare a showroom-ului @flo_the_house_of_fashion a  devenit cel care a adus biroului de arhitectură și design interior @ab_and_partners 2️⃣ premii internaționale: 🏆International Property Awards /@internationalpropertyawards și 🏆Big See Interior Design Award 2019/ @bigsee_wherelifeiscreativity. 👉Mai multe detalii despre cum a luat naștere proiectul și ce legătură are cu somptuoasele palate italiene vedeți în interviul de astăzi cu arhitecții @marco_ballerini_ și @alexandrin.buraga.
Link în Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub#dcc #dccblog #dcclifestyle 
#living#livingroom#interiordesign#homedecor#interiordesigner#design#designideas#designboom#designlife#interiores#homedesign#homeideas#tbt#photooftheday#instagood#followme
Cum ar fi să te trezești aici în fiecare dimineață sau aici să fie biroul tău?! 😍🌅 📍#Steigen #Norway 📸: @hilvees, @officiallexuskz, @nadianor, @aquinnm

#designcafeclub#dcc #dccblog #dcclifestyle
#architectanddesign#architecture#architecturedaily#architectural#Architecturephotography#architecturedesign#interiordesign#designlife#interiores#homedesign#tbt#photooftheday#instagood#nature#followme#beautiful
Dacă vrei să afli cum organizezi corect spațiul din bucătărie pentru ca ergonomia să întâlnească comoditatea și funcționalitatea e suficient să tragi cu ochiul la articolul de astăzi. 
Vezi Link în Bio☝️
#designcafeclub#dcc #dccblog #dcclifestyle
#productdesign #product #productdesigner #designer #designinspiration #designs #designlife #gooddesign #minimaldesign #archiproducts #industrial #industrialdesign #designinspo #decors #minimalistdesign #minimal #minimalist #moderndesign #designideas#followme
Un Fotoliu bun este comod, arată bine și mereu te așteaptă. 🖤  Design creat de @dutchbone. .
.
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#interiorboom#appartmenttherapy#instahome#instahome#instadesign#howwedwell#hyggemyhome#interieurinspiratie#stoerwonen#styleitdark#passion4interior#mijneigenhuisentuin#interiorwarrior#homedeco#cornerofmyhome#mijneigenhuisentuin#eigenhuisentuin#dutchbone#livingroomdesign#livingroom#homeinteriors#myinterior#inspiremeinterior#myhomestyle#stoerwonen#followme