Studenții DCC School, în vizită la Cabinet Plus și Sitapp - Design Cafe & Club

Studenții DCC School, în vizită la Cabinet Plus și Sitapp

  • December 19, 2019
  • Timp de citire:3 minute
Studenții DCC School, în vizită la Cabinet Plus și Sitapp

Designul interior nu înseamnă doar proiecte rezidențiale. Pe lângă amenajarea locuințelor, designerii creează locuri publice: oficii și spații HoReCa. Fiecare dintre ele au caracteristici individuale și mobilier adaptat la funcțiile pe care urmează să le îndeplinească. Pentru ca viitorii designeri să poată crea cu ușurință orice tip de proiecte, studenții DCC School au fost în vizită la partenerii noștri, unde au făcut cunoștință cu două componente: mobilă specializată pentru oficii – Cabinet Plus și mobilă pentru HoReCa – Sitapp.

În cei 500 m2 ai showroom-ului, reprezentanții companiei au prezentat cele mai actuale soluții pentru oficiile moderne de la producătorii Narbutas (Lituania), Interstuhl (Germania), Dauphin (Germania), Zuco (Elveția), Antares (Cehia), Enran (Ucraina), Burotime (Turcia).

Soluții inovative

Specialiștii Cabinet Plus și Sitapp au ținut să povestească studenților despre produsele lor pornind de la aspectele psihologice. Viitorii designeri au aflat că motivarea și fidelizarea angajaților acum nu se limitează doar la recompensare extra-salarială. Este important ca angajatul să fie apreciat, încurajat, iar mediul de lucru să fie plăcut, modern și cu o organizare eficientă a spațiului. În acest sens, producătorii abordează în mod profesionist și inovațional problema organizării spațiilor pentru comunicare în grup sau pentru lucru individual, locurilor de relaxare și adunare a gândurilor, locurilor pentru convorbiri telefonice și conferințe video.

Studenții au descoperit o soluție inovativă ce satisface aceste nevoi a spațiilor de tip open-space: Silent Room – cabină acustică, care creează un spațiu cu o atmosferă plăcută în mijlocul unui birou dinamic și zgomotos. Construcția poate fi adaptată după necesitățile clientului, atingând o eficiență maximă în izolare fonică. Оferă posibilități largi de a alege culoarea și tipul tapițeriei, a materialelor de finisare și a elementelor tehnologice pentru confort și lucru productiv. Este dotată cu un sistem de iluminare cu LED, un sistem de ventilație și un port media adaptat la nevoile utilizatorului. Oferind siguranță și eficiență este o investiție avantajoasă.

Studenții au mai aflat, la Cabinet Plus și Sitapp, despre fotolii ergonomice, mobilier acustic, mese reglabile după înălțime, materiale de finisare cu o înaltă valoare estetică și termen extins de exploatare, produse semnate de renumiți designeri mondiali, câștigători a concursurilor în diferite categorii. Reprezentanții showroom-ului spun că sunt inspirați după fiecare expoziție tematică vizitată și aduc clienților cele mai actuale și calitative produse.

Soluții pentru orice fel de spațiu

Vizita studenților de la DCC School a fost importantă și pentru reprezentanții companiei, ei subliniind că fiecare întâlnire reprezintă un pas spre oferirea soluțiilor potrivite pentru fiecare idee a designerilor și pentru fiecare necesitate a clientului.

Afacerea Cabinet Plus a început cu 16 ani în urmă cu o serie de modele de scaune pentru oficii. Astăzi în portofoliul companiei sunt 25 de furnizori din toată lumea, fiecare dintre ei oferind soluții pentru orice necesitate a oficiilor moderne. Printre clienții companiei se numără oficiile mai multor întreprinderi bancare din Republică, oficiile companiilor Orange, Moldcell, oficiile companiilor din segmentul IT,  cabinetul Președintelui RM și multe alte oficii realizate.

Pornind de la necesitatea de a răspunde solicitărilor pentru mobilierul zonelor de recepție și a holurilor, spațiilor de comunicare și a restaurantelor, acum doi ani a fost creat brandul Sitapp, care propune soluții pentru HoReCa pentru piața locală.