DESIGN TALKS THROWBACK 3: Corvin Cristian despre prezentări de proiect și biroul Microsoft de la Timișoara - Design Cafe & Club

DESIGN TALKS THROWBACK 3: Corvin Cristian despre prezentări de proiect și biroul Microsoft de la Timișoara

  • August 23, 2019
  • Timp de citire:1 minut
DESIGN TALKS THROWBACK 3: Corvin Cristian despre prezentări de proiect și biroul Microsoft de la Timișoara

Continuăm să vă facem cunoştinţă cu speakerii care au marcat începutul verii la Chişinău. Al treilea designer care a urcat pe scena Design Talks este Corvin Cristian, unul dintre cei mai apreciați designeri de peste Prut şi nu doar. Pentru el, eleganţa este egală cu simplitatea. „Nu totdeauna e locul de a fi foarte conceptual, uneori trebuie să fii înțeles.”, spune arhitectul. Pentru a demonstra ideea, a povestit despre cum poate fi prezentat un proiect, prin prisma biroului Microsoft de la Timișoara pe care l-a realizat.

De ce sticla, metalul și plasticul nu mai sunt actuale? Cum să dăm naturalețe spațiului fără a include plante vii în design? Sunt întrebări la care vei găsi răspuns în discursul lui Corvin Cristian de la Design Talks. Descoperă-l în video de mai jos.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
@ira.trifanova cea care vrea să arate celorlalți lumea așa cum o vede ea. 🖤 💬Mai multe despre dragostea față de imagine ne-a dezvăluit în interviu.
Link in Bio☝️
.
#designcafeclub #dccblog #dccinterviews #dcclifestyle
Get the project! 🙃
🤯Simți cum uneori îți explodează capul din cauza ideilor creative și vrei să le pui în aplicare pe toate? 🙄Îți plac provocările creative, dar te plictisești să stai în oficiu 8 ore? 
Ai nevoie urgentă de un proiect nou!🤩 📩Trimite portofoliul și CV-ul tău pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom salva creativitatea și îți vom găsi proiectul care să te inspire.
Get the talent! 🙃
📈Cu siguranță, compania ta este în dezvoltare continuă, iar unele proiecte au nevoie de idei creative, viziuni noi și abordare inedită.
🔍Lucruri pe care s-ar putea să nu le găsești peste noapte, în schimb poți găsi talentul care-ți va transforma proiectul în operă de artă! 📩Profită de oportunitate și înregistrează-ți proiectele pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom găsi persoana potrivită.
🧠Oamenii creativi sunt ca un ocean de idei, mereu ai ce învăța de la ei.
🎞Ți-am pregătit 10 filme ce ți-ar putea alimenta bagajul de idei creative.🤡 În Weekend dedicăm câteva ore inspirației. 😊
Răspândim Creația. 🤩
Vezi Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #dcc #dccblog #dclifestyle #film #design #tbt
Idei de amenajare și decor pentru locuințele cu spații mici. 🖤

Tiny house goals by @littlebyronco 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#homeinspiration #cabingoals #cabinlove #interior2you #interior4inspo #interiordesigns #rustichomedecor #myhomevibe #cabininthewoods #outdoordesign #howwedwell #jungalowstyle #interior_and_living #rustichome #homeinspo #cabinporn #cabin #mydomaine #interiordesire #interiorismo #interiorwarrior #cabinlife #bohohome #tinyhome #rusticdecor #interiorlover #rustichomedecor
De ce să arunci, când poți crea produse mobiliere originale! ✨

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#inktober #sketchzone #gillde#sketch_arq #practice #sketching#ideation #instasketch #sketchy#productdesign #industrialdesign#ideation #produktdesign#graphicroozane#productsketch#idsketching#thumbnails #idsketches #idsketch#sketch #sketches#thumbnailsscribbles #digitalsketch#designinspiration #ideasketch#designinspo #sketchbookBy