February 26, 2018

Apartament plin de stil, într-o fostă fabrică de carton

Apartament plin de stil, într-o fostă fabrică de carton

Ferestre largi, mult alb, accente negre și decor industrial – rețeta perfectă de transformare a unei foste fabrici de carton într-o locuință stilată. Pe pereții exteriori ai clădirii, construiți încă în 1912, a fost păstrată  cărămida, spațiului interior fiindu-i oferită o senzație maximă de libertate prin eliminarea ușilor și instalarea unui perete din sticlă între dormitor și restul locuinței. Pentru accentuarea individualității locuinței au fost utilizate elemente de decor din materiale naturale, fiind păstrată, în același timp, gama rezervată de culori a încăperilor.

 

FOLLOW US ON INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
#newlogo  #rebranding #dcc #designcafeclub
ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition 2018
http://designcafeclub.md/art-of-display-fashion-window-competition-2018/
7 băi unice în care te domină relaxarea..
http://designcafeclub.md/7-bai-unice-in-care-te-domina-relaxarea/
Cele mai spectaculoase clădiri aflate în construcţie
http://designcafeclub.md/cele-mai-spectaculoase-cladiri-aflate-constructie/
#dcc #designcafeclub #designcafeclub_md #designcafeclubcommunity #cladiri2018 #arhitectura
Studenții Școlii de Design în vizită la șantierul magazinului Street&Sport din incinta centrului comercial "Zitty Mall". Acestora li s-a vorbit despre procesul de execuție, detaliile tehnice, dar și despre conceptul de design interior.
Menționăm că cursul de design interior se adresează atât persoanelor fără cunoștințe în acest domeniu, cât și celor cu minime cunoștințe care doresc să se perfecționeze și să iși creeze un viitor în domeniul designului de interior. Pe lângă partea teoretică, studenții vor învăța și partea de SOFT (3DsMax- corona render, AutoCAD, Adobe Photoshop). De asemenea, aceștia vor avea ocazia să interacționeze direct cu procesul de lucru, având posibilitatea de a conlucra cu clienți reali, invitați speciali și nu în ultimul rând vor asista la ședințe demonstrative organizate de profesioniști din domeniu. (workshopuri, concursuri, vizite la showroomuri de specialitate).
Vă puteți înregistra aici - http://designcafeclub.md/scoala-de-design/.
Telefon de contact: 060473337
#scoaladedesign #dcc #designcafeclub #designcafeclub_md #designcafeclubcommunity #designinterior #cursuldedesigninterior
Istoria la vedere într-o casă din secolul 16
http://designcafeclub.md/istoria-la-vedere-intr-o-casa-din-secolul-16/
#dcc #designcafeclub #designcafeclub_md #designcafeclubcommunity #arhitectura #designinterior #istorie