A fost desemnat câștigătorul Premiului American pentru Arhitectură 2019 -

A fost desemnat câștigătorul Premiului American pentru Arhitectură 2019

  • octombrie 2, 2019
  • Sursa:archidaily.com
  • Imagini:archidaily.com
  • Timp de citire:2 minute
A fost desemnat câștigătorul Premiului American pentru Arhitectură 2019

Biroul de arhitectură din Miami, Arhitectonica, condus de Laurinda Spear și Bernardo Fort-Brescia, a fost desemnat câștigător al Premiului American pentru Arhitectură 2019. Firma, cunoscută pentru „Trendsetting Modernist Style Miami”, a fost lansată în 1977.

Cu o arhitectură care a definit în principal orașul Miami, Arquitectonica este prezentă pe scena mondială și are birouri în New York, Los Angeles, Paris, Hong Kong, Shanghai, Manila, Lima și Sao Paulo. Lansat de Laurinda Spear și Bernardo Fort-Brescia, împreună cu Andrés Duany, Elizabeth Plater-Zyberk și Hervin Romney, sudioul de arhitectură are în prezent proiecte în 59 de țări de pe cinci continente.

„Primele clădiri ale biroului au devenit senzații imediate în mass-media. Acestea au fost promovate în presa americană și internațională și au fost folosite ca locații de filmări de spoturi comerciale și emisiuni TV. […] La începutul anilor ’80, Fort-Brescia și Spear au respins formalistul „stil postmodern” , înlocuindu-l cu un stil arhitectural ce reprezenta o versiune exuberantă, plină de speranță, încredere și creativă a unui postmodernism, care devenise în mod favorabil reacționar – regresiv, clasicizant și greu în multe dintre manifestările sale mai nordice.” – Christian Narkiewicz-Laine, președinte / CEO al Ateneului Chicago

Premii de ahitectură pentru o nouă viziune

Lucrările lor includ o gamă variată de proiecte, cum ar fi: școli și universități, stațiuni și cazinouri, hoteluri de lux, centre comerciale și clădiri de birouri. Printre lucrări se numără și proiecte specializate, cum ar fi ambasada SUA, săli de operă/ săli simfonice, muzee, curți de judecată, arene polivalente și centre de convenții, aeroporturi și centre de transport, studiouri de televiziune și mai multe sedii bancare.

Arquitectonica a primit sute de premii de design, datorită căutării și explorării continue cu limite și inovație, în special în utilizarea „geometriei, modelului și culorii pentru a introduce pe lume un nou brand de design umanist modern”.

Premiul american pentru arhitectură, cunoscut și sub denumirea de Louis H. Sullivan Award, organizat de Chicago Athenaeum și European Center for Architecture Art Design and Urban Studies, onorează în fiecare an arhitecți americani și arhitecți internaționali care practică pe acele continente. Este acordat practicienilor de seamă care au impact asupra istoriei arhitecturii americane și au contribuit la umanitate prin arhitectura lor. Laureații precedenți includ Norman Foster, Michael Graves și Richard Meier.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un Design bine gândit și bine planificat îți poate oferi confortul pe care îl cauți. 🖤
Într-un apartament de tip studio, confortul este la superlativ, iar decorul bine echilibrat, este de-a dreptul încântător.🏙
Studio #apartment Visualization by @blacknoi.se Studio 📍Berlin,Germany.
___________________________________________ 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#Design_Only #architecture #design #designer #home #arquitectura #arquitetura #archilovers #architectural #architettura#archidaily #architecturephotography #interiordesign #designinspiration #minimal #render #rendering#berlin
⁉️Tu după ce principii îți alegi canapeaua?🧐 📰Noi ți-am pregătit un material informativ ce te va ajuta să alegi corect canapeaua pentru ceea ce numim „INIMA CASEI”. ☝️Vezi de ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi 🛋!
🔗Link-ul îl găsești în Bio☝️
Cine și-ar dori un asemenea scaun acasă sau la muncă? 🥰
👇
Globe Garden Chair creat de @peteropsvik39hdi
___________________________________________ 
#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#architecture #design #designer #home #arquitectura #arquitetura #archilovers #architectural #architettura #architektur #archidaily #architecturephotography #interior #interiordesign #architect #designinspiration #minimal #render #rendering
O minte creativă naște idei originale chiar și din cele mai obișnuite lucruri.🤪
🤗Spații de relaxare și odihnă văzute altfel de @michael_beitz.

#designcafeclub#dcc #dcclifestyle
#inktober #sketchzone #gillde#sketch_arq #practice #sketching#ideation #instasketch #sketchy#productdesign #industrialdesign#ideation #dailysketch #graphicroozane#productsketch #id#idsketching#thumbnails#idsketches#idsketch#sketch#sketches#thumbnailsscribbles#digitalsketch#designinspiration#ideasketch#designinspo
@ira.trifanova cea care vrea să arate celorlalți lumea așa cum o vede ea. 🖤 💬Mai multe despre dragostea față de imagine ne-a dezvăluit în interviu.
Link in Bio☝️
.
#designcafeclub #dccblog #dccinterviews #dcclifestyle
Get the project! 🙃
🤯Simți cum uneori îți explodează capul din cauza ideilor creative și vrei să le pui în aplicare pe toate? 🙄Îți plac provocările creative, dar te plictisești să stai în oficiu 8 ore? 
Ai nevoie urgentă de un proiect nou!🤩 📩Trimite portofoliul și CV-ul tău pe office@designcafeclub.md, iar noi îți vom salva creativitatea și îți vom găsi proiectul care să te inspire.