7 pași prin care aduci stilul japonez (popular în 2020) în casa ta! -

7 pași prin care aduci stilul japonez (popular în 2020) în casa ta!

  • noiembrie 26, 2019
  • Sursa:vintageindustrialstyle.com
  • Timp de citire:2 minute
7 pași prin care aduci stilul japonez (popular în 2020) în casa ta!

Stilul japonez, cu simplitatea și calmul caracteristic lui, intră în trendurile anului care vine. Cuvântul care ar defini perfect acest stil este, bineînțeles, „ZEN”. Adică un loc în care te simți relaxat și calm și în care poți reflecta la adevăratele valori ale vieții. Liniile clare, culorile neutre, materialele naturale și reciclate, ușile glisante sunt principalele componente pe care ai putea să le încadrezi în locuință pentru a aduce liniștea japoneză în propria locuință. Iată 7 trucuri care te vor ajută să îți atingi acest scop.

1 Adaugă elemente naturale în decorul tău în decorul tău în stilul japonez

Cultura japoneză pune accent pe respectul și dragostea pentru natură, așa că este timpul să aduci un pic de exterior în interiorul casei tale. Pentru a aduce nu doar stilul, ci și specificul culturii, poți opta pentru plante tradiționale japoneze, cum ar fi bonsai sau bambus. Acestea, cu siguranță, vor adăuga o notă specială locuinței tale

2 Uși sau panouri glisante

Ușile glisante sunt una dintre caracteristicile de top ale decorului japonez. Puteți alege, de asemenea, să optați pentru panouri glisante – ideea este să creați un spațiu mare în care să puteți socializa. Cultura japoneză avea de obicei panouri glisante, deoarece casele erau mici și era o modalitate ieftină de a avea camere diferite și intimitate, atunci când era nevoie. Un lucru important în ceea ce privește ușile glisante este că acestea nu blocheze iluminatul natural.

3 Materiale naturale

Textura lemnului poate fi văzută aproape în orice casă din Japonia. Elementele naturale, cum ar fi lemnul sau piatra se numără printre tendințele numărul unu în 2020.

4 Stilul japonez, adus prin mobilier

Mobila japoneză se caracterizează prin forme scunde, fără ornamente, linii simple și elegante care creează un spațiu unic indiferent de încăpere, fie că merge vorba de dormitor, living, bucătărie. Și pentru că mobilierul japonez este scund vă veți bucura de mult spațiu liber, lumină și energie pozitivă.

5 Design minimalist

După cum ai putut înțelege deja, designul japonez este despre culori neutre, linii curate și mai puține piese de mobilier. Spațiile deschise sunt un element obligatoriu, iar acesta prezentat în imagine este un excelent exemplu al modului în care poți imita dorința minimalistă a japonezilor.

6 Camere open-space

Totul ar trebui să aibă un scop și un loc – nimic nu este în afara ordinii sau lipsit de funcție. Această regulă, dai un plus de valoare când ai un spațiu larg. Respectând-o obții ordinea japoneză mult-dorită și lăudată.

7 Creează un spațiu pentru meditare

Vopsește camera în nuanțe verzi calmante sau brune, adaugă ceva verdeață vie, pune muzică relaxantă et Voila! Ai un spațiu japonez de meditare personalizat.

Instagram has returned invalid data.