4 tendințe de decor pentru bradul de Crăciun - Design Cafe & Club

4 tendințe de decor pentru bradul de Crăciun

  • decembrie 23, 2019
  • Timp de citire:2 minute
4 tendințe de decor pentru bradul de Crăciun

Cu siguranță, mulți deja și-au decorat pomul de Crăciun, creându-și în casă o atmosferă de vis. Totuși, dacă ai fost până acum în pană de idei sau timp, mai ai la dispoziție câteva ore pentru a pune bradul. Deși există eterna combinație valabilă de roșu verde și auriu, azi îți prezentăm 4 alternative care, cu siguranță te vor inspira și vor crea un Crăciun  stilat.

Bradul de Crăciun ECO

Revenim la natural, simplu și, de ce nu?, rustic. Scandinavul, care s-a menținut în tendințe în ultimul timp, dictează și unul din trendurile pentru bradul de Crăciun în acest an. Nu vei greși dacă optezi pentru decorațiuni simple. Potrivite pentru un astfel de decor sunt jucăriile și ghirlandele din materiale naturale, precum lemn, conuri de brad, ghinde, paie, crenguțe, bucăți de țesătură și fire din lână, iută sau in, texturi călduroase – imitații de blană sau puf.

Bradul de Crăciun în stil minimalist

Luxul simplității se menține. Dacă nu ai decorat până acum bradul și nu acasă decât o ghirlandă cu luminițe, ai putea să le pui pe pomul de Crăciun și să obții un brad stilat. Asta pentru că minimalismul e încă în vogă. Poți opta, de asemenea, pentru decorațiuni cu linii simple, într-o singură culoare. Ai grijă să nu creezi un exces de jucării, în caz contrar, riști să strici compoziția.

Bradul de Crăciun înzăpeziți

Da, vremea de afară nu ne bucură cu zăpada cu care ne-am obișnuit în această perioadă a anului. Acesta nu este un motiv pentru a te lipsi total de ea. Dacă nu e în curte, adu-o în interior, chiar pe pomul de Crăciun. Pune pe brad brumă de zăpadă artificială, pe care o găsești aproape în orice magazin. Pentru a obține un aspect armonios, completează compoziția cu decorațiuni și ornamente albe, fulgi argintii . Dacă vrei să încălzești puțin atmosfera, fără a influența radical decorul, pune pe brad o ghirlandă cu luminițe de nuanță caldă.

Bradul de Crăciun împodobiți cu flori

Obișnuim să punem flori în vază sau să ne decorăm cu ele întreaga casă la diferite ocazii. De ce să nu o facem și la Crăciun? Renunță la tradiționalele globuri și înlocuiește-le cu flori sau combină-le! Poți opta pentru flori într-o singură nuanță sau pentru o combinați de două culori contrastante. Cert este că vei obține un decor original. Motivul floral îl poți apoi utiliza în decorul întregii locuințe, creând astfel o atmosferă generală comună, marcată de aceleași motive.