„The Tulip”- cel mai recent proiect Foster+Partners - Design Cafe & Club

Vezi cum arată „The Tulip”- cel mai recent proiect Foster+Partners

  • noiembrie 20, 2018
  • Imagini:dezeen.com
Vezi cum arată „The Tulip”- cel mai recent proiect Foster+Partners

Noul proiect al Foster+Partners este menit, cu siguranță să devină unul dintre proiectele iconice ale Londrei. Clădirea reprezintă un turn înalt de 305 metri, cu o terasă ce oferă vederi uimitoare asupra orașului și gondole rotative. The Tulip  urmează a fi construit alături de unul dintre cele mai reprezentative clădiri din Londra, The Gherkin.

Denumirea proiectului își trage originea din forma pe care acesta o va lua, Tulip însemnând lalea. Partea superioară a clădirii amintește de corola florii, petalele din sticlă servind drept panorame pentru admirarea de sus a orașului.

Proiectul Foster+Partners este creat ca o nouă atracție culturală și turistică publică pentru Londra, care îmbină armonios moștenirea și modernitatea. La momentul actual, The Tulip este cea mai înaltă structură din orașul Londra.

Turnul ar putea fi inaugurat în 2025

”Continuând proiectul de pionierat 30 St Mary Axe (The Gherkin), The Tulip este proiectat în spiritul Londrei, prezentându-l ca un oraș progresiv, cu perspective. Proiectul oferă beneficii semnificative londonezilor și vizitatorilor ca un reper cultural și social, cu resurse educaționale de neegalat pentru generațiile viitoare.    Norman Foster

Foster + Partners a creat proiectul The Tulip pentru grupul J Safra, o societate privată de bănci și holdinguri de investiții care deține Gherkin.

În cazul în care turnul va fi aprobat, construcția acestui proiect ar putea începe în 2020. Inaugurarea turnului The Tulip este planificată pentru 2025.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🖤Te invităm să cunoști mai multe detalii despre fabuloasa punte de observare din New York.
Proiectul, intitulat temporar Vessel, creat de studioul englez Heatherwick Studio , are menirea de a deveni centrul de greutate al noului spațiu public de la Hudson Yards.
Link in Bio☝️
#designcafeclub #architecture #newyork #hudsonyards #vessel #architecture_hunter #decor #art
🔨⛵️Glass sculpture by @benyoung_sculpture.

#benyoung #brokenliquid#glasssculpture #glassart #sculpture #art#glass #concrete #ocean #yacht #sailboat#sea
Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! 
Spiced Honey este o culoare cu o nuanță mai calmă dar și mai neutră, potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.
Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, @sadolinmoldova.
Link în Bio ☝️#designcafeclub #sadolinmoldova #spicedhoney #livingcoral #designinterior #designideas
@ardexline, importatori de materiale de construcție pe teritoriul Republicii Moldova. 
Compania pune accent pe lucrul cu gresie porțelanată, faianță sanitară și mobilier de design înalt, colaborând cu producători Europeni de talie înaltă.
La expoziția Italian Design Day vor prezenta plăcile @emilgroup: Nero Antico, Raku Nero, Quarzo, Fossil Brown, Calacatta.
#expozitie #expo #italiandesignday
Lampă ce imită Luna. 🌕
Lampa se aprinde atunci când scoate dopul și se oprește atunci când este pus la loc. 
#designcafeclub #inspiration #decor #art #interiors #luster #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
⭐Ești din domeniul Industriilor Creative? 
Atunci pe 23 Martie nu trebuie să ratezi evenimentul Italian Design Day 2019.
Vezi Link în Bio ☝️#designcafeclub #design #event #italiandesignday2019 #interiordesign #ambasciataditalia #castelmimi #chisinau