„The Tulip”- cel mai recent proiect Foster+Partners - Design Cafe & Club

Vezi cum arată „The Tulip”- cel mai recent proiect Foster+Partners

  • noiembrie 20, 2018
  • Imagini:dezeen.com
Vezi cum arată „The Tulip”- cel mai recent proiect Foster+Partners

Noul proiect al Foster+Partners este menit, cu siguranță să devină unul dintre proiectele iconice ale Londrei. Clădirea reprezintă un turn înalt de 305 metri, cu o terasă ce oferă vederi uimitoare asupra orașului și gondole rotative. The Tulip  urmează a fi construit alături de unul dintre cele mai reprezentative clădiri din Londra, The Gherkin.

Denumirea proiectului își trage originea din forma pe care acesta o va lua, Tulip însemnând lalea. Partea superioară a clădirii amintește de corola florii, petalele din sticlă servind drept panorame pentru admirarea de sus a orașului.

Proiectul Foster+Partners este creat ca o nouă atracție culturală și turistică publică pentru Londra, care îmbină armonios moștenirea și modernitatea. La momentul actual, The Tulip este cea mai înaltă structură din orașul Londra.

Turnul ar putea fi inaugurat în 2025

”Continuând proiectul de pionierat 30 St Mary Axe (The Gherkin), The Tulip este proiectat în spiritul Londrei, prezentându-l ca un oraș progresiv, cu perspective. Proiectul oferă beneficii semnificative londonezilor și vizitatorilor ca un reper cultural și social, cu resurse educaționale de neegalat pentru generațiile viitoare.    Norman Foster

Foster + Partners a creat proiectul The Tulip pentru grupul J Safra, o societate privată de bănci și holdinguri de investiții care deține Gherkin.

În cazul în care turnul va fi aprobat, construcția acestui proiect ar putea începe în 2020. Inaugurarea turnului The Tulip este planificată pentru 2025.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Darya Golneva @daryagolneva printre cei mai buni designeri ZGeneration - descoperă-i creațiile în articolul de astăzi. 🖤 
Accesează link-ul din BIO ☝️
#designcafeclub #zgeneration #artcor #catwalk #chisinau #moldova #moldovandesignweek
Ți-ai putut imagina vreodată că cărțile de joc ar putea arăta altfel decât cum le cunoști?
Excluzând toate elementele decorative @joedoucet a făcut o capodoperă de #graphicdesign. Un exemplu real de #minimalism pentru @areaware.
Niște simple simboluri geometrice sunt versiuni reductive ale inimilor, treflelor, cupelor și picelor. Deși este necesar să se marcheze spatele cardurilor de reglementare, Joe făcut acest lucru cu linii diagonale minime în loc de grafică ornamentală tipică.
♠️♣️♥️♦️ #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Confort, satisfacție, calitate și perfecțiune sunt câteva din caracteristicile pe care și le-ar dori cineva să le aibă în locul pe care îl pot numi ACASĂ.🏠 Compania @astercon_grup  demonstrează cu fiecare proiect că construiesc complexe locative ce se deosebesc prin abordarea lor individuală. 
Descoperă cele mai recente 3 complexe locative care îți pot satisface cerințele unei case perfecte. 
Găsiți link în Bio☝️
Como Uma Canggu - creat pentru plăceri vizuale!

Designed by Atelier Ikebuchi 
Located in Bali, Indonesia📍🇮🇩 #designcafeclub#artsytecture #archdaily #archilovers#designer #design #architecture#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing#interior #interiordesign #design
La Design Talks 32 de sticle de vin bun de la @milestii_mici_winery și-au schimbat înfățișarea. 
32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților @karim_rashid_official , Eduardo Camarena @productocamarena, @sergeymakhno, @mihaipopescudesigner, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, @andrei_bortun.
Accesează link-ul din Bio pentru mai multe detalii☝️
Lustră în formă de ghimpe - un design original by @yilmaz_dogan_.
Orice interior are nevoie de un accent ce va pune în valoare încăperea. Un astfel de accent poate fi o lustră neobișnuită. 💡

#designcafeclub#light #lighting #lightingdesign#thorn #design #designbunker#instadesign #designwanted #decor#id #industrialdesign #modern#modernhome #wow #spectacular#interiorwarrior #interiorinspo