Vezi cum arată cea mai creativă vitrină de Crăciun!

Vezi cum arată cea mai creativă vitrină de Crăciun!

  • decembrie 4, 2018
Vezi cum arată cea mai creativă vitrină de Crăciun!

Pline de culoare și magie, așa sunt cele șase vitrine ale concursului „ART OF DISPLAY: Christmas Edition”. După ce au fost supuse votului din partea publicului, dar și analizate de un juriu profesionist, aseară au fost anunțați câștigătorii ediției de Crăciun a competiție de decorare a vitrinelor brandurilor autohtone. Descoperă mai jos cea mai creativă vitrină.

Meet the winners!

Echipa plasată pe locul 1 este formată din: absolventa Școlii de Design DCC, Raducan Alina, Janu Mihai, Țopa Catea-Corina, Țurcan Dorina. Vitrina pentru care au lucrat aparține brandului MAXIKIDS.  Câștigătorii  vor  beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie, sau altă oportunitate de instruire – Premiu în valoare de 20 000 lei (travel and accomodation costs incluse).

Locul 2 a fost ocupat de Tiseeva Maria, Bîrcă Corina care au amenajat vitrina brandului VITALIE BURLACU.

Pe locul 3 s-au plasat Ulinici Maia și Leu Iana cu vitrina brandului PONTI

Toți premianții vor beneficia de promovare și recunoaștere locală, astfel fotografiile vitrinelor câștigătoare urmează a fi publicate în revista de specialitate „Design Cafe&Club”.

De asemenea, internauții au putut susține vitrina favorită printr-un vot pe pagina oficială a evenimentului. eținătorii premiului Votul Publicului au fost desemnați Ulinici Maia și Leu Iana – vitrina realizată pentru brand-ul PONTI și s-au ales cu premiul în valoare de 2000 lei oferit de partenerii Concursului, Centrul Național de Încălțăminte ZORILE.

Descoperă mai jos și celelalte trei vitrine realizate de echipele selectate pentru etapa finală.

Tricon –Proiect realizat de Mamedova Maria și Raețcaia Ana

Vasconi – Proiect realizat de Fescenco Irina

Magazinul multibrand MODA – Proiect realizat de Cicic Radion

Vezi în galeria de mai jos cum a fost la evenimentul de premiere.

Concursul Art of Display este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse”, proiect finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, in parteneriat cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei, Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), Platforma Design Cafe & Club și Centrul Național de Încălțăminte „Zorile.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova