Un nou concurs ce are scopul să schimbe orașul - Design Cafe & Club

Un nou concurs ce are scopul să schimbe orașul

  • martie 7, 2018
Un nou concurs ce are scopul să schimbe orașul

A transforma o plimbare în parc într-o vizită la o galerie de artă este un lucru mai simplu decât s-ar părea, e deajuns să le îmbini cu măiestrie. Pornind de la această idee, dar și de la necesitatea creării unui spațiu urban în care relaxarea să vină de mână cu esteticul, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, în parteneriat cu platforma Design Cafe&Club a lansat concursul „Sculptură pentru Parcul Meu”.

Proiectul Parcul Meu este unul social și are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Acțiunea ce urmează a fi desfășurată în zona izvoarelor presupune instalarea filtrelor pentru a transforma apa ce curge din izvoare în apă potabilă. De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni urmează a fi modernizată și zona de odihnă aferentă zonei izvoarelor prin amenajarea teritoriului, renovarea, instalarea mobilierului urban și înfrumusețarea zonei cu obiecte de artă. Concursul are drept scop identificarea schițelor de sculptură a căror realizare s-ar putea regăsi în zona respectivă, după renovarea acesteia. Astfel, specialiștii din domeniul industriilor creative sunt invitați să se înscrie în competiție până la 30 martie completând formularul de înregistrare și expediindu-l la office@designcafeclub.md. La concurs pot participa persoanele care au atins vârsta de 18 ani și studiază sau au studiat în cadrul unor instituții de învățământ din domeniile industriilor creative.

După înregistrare, participanții vor putea transmite schițele lor către organizatori în perioada 1-30 aprilie. Concursul se va încheia pe 31 mai, când organizatorul acestuia, echipa proiectului Parcul Meu, va premia cele mai reușite lucrări conform votului online al publicului și votul juriului specializat. Pe lângă faptul că lucrările propuse de ei vor fi realizate, autorii celor mai bune schițe se vor bucura și de premii bănești. Organizatorii concursului au pregătit 10 mii de lei pentru deținătorul primului loc, 5 mii de lei pentru cel de-al doilea și 2 mii de lei pentru cel ce se va situa pe locul lll.

Formularul, regulamentul, dar și toate detaliile despre concurs le găsiți aici.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@interium_showroom - showroom de mobilier exclusivist, de bucătării, instalații sanitare, corpuri de iluminat, covoare și accesorii.
⠀
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care catedra celebră din colecția mărcii italiene @B&B Italia , Up 2000.
⠀
Pac este o masuță de cafea.
⠀
Se aseamănă cu un tort și combină două materiale omoloage.
⠀
Se inspiră din actul de echilibrare între o bucată de granit greu și o foaie subțire de metal care formează partea superioară a mesei.
⠀
Ce părere ai? 🖤
⠀
#designcafeclub_md #viennadesign #pactable #inspiration #decor #art #interiors #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
F L O S
⠀
În curând la Italian Design Day.
⠀
#expozitie #expo #italiandesign
Cu ocazia evenimentului Italian Design Day, arhitectul italian  Patrizio Corno va merge sa le vorbească studenților de la UTM despre design si arhitectura.
⠀
Cei interesați, puteti vizita pagina de facebook Design Cafe&Club sa vedeți detaliile.
⠀
Notați în agendă evenimentul și sunteți bineveniți!
⠀
#patriziocorno #utm #italiandesignday #urbanism #arhitectura #workshop
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Blăstăm.
Pentru că e un cuvânt care are putere. Noi suntem blestemați să ne trăim suferințele, care sunt mult mai intense decât fericirile.”
⠀ 🖤 Te invităm să cunoști povestea din spatele Blăstămului Basarabean în care trăiește  @piotr_alii - designerul nonconformist al societății noastre.
⠀
designcafeclub.md
⠀
#designcafeclub #design #fashiondesigner #fashioninspiration #piotralii #blestem #basarabia #chisinau #interviu
🧐Nu e de mirare ca un muzeu dedicat roboților să fie construit de roboți nu-i așa? 🤖În era tehnologiei totul este posibil, tocmai de aceea autorii proiectului ,,Robot Science Museum”, Melike Altınışık Architects - MAA, spun că procesul de construcție a muzeului și va constitui prima expoziție a muzeului. 👉Mai multe detalii despre proiect puteți vedea în articolul de astăzi. 👇
Designcafeclub.md