Trei produse inovative ce schimbă percepția despre vopsele - Design Cafe & Club

Trei produse inovative ce schimbă percepția despre vopsele

  • mai 29, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Trei produse inovative ce schimbă percepția despre vopsele

Vopselele – modalitatea perfectă de a da culoare locuinței tale și nu doar. Pe lângă calitățile lor estetice, acum vopselele oferă siguranță și eficiență, acestea oferă în prezent un spectru larg de soluții pentru problemele cotidiene. Datorită tehnologiilor inovative, vopselele fac față cu brio la umiditate, bacterii și ciuperci. Faceți mai jos cunoștință cu trei dintre produsele gigantului german Sto, care schimbă percepția clasică asupra vopselelor.

Vopsele  StoColor Dryonic

Tehnologia Dryonic face din aceste vopsele pentru exterior un produs unic. Așa cum sugerează denumirea, datorită principiului bionic de funcționare, aceasta are o capacitate de uscare rapidă după ploaie sau ceață. StoColor Dryonic oferă un grad înalt de alb, posibilitate de colorare într-un spectru larg de culori și stabilitate mare la decolorare. De asemenea vopselele au grad redus de deteriorare a materialelor de umplere rezistență mecanică bună,  deținând o putere foarte bună de acoperire și aderența foarte bună pe toate tipurile de strat suport.

Vopsele StoColor Lotusan

O fațadă rezistentă la murdărie și ciuperci părea până nu demult utopie. Părea și nu mai este pentru că tehnologia Lotus-Effect, pe care o implementează cei de la Sto, oferă suprafețelor protecţie naturală împotriva algelor şi a ciupercilor. Pe lângă asta, particulele de impurități se scurg împreună cu picăturile de ploaie sau rouă. Potrivit pentru toate tipurile de suprafețe: tencuială, beton, cărămidă, fundații de calcar, plăci din ciment fibros sau suprafețe vopsite cu vopsea veche. Cu o capacitate mare de acoperire, vopselele StoColor Lotusan, pot lua orice nuanță din spectrul StoColor System, astfel încât să te bucuri de culoarea dorită.

Vopsele StoColor Climasan

De această dată este vorba despre vopsea de interior pe bază de dispersii, ce nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, cu proprietăţi de reducere a mirosurilor. Perfectă pentru pereții interiori și tavane, compoziția vopselei StoColor Climasan include un catalizator activ. Sub acțiunea luminii zilei sau a electricității, catalizatorul este activat și începe să distrugă în mod continuu materia organică, reducând în mod semnificativ cantitatea de poluare din aer. Rezultatul este o îmbunătățire vizibilă și verificabilă a calității aerului din interior. Acest lucru este valabil mai ales pentru spațiile frecvent vizitate, cum ar fi restaurantele, hotelurile, facilitățile pentru copii și cele medicale, precum și orice alte spații.

Toate cele trei vopsele, dar și întreaga gamă de produse, le puteți găsi la reprezentanții oficiali Sto în Moldova.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Faceți cunoștință cu canapeaua inspirată de Tetris, unul dintre cele mai iubite jocuri din anii ’80. 
@manga.arq a conceput canapeaua Tetris pentru a face un loc de ședere confortabil și cu linii definite. 
Ideea principală din spatele ei a fost crearea unui mobilier transformator perfect pentru mai multe scopuri diferite: să stai cu familia, să lucrezi la un birou intern sau chiar să dormi pe el când este nevoie de un pat suplimentar.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle #designboom 
#sofa#furniture#mynordicroom#nordikspace#scandinavianhomes #inspohome#nordicinspo #interior123#scandinavianliving #mynordichome#interiorstyling #nordic #interiør#inspohome #interior_and_living#interior2all#nordicstyle#nordicroom#interiorwarrior#scandihome#nordicinterior#interiordetails#finditstyleit #nordicdeco#dream_interiors #interiorlove
Artistul botanic @monsieur_planta instalat o lucrare „uman-vegetală”, intitulată TREE HUG în grădinile din Annecy, Franța.
Lucrarea constă în turnarea armurei dezvoltată împreună cu locuitorii locali din zonă, care au fost „vegetați” și instalați în jurul trunchiurilor de copaci.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
Sculpturile lui sunt un punct de atracție în cadrul hub-ului @artcor_center devenind și destul de populare.🤩 📌Te invităm să savurezi intelectual interviul cu autorul acestor creații, sculptorul Dmitrii Demidov pentru care
👇
”Sculptura este Creație. Dar creația nu poate să rămână doar ca idee, din această cauză muncești și o transformi în artă.”😍 Ia-ți o pauză☕️ de 5 minute pentru a savura o experiență ce inspiră!
Vezi Link-ul în descrierea paginii ☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle #dccinterviews
Baie proiectată de Lizaveta Kuzmenka & Ruslan Bondarchuk la Kiev, Ukraine.(2019)
___________________________________________ 
#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#Design_Only #architecture#design #designer #home#arquitectura #arquitetura#archilovers #architectural#architettura #architektur #archidaily#architecturephotography #interior#interiordesign #architect#designinspiration #minimal #render#rendering
Grădini zgârie-nori☁️, piscine 🏊‍♂️reflectorizante, cascade⛲️, terase și ziduri🌴 verzi 🌳alcătuiesc Hotelul Park royal din Singapore, proiectat de @woha_architects. 
O priveliște ce îți taie respirația.🥰
📷 by @_deepsky 
#designcafeclub#dccblog #dcclifestyle #architecturephotography#designboom#parkroyalhotelsingapore#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
IA AMINTE!
🔻Crearea compoziției constituie primul pas în designul interior. ❗️Mai multe despre regulile de bază a construirii compoziției și stăpânirea tehnicilor ei, îți prezentăm în articolul de astăzi. Vezi Link-ul din Bio!☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle