Tehnologii creative. Un circ utilizează holograme în loc de animale (VIDEO)

Tehnologii creative. Un circ utilizează holograme în loc de animale (VIDEO)

  • aprilie 15, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Tehnologii creative. Un circ utilizează holograme în loc de animale (VIDEO)

Pe cât de fascinant, pe atât de inuman. Animalele aduse în fața publicului pe arena de circ se transformă ușor dintr-o dovadă a abilității de îmblânzire, în una care vorbește despre captivitate și violență. Astăzi, tot mai mulți oameni întorc spatele circului, din cauza exploatării animalelor sălbatice. Pentru a pune capăt acuzațiilor de abuz animale, circul Roncalli a decis să înlocuiască animalele cu holograme. Astfel, tehnologia și creativitatea a venit în slujba umanități!

Decizia lor de la Roncalli își are inspirația din iunie 2017, când la New York a fost votată o lege care interzice circurilor să folosească în spectacole animalele sălbatice. După acest exemplu, legi similare au apărut în mai multe orașe mari precum Madrid sau Los Angeles.

The World's First Hologram Circus

The first circus to use HOLOGRAMS instead of animals 😳 #StopAnimalCruelty

Gepostet von Cultura Colectiva + am Samstag, 15. September 2018

În timp ce unii au interzis doar animalele sălbatice și continuă să exploateze capre sau pudeli, nepotul fondatorului circului Roncalli și soția sa, André-Joseph și Sandrine Bouglione, au luat decizii mai radicale. Circul Roncalli a reușit să îmbine tradițiile de circ și drepturile animalelor, creând un spectacol plin de biodiversitate … virtuală! Astfel Roncalli a devenit primul circ din lume care folosește holografia în spectacolele sale. Acestea includ holograme de elefanți, cai … sau pești de aur, prezentați virtual, în scenă, mai mari decât în realitate. Hologramele creează un spectacol care reușește să-i uimească și pe cei mici, dar și pe cei mari.

Chiar dacă la spectacole Roncalli nu participă animale vii, numerele de circ ce necesită prezența umană sunt efectuate de artiști. Clovni, acrobați, muzicieni și alți artiști oferă în continuare paleta emoțiilor pe care o așteptăm de la un prezentare de circ.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign