Tehnologii creative. Un circ utilizează holograme în loc de animale (VIDEO)

Tehnologii creative. Un circ utilizează holograme în loc de animale (VIDEO)

  • aprilie 15, 2019
  • Timp de citire:2 minute
Tehnologii creative. Un circ utilizează holograme în loc de animale (VIDEO)

Pe cât de fascinant, pe atât de inuman. Animalele aduse în fața publicului pe arena de circ se transformă ușor dintr-o dovadă a abilității de îmblânzire, în una care vorbește despre captivitate și violență. Astăzi, tot mai mulți oameni întorc spatele circului, din cauza exploatării animalelor sălbatice. Pentru a pune capăt acuzațiilor de abuz animale, circul Roncalli a decis să înlocuiască animalele cu holograme. Astfel, tehnologia și creativitatea a venit în slujba umanități!

Decizia lor de la Roncalli își are inspirația din iunie 2017, când la New York a fost votată o lege care interzice circurilor să folosească în spectacole animalele sălbatice. După acest exemplu, legi similare au apărut în mai multe orașe mari precum Madrid sau Los Angeles.

The World's First Hologram Circus

The first circus to use HOLOGRAMS instead of animals 😳 #StopAnimalCruelty

Gepostet von Cultura Colectiva + am Samstag, 15. September 2018

În timp ce unii au interzis doar animalele sălbatice și continuă să exploateze capre sau pudeli, nepotul fondatorului circului Roncalli și soția sa, André-Joseph și Sandrine Bouglione, au luat decizii mai radicale. Circul Roncalli a reușit să îmbine tradițiile de circ și drepturile animalelor, creând un spectacol plin de biodiversitate … virtuală! Astfel Roncalli a devenit primul circ din lume care folosește holografia în spectacolele sale. Acestea includ holograme de elefanți, cai … sau pești de aur, prezentați virtual, în scenă, mai mari decât în realitate. Hologramele creează un spectacol care reușește să-i uimească și pe cei mici, dar și pe cei mari.

Chiar dacă la spectacole Roncalli nu participă animale vii, numerele de circ ce necesită prezența umană sunt efectuate de artiști. Clovni, acrobați, muzicieni și alți artiști oferă în continuare paleta emoțiilor pe care o așteptăm de la un prezentare de circ.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture