Studenții Școlii de Design au desoperit bucătăriile italiene la Accesit - Design Cafe & Club

Studenții Școlii de Design au desoperit bucătăriile italiene la Accesit

  • martie 1, 2018
  • Imagini:Mihai Duca
Studenții Școlii de Design au desoperit bucătăriile italiene la Accesit

La Şcoala de Design obişnuim să oferim studenţilor nu doar cunoştinţe teoretice preţioase, ci încercăm să le creăm experienţe de neuitat. Una dintre aceste este, fără dubii, şi vizita studenţilor Școlii de Design la showroom-ul Accesit, unde aceştia au aflat despre facilităţile pe care le oferă compania cum ar fi: livrarea în termeni scurţi, rezolvarea rapidă a problemelor datorită prezenţei sediului de logistică în Italia, dar şi despre partea practică a lucrurilor. Având experienţă în domeniu, specialiştii de la Accesit ştiu bine solicitările clienţilor şi le-au prezentat studenţilor  trei tipuri de bucătării italiene  şi avantajele acestora.

Bucătăria Erika, marca Aran Cucine, este exempul perfect al unei bucătării italiene moderne.

Pe lângă designul său laconic, liniile drepte şi materialele cu textură şi culori actuiale, aceasta deţine un şir de avantaje absolut necesare în orice bucătărie. Carcasa rezistentă la apă, laminatul cu certificare europeană ce rezistent la umezeala, dar şi balamalele cu amortizatoare  rezistente la  o sută de mii de deschideri, îi oferă bucătăriei Erika un termen de exploatare de 15-25 de ani. Dulapurile bucătăriei ceasta este dotată cu elemente metalice pentru fixarea polițelor, ce permit repoziționarea acestora fără a-i afecta structura copului.

Dulapul destinat frigiderului are fund din plastic cu un orificiu care asigură  ventilarea, iar cel destinat chiuvetei este dotat cu fund din metal, care protejează întregul dulap de umezeală, de asemeni  pe acest tip de dulap și pe cel pentru aragaz sunt instalate în față traverse din aluminiu pentru rezistență în timp. Dulapurile au protecție anti-prafși amortizatoare de cauciuc. Picioare regulabile. Blatul de bucătărie poate fi din diverse materiale: marmură, granit, cuarț, laminat, metal inox, Lapitec  și Laminam, Feonix  și  poate fi ales de diferite grosimi 2 cm, 4 cm sau 6 cm,  în funcție de preferințe le dumneavoastră.

Colecția Luxury Glam, marca Aster Cucine este o colecție ce exprimă farmec, eleganță, senzualitate și lux.

Linia originală a brandului vă oferă posibilitatea de a crea un mediu elegant şi somptuos.  Suprafeţele lucioase, unghiurile ascuţite , şi combinarea uimitoare dintre  marmura blatului de bucătărie şi reflecţiile  elementelor din metal transformă o simplă bucătărie într-o operă de artă. Esteticul acesteia este o îmbinare jucăușă dintre medalii de aur și argint, finisaje lucioase, oglinzi, suprafețele de lemn prețios, piele,  picioare și mânere de oțel, freză originală în romburi, în dungi orizontale și verticale – elemente a căror tandem pliază cu definița de glamour. Vitrinele din sticlă a dulapurilor suspendate  au un efect şi mai impresionant datorită iluminării din partea inferioară, care este posibil de conectat cu ajutorul unei simple atingeri.

Dincolo de elementele de mobilă, bucătăria Factory , marca Aster Cucine, reprezintă arta de a aduce istoria în casa dumneavoastră.

Puritatea fierului, adevărul unui lemn vechi și puterea marmurei își găsesc perfect locul în această colecție pentru că totul este simplu, esențial. Efectuată în stil industrial, bucătăria indică o direcţie nouă în domeniu, la fabricarea ei fiind utilizate materiale unice precum oțelul Corten, bronzul, cuprul, alama, oțelul oxidat,  piatra de ardezie, lemnul erodat, lemn provenit din case vechi sau poduri, fragmente vechi de cale ferată –  materiale care au avut deja o viață, și-au trăit povestea, iar acum au căpătat o nouă formă. Mânerele din armatură se ridică la nivel de obiect de artă, iar îmbinarea cuprului cu fierul devine o armonie între metale ce aduce comoditate. Lemnul prelucrat din vechile conacuri şi castele italiene devine un obiect central în această bucătărie, iar atingându-l simţi anii şi istoria care îţi trece pe sub mână. Bucătăria Factory este ușor de integrat în spațiile mici, însă este potrivită și pentru cele mari, pentru apartamentele de la bloc sau pentru vilele ce ne duc cu gândul la origini. Bucătăria este dotată cu accesorii din diferite tipuri de lemn, ce pot fi schimbate cu locul. Una dintre tendințele bucătăriilor moderne este amplasarea suporturilor pentru uscarea veselei chiar lângă mașina de spălat vase, ceea ce facilitează substanțial lucrul în bucătărie, făcând-o mai comodă și aducând totul la îndemână, lucru pe care îl observăm şi la bucătăria Factory.

Bucătăriile prezentate de Accesit prezintă interes dincolo de partea practică. Reprezentanţii salonului cred cu înverşunare că produsele pe care le vând sunt menite să aducă în primul rând emoţii, devenind simboluri ale unei lumi create de noi înşine.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@interium_showroom - showroom de mobilier exclusivist, de bucătării, instalații sanitare, corpuri de iluminat, covoare și accesorii.
⠀
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care catedra celebră din colecția mărcii italiene @B&B Italia , Up 2000.
⠀
Pac este o masuță de cafea.
⠀
Se aseamănă cu un tort și combină două materiale omoloage.
⠀
Se inspiră din actul de echilibrare între o bucată de granit greu și o foaie subțire de metal care formează partea superioară a mesei.
⠀
Ce părere ai? 🖤
⠀
#designcafeclub_md #viennadesign #pactable #inspiration #decor #art #interiors #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
F L O S
⠀
În curând la Italian Design Day.
⠀
#expozitie #expo #italiandesign
Cu ocazia evenimentului Italian Design Day, arhitectul italian  Patrizio Corno va merge sa le vorbească studenților de la UTM despre design si arhitectura.
⠀
Cei interesați, puteti vizita pagina de facebook Design Cafe&Club sa vedeți detaliile.
⠀
Notați în agendă evenimentul și sunteți bineveniți!
⠀
#patriziocorno #utm #italiandesignday #urbanism #arhitectura #workshop
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Blăstăm.
Pentru că e un cuvânt care are putere. Noi suntem blestemați să ne trăim suferințele, care sunt mult mai intense decât fericirile.”
⠀ 🖤 Te invităm să cunoști povestea din spatele Blăstămului Basarabean în care trăiește  @piotr_alii - designerul nonconformist al societății noastre.
⠀
designcafeclub.md
⠀
#designcafeclub #design #fashiondesigner #fashioninspiration #piotralii #blestem #basarabia #chisinau #interviu
🧐Nu e de mirare ca un muzeu dedicat roboților să fie construit de roboți nu-i așa? 🤖În era tehnologiei totul este posibil, tocmai de aceea autorii proiectului ,,Robot Science Museum”, Melike Altınışık Architects - MAA, spun că procesul de construcție a muzeului și va constitui prima expoziție a muzeului. 👉Mai multe detalii despre proiect puteți vedea în articolul de astăzi. 👇
Designcafeclub.md