Studenții DCC School, o nouă aventură Bismobil Kitchen - Design Cafe & Club

Studenții DCC School, o nouă aventură Bismobil Kitchen

  • ianuarie 15, 2020
  • Imagini:Nicolae Ursu
  • Timp de citire:3 minute
Studenții DCC School, o nouă aventură Bismobil Kitchen

În cele câteva luni de studii, profesorii DCC School vor să ofere studenților cunoștințe valoroase și practice. După ce obțin o bază teoretică, studenții au parte de o serie de vizite la showroomuri pentru a cunoaște partea practică a meseriei. Una dintre aceste vizite, de care s-au bucurat studenții cursului 8 al DCC School, a fost la Bismobil Kitchen. Acolo unde au aflat totul despre proiectarea și executarea bucătăriilor.

Calitatea – accentul principal

Cu o istorie de peste 7 ani, compania Bismobil Kitchen a devenit cea care a îndeplinit visele multor familii, oferindu-le plăcerea de a găti acasă. În cadrul vizitei, studenții au aflat că specialiștii companiei își pun drept scop nu doar crearea mobilierului individual, gândit pentru fiecare client în parte, ci și garantarea calității acestuia.

Viitorii designeri au aflat și despre un și de avantaje pe care le are o eventuală colaborare cu Bismobil Kitchen. Datorită strategiei de a fi cât mai aproape de oameni, compania are showroom-uri deschise în mai multe puncte geografice ale țării, fiind disponibili pentru clienți. În același timp, datorită volumului mare de bucătării produse, Bismobil Kitchen oferă prețuri bune nu doar pentru viitorii designeri, dar și pentru oricine își dorește o bucătărie de vis. Iar, la pachet cu garanția de 5 ani și calitatea europeană, compania oferă și energie pozitivă.

Colaborarea bună cu clientul – garanția de a-l face fericit

Vizita la showroom a oferit studenților și prețioase informații despre colaborarea cu clienții. Reprezentanții companiei au povestit despre experiențele profesionale. În acest sens, există proceduri pe care viitorii designeri le-ar putea împrumuta pentru a eficientiza procesul de lucru. În cazul Bismobil Kitchen, este vorba despre o legătură bine stabilită cu clientul. Acesta are parte de o consultare inițială, în care este informat despre procesul de lucru, despre materiale, furnitură. În cadrul discuției, consultantul găsește răspuns la un șir de întrebări care îl ajută să deducă necesitățile beneficiarului. Anume acest proces facilitează înțelegerea preferințelor și adaptarea proiectului la cerințele cumpărătorului.

Specialiștii au explicat că e important ca buna comunicare să existe pe parcursul întregului proces de lucru. Astfel, etapele de lucru se coordonează prin email, iar clientul este mereu anunțat despre ce urmează să se întâmple, spre exemplu când urmează să vină inginerul-tehnolog pentru măsurări repetate.

Soluții individuale – dovada profesionalismului

Principalul scop al companiei este să facă oamenii fericiți. Anume pentru a atinge acest obiectiv, fiecare proiect creat la Bismobil Kitchen este individual, având la bază elemente testate anterior, cărora li se oferă încredere. Iar pentru a se dezvolta, reprezentanții companiei merg sistematic în Italia și Germania în căutarea tendințelor și inspirației.

Fiind înarmați cu profesionalism, răbdare și bună voință, consultanții creează conceptul bazându-se pe deprinderile clientului, de exemplu, cum deschide ușa de obicei, de la stânga spre dreapta sau invers. Următorul factor care influențează proiectul este caracterul, cel care, de altfel, dictează și stilul. Clienții mai romantici optează pentru neoclasic, cei mai îndrăzneți preferă modernul.

De asemenea, reprezentanții companiei au dat studenților o importantă lecție despre maleabilitate. Consultanții Bismobil Kitchen elaborează pentru client două oferte de preț pentru ca acesta să o aleagă cea care i se potrivește.

La final de seară, studenții au plecat cu un bogat bagaj de cunoștințe tehnice, profesionale și psihologice care, cu siguranță le vor fi de folos pe viitor.