Studenții DCC School, în vizită la ECOFLOOR - Design Cafe & Club

Studenții DCC School, în vizită la ECOFLOOR

  • noiembrie 7, 2019
  • Imagini:Nellu Nicoreanu
  • Timp de citire:3 minute
Studenții DCC School, în vizită la ECOFLOOR

Pentru viitorii designeri este important să cunoască nu doar componentele spațiilor pe care urmează să îl proiecteze, ci și să studieze varietatea și proprietățile lor. La DCC School această idee a devenit un principiu de bază. Iată din ce cauză, sunt organizate lecții practice, menite să demonstreze cele mai inovative și calitative materiale existente pe piață. Iar pentru a le demonstra studenților ce particularități ar trebui să îmbine pardoselile pentru a oferi confort maxim, DCC School a fost în vizită la ECOFLOOR.

Aici, studenților li s-a demonstrat o gamă variată de materiale care ar putea completa orice concept de design. Alături de compania-mamă, Construct Resurs, ECOFLOOR, deține cel mai mare sortiment de materiale în stock. La showroon, viitorii designeri au făcut cunoștință cu mai multe tipuri de laminat, lamele din vinil, scândură de parchet, mochetă în rulouri și plăci, covoare, linoleum. Colaboratorii ECOFLOOR le-au demonstrat și unele noutăți de piață, cum ar fi lamele din vinil cu lacăt click.

Pardoseli ecologice de clasa Premium la ECOFLOOR.

În cadrul vizitei, studenții au aflat mai despre principalii factori care favorizează alegerea unui anumite tip de pardoseli. Reprezentanții showroom-ului au povestit studenților despre materialele pe care le importă de la producători internaționali, care își trag originile din Belgia, Germania, SUA, Norvegia și Franța. Concentrându-se pe produse 100% ecologice, materialele ECOFLOOR dețin și o serie de caracteristici care le ridică la nivel de clasă Premium:

– rezistență ridicată la uzură

– proprietăți antiderapante

– proprietăți antistatice

– proprietăți antibacteriene

– proprietăți hipoalergenice

– 100% ecologice

Plăcut impresionați de multitudinea de opțiuni pentru pardoseală pe care le oferă ECCOFLOOR, studenții DCC School au subliniat și misiunea conștiincioasă pe care și-a asumat-o CONSTRUCT RESURS, în 2017, când a decis să dezvolte segmentul – cea a respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

CONSTRUCT RESURS a fost fondată în anul 2006 și este lider pe piața materialelor pentru pardoseli. Oferind un sortiment larg de produse, compania este primul şi cel mai mare furnizor de suprafeţe pentru pardoseli inovatoare destinate întreprinderilor industriale şi instituţiilor medicale.