Studenții DCC School au descoperit secretele bucătăriilor la Bismobil Kitchen - Design Cafe & Club

Studenții DCC School au descoperit secretele bucătăriilor la Bismobil Kitchen

  • noiembrie 20, 2019
  • Imagini:Nicolae Ursu
  • Timp de citire:3 minute
Studenții DCC School au descoperit secretele bucătăriilor la Bismobil Kitchen

Designul nu înseamnă doar estetic, ci și funcționalitate și ergonomie. Fiecare spațiu, în funcție de destinație își are specificul său, iar profesorii DCC School se angajează să transmită discipolilor subtilități. Și pentru ca acestea să fie cu adevărat utile, sunt organizate vizite la showroom-uri, unde profesioniștii le dezvăluie micile secrete din spatele marilor succese. Așa a fost și în cazul bucătăriilor, când partenerul școlii a devenit Bismobil Kitchen.

Cu o experiență de peste 7 ani, specialiștii Bismobil Kitchen au povestit viitorilor designeri despre cum trebuie abordați clienții și despre cum să obții un produs calitativ și personalizat. Punându-și drept scop primordial de a da stăpânilor plăcerea de a găti acasă, reprezentanții showroom-lui au arătat studenților cum pot face fericită cât mai multă lume.

Cei de la Bismobil Kitchen au menționat cât de importantă este colaborarea între designeri și client. Dar în condițiile unei conlucrări eficiente poate fi obținut un rezultat ce ar satisface necesitățile beneficiarului. Pe lângă o consultație profesională, un proiect bine gândit și o prezentare, la Bismobil Kitchen clientul mai primește și informație electronică despre tot procesul prin care trece o bucătărie, începând cu măsurările, unde se află bucătăria, producerea livrarea și montarea. Astfel este asigurată transparența procesului.

Viitori designerii au înțeles că aici pot găsi un partener de încredere, echipa companiei având o procedură foarte riguroasă de producere, care are loc în câteva etape. Acesta începe cu măsurarea spațiului, după care este creat conceptul bucătăriei, cu stabilirea tuturor elementelor componente. Echipa își asumă responsabilitatea inclusiv pentru procesul de montare, astfel, colaboratorii găsesc soluții chiar și pentru cele mai mici inconveniențe tehnice, dacă acestea apar.

Reprezentanții Bismobil  Kitchen au subliniat că totul trebuie să fie orientat către client. Proiectul necesită individualizare și adaptare perfectă nu doar în funcție de spațiul disponibil, ci și în funcție de rețelele de apă, canalizare și ventilare. Astfel, compania oferă clienților mai mult decât o mobilă de bucătărie, ci o valoare care le permite să primească plăcerea de a petrece timpul într-un spațiu confortabil.

Un alt factor de care trebuie să țină cont designerii, bineînțeles este și bugetul disponibil pentru o bucătărie. La Bismobil Kitchen se depune efort maxim pentru a menține cel mai bun preț la produse de calitate europeană, servicii profesioniste și plăcute.

Specialiștii showroom-ului nu au ezitat să vorbească și despre tendințele actuale. Astfel, în trend se mențin bucătăriile în stil modern și minimalist. Una dintre cele mai populare direcții este de a reduce numărul dulapurilor din partea superioară a peretelui și înlocuirea lor cu polițe. 

Studenții au plecat cu cunoștințe practice și cu încrederea că la Bismobil Kitchen pot găsi un partener de încredere în realizarea ideilor proaspete și inedite