Start înregistrări MDW 2019! - Design Cafe & Club

Start înregistrări MDW 2019!

  • octombrie 1, 2018
Start înregistrări MDW 2019!

La începutul acestei veri am oferit un spectacol al industriilor creative autohtone. Peste 100 de lucrări de design, arhitectură și artă au putut fi admirate, studiate, cucerind timp de o săptămână privirile curioase ale vizitatorilor. Am creat o platformă de comunicare și schimb de idei, una în care specialiștii au putut interacționa între ei, dar și cu toți iubitorii de frumos.

Vrem să oferim publicului aceleași emoții și la cea de-a doua ediție, iar pentru a fi siguri de acest lucru, ne propunem și în acest an să adunăm cele mai bune și reprezentative lucrări ale specialiștilor din domeniu. Așadar, te provocăm să te alături nouă și să devii parte a următoarei ediții MDW.

Am explorat cele mai creative ramuri ale designului, iar acum vrem ca publicul să-i cunoască pe cei care demonstrează că arta și bunul gust nu au dimensiune. Indiferent de domeniul în care activezi, vrem să fim siguri că vei găsi compartimentul potrivit pentru a arăta tuturor proiectele tale. Astfel, am pregătit pentru tine următoarele categorii la care te poți înregistra:

  • Arhitectură
  • Design Interior;
  • Fashion;
  • Design grafic;
  • Design de produs;
  • Multidisciplinar ( tehnologie + spațiu/design, fotografie, proiecții, sculptură, pictură) .

Ne propunem să devenim o reflecție a imaginației transpuse în realitate, iar dumneavoastră aveți sanșa de a deveni parte a ei. Puteți participa la Moldavian Design Week  completând formularul de înregistrare.

Deveniți parte a primei ediții Moldavian Design Week și creați împreună cu noi o nouă dimensiune a industriilor creative din țară!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova