Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!

Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!

  • martie 19, 2019
  • Imagini:Nicolae Ursu, sadolindulux.com
Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!

Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! Una dintre aceste culori este o nuanță mai calmă și mai … pământească – Spiced Honey. Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, Sadolin.

Având o nuanță mult mai calmă, dar și mai neutră, Spiced Honey este potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.

Culori create de și pentru designeri

Adevărul e că mulți dintre noi preferă să nu depindă de timp, astfel optează pentru a-și amenaja locuința într-un stil și o gamă coloristică atemporală. Pentru a-ți oferi această oportunitate grupul AkzoNobel, sub umbrela căruia se dezvoltă Sadolin, a colaborat cu designeri și arhitecți și a identificat 54 de culori a căror actualitate nu depinde de timp. În noile palete „Ambiance” găsești  nuanțe a căror actualitate este planificată pe 4 ani înainte și cu siguranță le vei îndrăgi.

Dacă planifici să dai un suflu noi locuinței, ai puțină răbdare până la vară, atunci când apare noua colecție „Ambiance”.  Și dacă nuanța Living Coralul necesită căutări și combinații, atunci cele 54 de culori atemporale le veți găsi la Sadolin Moldova.

Culori pentru a integra lemnul în orice interior

Vei spune că nu doar culoarea pereților creează întreaga atmosferă și vei avea dreptate. Și dacă textilele pot fi alese după bunul plac, atunci lemnul dă bătăi de cap. Ei bine, nu și dacă ai la dispoziție vopsele pentru lemn de diferite nuanțe de la Pinotex. Cu ajutorul lor lemnul păstrează aspectul texturii, însă trece prin metamorfoze cromatice uimitoare.

De unde știm aceste lucruri? Ei bine, am tras ieri cu ochiul la prezentarea celor de la AkzoNobel și am văzut pe viu toată această feerie colorată. Vezi și tu cum a fost la eveniment în galeria de mai jos.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture