Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!

Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!

  • martie 19, 2019
  • Imagini:Nicolae Ursu, sadolindulux.com
Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!

Nu ești fan Living Coral, dar vrei să fii în tendințe? Află că există alternative! Una dintre aceste culori este o nuanță mai calmă și mai … pământească – Spiced Honey. Culoarea a fost aleasă de una dintre cele mai recunoscute companii în domeniul vopselelor, Sadolin.

Având o nuanță mult mai calmă, dar și mai neutră, Spiced Honey este potrivită pentru orice încăpere: cameră pentru copii, living, bucătărie sau dormitor.

Culori create de și pentru designeri

Adevărul e că mulți dintre noi preferă să nu depindă de timp, astfel optează pentru a-și amenaja locuința într-un stil și o gamă coloristică atemporală. Pentru a-ți oferi această oportunitate grupul AkzoNobel, sub umbrela căruia se dezvoltă Sadolin, a colaborat cu designeri și arhitecți și a identificat 54 de culori a căror actualitate nu depinde de timp. În noile palete „Ambiance” găsești  nuanțe a căror actualitate este planificată pe 4 ani înainte și cu siguranță le vei îndrăgi.

Dacă planifici să dai un suflu noi locuinței, ai puțină răbdare până la vară, atunci când apare noua colecție „Ambiance”.  Și dacă nuanța Living Coralul necesită căutări și combinații, atunci cele 54 de culori atemporale le veți găsi la Sadolin Moldova.

Culori pentru a integra lemnul în orice interior

Vei spune că nu doar culoarea pereților creează întreaga atmosferă și vei avea dreptate. Și dacă textilele pot fi alese după bunul plac, atunci lemnul dă bătăi de cap. Ei bine, nu și dacă ai la dispoziție vopsele pentru lemn de diferite nuanțe de la Pinotex. Cu ajutorul lor lemnul păstrează aspectul texturii, însă trece prin metamorfoze cromatice uimitoare.

De unde știm aceste lucruri? Ei bine, am tras ieri cu ochiul la prezentarea celor de la AkzoNobel și am văzut pe viu toată această feerie colorată. Vezi și tu cum a fost la eveniment în galeria de mai jos.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa