Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

  • iunie 12, 2019
Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

Cu siguranță că discursurile celor 6 speakeri Design Talks au fost memorabile, iar pozele de la eveniment demonstrează cât de apreciați au fost oaspeții internaționali. Însă, pentru că Moldovan Design Week celebrează creativitate, era nevoie de imortalizat momentul și altfel. Ei bine, erau șase nume mari ale designului și arhitecturii, veniți din întreaga lume, pe scena de la Tekwill și erau câteva sticle de vin bun, de la Mileştii Mici, iar cei de la MDW le-au combinat.

32 de sticle: de la Mileștii Mici, la Design Talks

Aşa au apărut cele 32 de sticle Design Talks, 32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților Karim Rashid, Eduardo Camarena, Sergey Makhno, Mihai Popescu, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, Andrei Borțun. Iar vinăria Mileștii Mici se poate mândri acum, pe lângă faptul că a fost înscrisă în Cartea Guinness, în 2005 cu cea mai mare colecție de vinuri din lume, alcătuită din  peste 1,5 milioane de sticle, cu 32 de semnături valoroase pentru domeniul industriilor creative și nu doar.

Colecția de aur

Mileștii Mici, păstrează „Colecția de Aur”, la o adîncime de peste 80 metri, în „caze” de tip gotic, în galeriile subterane Mileștii Mici. Cel mai vechi vin din colecție este din 1969, la colecție fiind adăugate în fiecare an mii de sticle de vinuri fine, albe și roșii, seci și de desert. Maturarea vinurilor beneficiază de microclimatul ideal al beciurilor, la o temperatură și umiditate constantă.

Vinurile păstrate în ”Colecția de aur” sunt exportate în zeci de state. Printre ele se numără: Japonia, China, Taiwan, Olanda, Cipru, Danemarca, Finlanda, Malaysia etc.

Colecția „de Design”

Chiar și așa, MDW păstrează amintirile, dar le oferă cu generozitate și altora. Astfel, parcurgând cei 200 km de galerii „Mileștii Mici”, nu veți da de sticlele semnate de speakerii Design Talks. Asta pentru că vinurile vor deveni adevărate comori în colecțiile partenerilor care au susținut MDW 2019.

Se pare că organizatorilor le-a plăcut ideea cu sticlele semnate. Din culise, vă spunem că la cea de-a treia ediție pregătesc publicului o surpriză. Detalii prea multe, însă, deocamdată nu au dezvăluit.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
„Nu totdeauna e locul de a fi foarte conceptual, uneori trebuie să fii înțeles.”🖤
.
.
👉Urmărește prezentarea arhitectului și designerului Corvin Cristian despre cum poate fi prezentat un proiect, prin prisma biroului Microsoft de la Timișoara pe care l-a realizat.
Accesați link-ul din Bio pentru a vedea prezentarea video ☝️
Mobilier inspirat din geometria torus.
Cum vi se pare? Noi o adorăm 🖤
@yoshinobu_miyamoto
.
.
#designcafeclub
#lorddproducts #AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#decoration #interior #loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Cum vi se pare arhitectura din Singapore? 🌲🚄 📷 @jimchanfc
#designcafeclub#luxuryhouse#luxuryhouses#homeoftheday#houseoftheday#luxhousesinsta#housesinsta#modernhomes#millionairehomes#beautifulhouse#designbuild#housedesign#residentialdesign#interiorlovers#villas#houseandhome#housebeautiful#modernhome#luxuryrealestate#moderndesign#instahouse#luxuryvilla#beautifulhome#exteriordesign#mansion #house#home#architecture #realestate#homesdecorations
🏆Premiului European pentru Arhitectură 2019 a fost câștigat de compania daneză @henninglarsenarchitects. 
Lucrările semnate de Henning Larsen au fost apreciate pentru sustenabilitate, viabilitate și artistism.🖤
Vă invitam să accesați link-ul din Bio pentru a vedea cum arată acest proiect arhitectural inedit. Nu durează decât 2 minute.
☝️
#designcafeclub #henninglarsen #henninglarsenarchitects #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#art #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#furniture#mansion #home #house
Hotelul Oaza este conceput de @woha_architects ca un turn verde viu în centrul orașului Singapore.
Turnul verde, care izbucnește în verdeață, îi împiedică pe zgârie-norul tipic și elegant să ofere o imagine care valorifică climatul tropical pentru a forma un "turn viu".
📷Photograph: @k.kopter, @patrickbinghamhall. •
#designcafeclub
#AmericanArchitects#AmericanArchitecture #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ @artcor_center i-a adus arhitectului Calujac Maxim @calujac_architecture, căruia îi oferim sincere felicitări, aprecierea cititorilor @archdaily și Strelka Magazine @strelkamagazine , devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award. ☺️ Când se va alege marele câștigător dar și ce premiu va câștiga vedeți în articolul de astăzi accesând link-ul din Bio ☝️
#designcafeclub #artcor #archdaily #strelkamagazine #maximcalujac #project #architecture #moldova #chișinău