Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

  • iunie 12, 2019
Speakerii Design Talks au schimbat designul etichetelor de la Mileștii Mici

Cu siguranță că discursurile celor 6 speakeri Design Talks au fost memorabile, iar pozele de la eveniment demonstrează cât de apreciați au fost oaspeții internaționali. Însă, pentru că Moldovan Design Week celebrează creativitate, era nevoie de imortalizat momentul și altfel. Ei bine, erau șase nume mari ale designului și arhitecturii, veniți din întreaga lume, pe scena de la Tekwill și erau câteva sticle de vin bun, de la Mileştii Mici, iar cei de la MDW le-au combinat.

32 de sticle: de la Mileștii Mici, la Design Talks

Aşa au apărut cele 32 de sticle Design Talks, 32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților Karim Rashid, Eduardo Camarena, Sergey Makhno, Mihai Popescu, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, Andrei Borțun. Iar vinăria Mileștii Mici se poate mândri acum, pe lângă faptul că a fost înscrisă în Cartea Guinness, în 2005 cu cea mai mare colecție de vinuri din lume, alcătuită din  peste 1,5 milioane de sticle, cu 32 de semnături valoroase pentru domeniul industriilor creative și nu doar.

Colecția de aur

Mileștii Mici, păstrează „Colecția de Aur”, la o adîncime de peste 80 metri, în „caze” de tip gotic, în galeriile subterane Mileștii Mici. Cel mai vechi vin din colecție este din 1969, la colecție fiind adăugate în fiecare an mii de sticle de vinuri fine, albe și roșii, seci și de desert. Maturarea vinurilor beneficiază de microclimatul ideal al beciurilor, la o temperatură și umiditate constantă.

Vinurile păstrate în ”Colecția de aur” sunt exportate în zeci de state. Printre ele se numără: Japonia, China, Taiwan, Olanda, Cipru, Danemarca, Finlanda, Malaysia etc.

Colecția „de Design”

Chiar și așa, MDW păstrează amintirile, dar le oferă cu generozitate și altora. Astfel, parcurgând cei 200 km de galerii „Mileștii Mici”, nu veți da de sticlele semnate de speakerii Design Talks. Asta pentru că vinurile vor deveni adevărate comori în colecțiile partenerilor care au susținut MDW 2019.

Se pare că organizatorilor le-a plăcut ideea cu sticlele semnate. Din culise, vă spunem că la cea de-a treia ediție pregătesc publicului o surpriză. Detalii prea multe, însă, deocamdată nu au dezvăluit.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Înscrie-te la Advanced: Curs de Design Interior și învață intensiv designul interior în doar 3 luni.
⠀
o Doar cunoștințe practice
o Doar informație actuală
o Abordare individuală
o Fără pregătire anterioară
o Grupuri mici-rezultat maxim
o Primul proiect semnat de tine.
⠀
🎈 Înscrie-te aici: bit.ly/dcc-advanced
🎈 click link din bio
⠀
Cursul este pentru toți care doresc să învețe în scurt timp o nouă profesie și să facă o carieră în design, dar și pentru studenții care au deja o bază în domeniul artelor și doresc să își actualizeze cunoștințele.
⠀
📍 1 Iulie
📍 Artcor
Vedetă în cadrul festivalului @moldovandesignweek și premiată la Red Dot Design pentru designul său inovator și vizionar. 
Vezi despre ce produs este vorba urmând link-ul din descriere.🖤 O recunoașteți?
Casa Grădinilor Secrete - acolo unde secretele creează umbre.

Concept de @spasmdesignarchitects 📷 @umangshahphotography @phxindia 
#architecture#archilovers #modern #modernhouse#design #concept #luxury#luxuryhomes #villa #house #interior#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Astăzi vă arătăm un proiect de Design Interior ce arată cum armonizarea culorilor și a materialelor creează un spațiu larg în locuința ta.🏠
👇
🔳Stilul minimalist îmbinat cu accente de modernism creează o ambianță perfectă pentru orice familie.

Tot proiectul îl puteți accesa în link-ul din Bio☝️
#designcafeclub
@keivaniarchitects a proiectat o clădire rezidențială inspirată de spiritul locului, reinterpretând fereastra tradițională Orsi într-un spațiu în care se combină împreună piatra, lemnul, apa, lumina și plantele. 📷 @parhamtaghioff

#designcafeclub#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Dacă până acum ai avut momente când nu ți-ai dai seama de ce nu poți fi atât de productiv pe cât ți-ai dori, ține cont de 10 detalii ce te vor ajuta să-ți îmbunătățești productivitatea la locul de muncă. 👇
Accesează Link-ul din Bio 😊

Urmărește-ne pentru mai multe noutăți din domeniul industriilor creative @designcafeclub.md #designcafeclub 🖤