SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă - Design Cafe & Club

SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă

  • iunie 7, 2019
  • Timp de citire:2 minute
SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă

O casă care are grijă de tine demult nu mai este un vis. Companiile care oferă tehnologii smart creează o mulțime de dispozitive care garantează confortul, securitatea  și eficiența locuinței tale. Important e să găsești un partener de încredere, a cărui suport te va aduce cu un pas mai aproape de casa caldă a visurilor tale. Un astfel de partener este  și compania „SMARTHOME”, care se specializează pe automatizare de apartamente, case particulare și a spațiilor comerciale. Compania se ocupă cu instalarea sistemelor „Smart Home” de orice complexitate la cheie.

Iar pentru a fi siguri că vă îndeplinesc toate capriciile, cei de la SMARTHOME vă oferă o gamă largă  de

servicii.

1 Consiliere în crearea conceptului viitorului sistem (descrierea funcționalității, selectarea elementelor de control), interacțiunea cu designerul și arhitectul.

2 Proiectare: Elaborarea specificațiilor tehnice, proiectarea, selecția echipamentelor. Crearea proiectului de rute de cablu și jurnal de cablu. Coordonarea cu clientul.

3 Furnizarea echipamentelor: Un pachet complet de servicii: furnizarea de profiluri și echipamente conexe la prețuri preferențiale cu garanție și service.

4 Lucrări de instalare: Instalarea căilor de cablu, supravegherea instalării în cazul lucrărilor de către contractantul clientului. Instalarea plăcilor și a echipamentelor sistemului „Smart Home”.

5  Punerea în funcțiune: Echipament de indexare la instalație, programarea sistemului. Personalizați interfața utilizator și scripturi. Depanarea sistemului.

6 Setarea sistemului smart: Instruirea în utilizarea sistemului, configurarea suplimentară planificată la două luni după lansare, întreținere.

Spuneam că SMARTHOME poate deveni un partener bun pentru tine nu în zadar, compania este prezentă pe piața din Republica Moldova de 10 ani și se numără printre pionerii acestui domeniu. Experiența bogată, dar și dedicația cu care reprezentanții SMARTHOME își îndeplinesc misiunea inteligentă, fac să merite votul tău de încredere.

Chișinău, str. Kogălniceanu 89

Tel : +373 78 20 20 20

E-mail: office@smart-home.md

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Faceți cunoștință cu canapeaua inspirată de Tetris, unul dintre cele mai iubite jocuri din anii ’80. 
@manga.arq a conceput canapeaua Tetris pentru a face un loc de ședere confortabil și cu linii definite. 
Ideea principală din spatele ei a fost crearea unui mobilier transformator perfect pentru mai multe scopuri diferite: să stai cu familia, să lucrezi la un birou intern sau chiar să dormi pe el când este nevoie de un pat suplimentar.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle #designboom 
#sofa#furniture#mynordicroom#nordikspace#scandinavianhomes #inspohome#nordicinspo #interior123#scandinavianliving #mynordichome#interiorstyling #nordic #interiør#inspohome #interior_and_living#interior2all#nordicstyle#nordicroom#interiorwarrior#scandihome#nordicinterior#interiordetails#finditstyleit #nordicdeco#dream_interiors #interiorlove
Artistul botanic @monsieur_planta instalat o lucrare „uman-vegetală”, intitulată TREE HUG în grădinile din Annecy, Franța.
Lucrarea constă în turnarea armurei dezvoltată împreună cu locuitorii locali din zonă, care au fost „vegetați” și instalați în jurul trunchiurilor de copaci.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
Sculpturile lui sunt un punct de atracție în cadrul hub-ului @artcor_center devenind și destul de populare.🤩 📌Te invităm să savurezi intelectual interviul cu autorul acestor creații, sculptorul Dmitrii Demidov pentru care
👇
”Sculptura este Creație. Dar creația nu poate să rămână doar ca idee, din această cauză muncești și o transformi în artă.”😍 Ia-ți o pauză☕️ de 5 minute pentru a savura o experiență ce inspiră!
Vezi Link-ul în descrierea paginii ☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle #dccinterviews
Baie proiectată de Lizaveta Kuzmenka & Ruslan Bondarchuk la Kiev, Ukraine.(2019)
___________________________________________ 
#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#Design_Only #architecture#design #designer #home#arquitectura #arquitetura#archilovers #architectural#architettura #architektur #archidaily#architecturephotography #interior#interiordesign #architect#designinspiration #minimal #render#rendering
Grădini zgârie-nori☁️, piscine 🏊‍♂️reflectorizante, cascade⛲️, terase și ziduri🌴 verzi 🌳alcătuiesc Hotelul Park royal din Singapore, proiectat de @woha_architects. 
O priveliște ce îți taie respirația.🥰
📷 by @_deepsky 
#designcafeclub#dccblog #dcclifestyle #architecturephotography#designboom#parkroyalhotelsingapore#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
IA AMINTE!
🔻Crearea compoziției constituie primul pas în designul interior. ❗️Mai multe despre regulile de bază a construirii compoziției și stăpânirea tehnicilor ei, îți prezentăm în articolul de astăzi. Vezi Link-ul din Bio!☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle