SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă - Design Cafe & Club

SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă

  • iunie 7, 2019
  • Timp de citire:2 minute
SmartHome – confort, calm și siguranță inteligentă

O casă care are grijă de tine demult nu mai este un vis. Companiile care oferă tehnologii smart creează o mulțime de dispozitive care garantează confortul, securitatea  și eficiența locuinței tale. Important e să găsești un partener de încredere, a cărui suport te va aduce cu un pas mai aproape de casa caldă a visurilor tale. Un astfel de partener este  și compania „SMARTHOME”, care se specializează pe automatizare de apartamente, case particulare și a spațiilor comerciale. Compania se ocupă cu instalarea sistemelor „Smart Home” de orice complexitate la cheie.

Iar pentru a fi siguri că vă îndeplinesc toate capriciile, cei de la SMARTHOME vă oferă o gamă largă  de

servicii.

1 Consiliere în crearea conceptului viitorului sistem (descrierea funcționalității, selectarea elementelor de control), interacțiunea cu designerul și arhitectul.

2 Proiectare: Elaborarea specificațiilor tehnice, proiectarea, selecția echipamentelor. Crearea proiectului de rute de cablu și jurnal de cablu. Coordonarea cu clientul.

3 Furnizarea echipamentelor: Un pachet complet de servicii: furnizarea de profiluri și echipamente conexe la prețuri preferențiale cu garanție și service.

4 Lucrări de instalare: Instalarea căilor de cablu, supravegherea instalării în cazul lucrărilor de către contractantul clientului. Instalarea plăcilor și a echipamentelor sistemului „Smart Home”.

5  Punerea în funcțiune: Echipament de indexare la instalație, programarea sistemului. Personalizați interfața utilizator și scripturi. Depanarea sistemului.

6 Setarea sistemului smart: Instruirea în utilizarea sistemului, configurarea suplimentară planificată la două luni după lansare, întreținere.

Spuneam că SMARTHOME poate deveni un partener bun pentru tine nu în zadar, compania este prezentă pe piața din Republica Moldova de 10 ani și se numără printre pionerii acestui domeniu. Experiența bogată, dar și dedicația cu care reprezentanții SMARTHOME își îndeplinesc misiunea inteligentă, fac să merite votul tău de încredere.

Chișinău, str. Kogălniceanu 89

Tel : +373 78 20 20 20

E-mail: office@smart-home.md

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Înscrie-te la Advanced: Curs de Design Interior și învață intensiv designul interior în doar 3 luni.
⠀
o Doar cunoștințe practice
o Doar informație actuală
o Abordare individuală
o Fără pregătire anterioară
o Grupuri mici-rezultat maxim
o Primul proiect semnat de tine.
⠀
🎈 Înscrie-te aici: bit.ly/dcc-advanced
🎈 click link din bio
⠀
Cursul este pentru toți care doresc să învețe în scurt timp o nouă profesie și să facă o carieră în design, dar și pentru studenții care au deja o bază în domeniul artelor și doresc să își actualizeze cunoștințele.
⠀
📍 1 Iulie
📍 Artcor
Vedetă în cadrul festivalului @moldovandesignweek și premiată la Red Dot Design pentru designul său inovator și vizionar. 
Vezi despre ce produs este vorba urmând link-ul din descriere.🖤 O recunoașteți?
Casa Grădinilor Secrete - acolo unde secretele creează umbre.

Concept de @spasmdesignarchitects 📷 @umangshahphotography @phxindia 
#architecture#archilovers #modern #modernhouse#design #concept #luxury#luxuryhomes #villa #house #interior#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Astăzi vă arătăm un proiect de Design Interior ce arată cum armonizarea culorilor și a materialelor creează un spațiu larg în locuința ta.🏠
👇
🔳Stilul minimalist îmbinat cu accente de modernism creează o ambianță perfectă pentru orice familie.

Tot proiectul îl puteți accesa în link-ul din Bio☝️
#designcafeclub
@keivaniarchitects a proiectat o clădire rezidențială inspirată de spiritul locului, reinterpretând fereastra tradițională Orsi într-un spațiu în care se combină împreună piatra, lemnul, apa, lumina și plantele. 📷 @parhamtaghioff

#designcafeclub#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Dacă până acum ai avut momente când nu ți-ai dai seama de ce nu poți fi atât de productiv pe cât ți-ai dori, ține cont de 10 detalii ce te vor ajuta să-ți îmbunătățești productivitatea la locul de muncă. 👇
Accesează Link-ul din Bio 😊

Urmărește-ne pentru mai multe noutăți din domeniul industriilor creative @designcafeclub.md #designcafeclub 🖤