SKY TRANSMITTER va dispersa dorințele în spațiu - Design Cafe & Club
mai 29, 2018

SKY TRANSMITTER va dispersa dorințele în spațiu

SKY TRANSMITTER  va dispersa dorințele în spațiu

O cupolă a adunat sub ea cele mai tainice dorințe a zeci de oameni și le va transmite spre cer. Este vorba despre instalația WÄRMEPOL SKY TRANSMITTER, realizată de artistul german de sunet şi media, Frank Schulte pe acoperișul Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”. Începând de astăzi, ora 15.00, instalația va transmite o compoziție radio în care gândurile nerostite în public sunt combinate cu muzică.

Mesajele colectate reprezintă dorințe pe care intervievații vor să le transmită unei persoane dragi, dar pe care nu le-au rostit până acum, iar datorită instalației acestea vor fi cunoscute de toți. Liberi în exprimare, în alegearea persoanei către care se adresează și fără limite de cuvinte, singura condiție pe care au avut-o cei care și-au spus mesajele a fost sinceritatea.WÄRMEPOL este de fapt polul cald al fiecăruia, o concentrare a căldurii pe care o ținem înăuntru și pe care o vom face cunoscută tuturor prin intermediul transmițătorului SKY TRANSMITTER ”, spune artistul media, Frank Schule.

Cupola SKY TRANSMITTER va fi combinată cu un proiect de grădinărit realizat de studenții Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”, astfel spațiul va prinde și mai multă viață.Frecvența publică radio a instalaţiei SKY TRANSMITTER va fi accesibilă în oraşului Chişinău, sectorul Botanica, la 95 MHz.

Dacă ajungeți azi la deschiderea oficială a instalației, la etajul doi al construcției puteţi participa la proiectul WÄRMEPOL  IDEA GENERATOR, unde veți avea ocazia să scrieți un mesaj unei persoane dragi şi să îl plasați în interiorul instalaţiei.

sursa: soniq-id.net

WÄRMEPOL este o instalaţie intermedia socială publică în oraşul Chişinău, creată în cadrul proiectului Spaţii artistice alternative KunsTräume, iniţiat de către Institutul Goethe din România. SKY TRANSMITTER este a doua parte a proiectului, prima constând dintr-o instalație în care au fost integrate bilețele pe care erau scrise dorințele colectate de autor și care a fost instalată în susbsolul din curtea școlii de arte pentru copii Șciusev — PODZEMKA.

Proiectul este realizat de către Centrul de Artă Contemporană [Ksak] şi Centrul Cultural German AKZENTE în parteneriat cu Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”, susţinut financiar de către Institutul Goethe din România.

  • Imagini: Mihai Duca

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Șase vitrine creative, în următoarea etapă Art of Display.
⠀
Vezi cine sunt finaliștii și cum vor arăta în scurt timp vitrinele brandurilor din Chișinău 😍- link in BIO.
⠀
#designcafeclub.md #ziphouse #artofdisplay #decorationideas #decor #design #magic #vibes #mood #christmas #christmasishere #christmasdecor #display #displaydecor #art #artistic #photorealistic #chisinau #orasulmeu #street #street_vibes
🎁 Primești cadou 436 lei la fiecare mp fiindcă ai 40% reducere la gresie #intarsio și #neoclassico. 
Accesează >>> shop.designcafeclub.md și prinde oferta! ♡

#designcafeclub #shopdcc #gresie #sales #reducere #design #interiordesign #designbathroom #designproject #gift #gift🎁 #designlifestyle
⠀
Pe Oleg Bajura deja îl cunoașteți.
⠀
📷 Arhitectul se face remarcat nu doar prin prisma profesiei pe care o are, ci și datorită pasiunii pentru #fotografie în care pune emoție și artă.
⠀
📷 Citeste mai departe despre fotografia care i-a adus locul 1 la un concurs internațional de fotografie 》Link în bio.⠀
.
.
@arhitecturalphoto #designcafeclub #chisinau #architecturalphoto #olegbajura #architect #architecure #hobby #photography #photographer #archilovers #architectlife #muzeudearte  #photoofthedays #moodygrams #vzcomood #visualgrams #citykillerz #loaded_lenses #all2epic #infinity_urban #unknownperspectives #bigworld #bigworld_shotz #visualambassadors #citygrammers #exploretocreate #streetsvision #waytoill  #urbanandstreet
[] Natalia Berezovskaia este tânără și ambițioasă și în scurt timp a devenit unul dintre designerii de succes din România. .
.
[] Împreună cu soțul ei a fondat propriul studio de design, iar pe lângă aceasta este și autoarea blogului thefamousdesign.ro
.
. [] Află care a fost cel mai trasnit proiect realizat de ea și de ce a plecat de la Bălți.☝️
.
.
.》Link în BIO ---------------------------------------------------------------------------- @thefamousdesign #designcafeclub #nataliaberezovskaia #designer #interiordesigner #interiordesign #design #designerlifestyle #lifestyle #howtobecomeadesigner #romaniandesigners #designproject #designer #interior #homedesign #interior #inspiration #love #chisinau #romaniandesigner #thworldofinteriors #interiors #interiorstyle #interiorstyling #inspiremehomedecor #roomdecor #homedecor
/// TOP WORLD INSPIRATION | ARHITECTURĂ ÎN ASIA DE SUD ///
⠀
Cunoscută pentru arhitectura templelor antice și a culturii sale, Asia de Sud este atractivă pentru aventurierii curioși. Și e pe bună dreptate fiindcă regiunea este înzestrată cu cele mai vechi construcții pe care le are omenirea.
⠀
Unul dintre ele este muzeul ArtScience din Singapore.
⠀
Clădirea constituie una dintre principale ale Marina Bay Sands.  Este foarte cunoscut datorita exponatelor pe care le găzduiește, dar și arhitecturii neobișnuite pe care o are.
⠀
Construcția a fost proiectată de arhitectul Moshe Safdie și reprezintă  o combinație de zece degete sau două mâini deschise.
⠀
Vârful fiecăruia dintre cele zece segmente are o serie de filtre care atrage lumină naturală și o canalizează în muzeu, expunând exponatele sale în cea mai buna lumina.
⠀
Citește mai departe pe designcafeclub.md despre
. ○° aeroportul din Bangkok, recent renovat care vine cu soluții de ultimă generație
○° Henderson Waves- cel mai înalt pod pietonal din regiune
○° Școala Verde construită doar din bambus (Indonezia);
○° Turnurile Petronas - cele mai înalte turnuri gemene din întreaga lume (Malaiezia) .
. 》Link in BIO
Săptămâna trecută în India a fost inaugurată cea mai înaltă statuie din lume - de două ori mai înaltă decât renumita Statuie a Libertății.
⠀
🗿 cântărește aproximativ 67.000 de tone;
⠀
🗿 este acoperită de aproximativ 12.000 de panouri de bronz;
⠀
🗿 are o suprafață de 20.000 de metri pătrați;
⠀
🗿este înconjurată de un lac artificial de 12 km pătrați. Lacul a fost realizat timp de cinci ani și a costat în total 420 de milioane de dolari;
⠀
Impresionante cifre, de acord, dar n-ai citit principalul, Statuia Unității a luat chipul  viceprim-ministrului Indiei.😲
⠀
🗿 Citește mai departe pe designcafeclub.md. Link in bio. 👆 
#designcafeclub #news #newarticle #talleststatueintheworld #topworld #architecture #art #artist #india #statue #indiastatue #travel #bestdestination #artnews #picoftheday #instatravel #ourplanetdaily #welltravelled #traveltherenext #holiday #vacations #liveauthentic