Se caută cea mai bună vizualizare arhitecturală! - Design Cafe & Club

Se caută cea mai bună vizualizare arhitecturală!

  • noiembrie 18, 2019
  • Sursa:archspeech.com
  • Timp de citire:2 minute
Se caută cea mai bună vizualizare arhitecturală!

Acum ai șansa să demonstrezi tuturor lumea așa cum o vezi tu și să fii premiat pentru asta! Platforma online Architizer a anunțat un concurs internațional de vizualizare arhitecturală. Participanții vor concura pentru marele premiu de 2.500 USD și pachete de instrumente grafice cu o valoare totală de peste 1.500 dolari.

Pentru a participa la competiția One Rendering Challenge arhitecții și designerii trebuie să trimită o vizualizare a clădirii sau interiorului. Obiectul reprezentat poate fi real sau nu, poate fi de orice dimensiune și situat oriunde. Condiția principală – vizualizarea trebuie să aibă o narațiune, care să spună o poveste prin arhitectură.Image: easyrender.com

Evaluarea lucrărilor se va baza pe trei criterii: estetică, comunicare (adică transferul locației spațiale, detalii tehnice, materiale, comunicarea cu contextul) și impactul emoțional.

Juriul include reprezentanți ai unor cunoscute studiouri 3D (Metanoia, The Craft and Kilograph), vizualizatori ai biroului SHoP Architects și Christina Moore, director de artă al seriei Game of Thrones.

Premii prentru cea mai bună vizualizare arhitecturală

Autorii celor două cele mai bune lucrări – în cadrul nominalizării studenților și în cea profesională – vor primi un premiu de 2.500 de dolari, precum și un abonament anual la software-ul de textura 3D al Adobe, acces gratuit la cinci galerii de modele 3D ale Evermotion și alte bonusuri. Celor care intră în primii zece li se va oferi câte un pachet practic similar de instrumente grafice.

Aplicațiile sunt acceptate până pe 10 ianuarie 2020. Până pe 22 noiembrie, puteți profita de reducere. Taxa de înregistrare pentru studenți va fi de 35 de dolari, iar pentru profesioniști de 50 de dolari.

Mai multe detalii despre concurs puteți vedea aici.