Școala de Design DCC și Accesit, un nou schimb de experiență - Design Cafe & Club
noiembrie 14, 2018

Școala de Design DCC și Accesit, un nou schimb de experiență

Școala de Design DCC și Accesit, un nou schimb de experiență

A amenaja un interior presupune a da acestuia personalitate, individualitate și, bineînțeles, exclusivitate. Anume față de cea din urmă calitate a proiectelor profesorii de la Școala de Design DCC încearcă să le trezească o pasiune aparte studenților. Iar cel mai bine noțiunea poate fi înțeleasă prin exemplu concret. Și acest exemplu l-au găsit, ca de obicei, la Accesit. Aici studenții s-au convins încă o dată că, pentru un interior bine pus la punct, calitatea, esteticul și exclusivitatea trebuie să meargă de mână.

Trei stiluri diferite – trei bucătării uimitoare!

La Școala de Design DCC viitorii designeri învață să adapteze elementele preferințelor clientului. Și pentru că fiecare proiect pe care studenții îl vor realiza va fi diferit, reprezentanții showroomului le-au prezentat bucătării ce pot fi încadrate în interioare amenajate în diferite stiluri.

Factory, marca Aster Cucine

Una dintre bucătăria care a atras din start atenția studenților este Factory, marca Aster Cucine – o îmbinare maiestuoasă a funcționalității și istoriei. Puritatea fierului, adevărul unui lemn vechi și puterea marmurei își găsesc perfect locul în această colecție, la fabricarea căreia au fost utilizate și materiale unice precum oțelul Corten, bronzul, cuprul, alama, oțelul oxidat, piatra de ardezie, lemnul erodat, lemn provenit din case vechi sau poduri, fragmente vechi de cale ferată –  materiale care au avut deja o viață, și-au trăit povestea, iar acum au căpătat o nouă formă. Mobila este elaborată ținând cont de ultimele tendințe, iar stilul său brut poate fi încadrat în mai multe tipuri de interioare cum ar fi loftul sau minimalismul.

Erika, marca Aran Cucine

Bineînțeles că stilul modern nu a putut fi ignorat. Pentru acest segment, reprezentanții Accesit le-au prezentat studenților bucătăria Erika, marca Aran Cucine. Pe lângă designul său laconic, liniile drepte şi materialele cu textură şi culori actuale, aceasta deţine un şir de avantaje absolut necesare în orice bucătărie. Carcasa rezistentă la apă, laminatul cu certificare europeană ce rezistentă la umezeală, dar şi balamalele cu amortizatoare  rezistente la o sută de mii de deschideri, îi oferă bucătăriei Erika un termen de exploatare de 15-25 de ani. Dulapurile bucătăriei sunt dotate cu elemente metalice pentru fixarea polițelor, ce permit repoziționarea acestora fără a-i afecta structura.

Luxury Glam, marca Aster Cucine

Din categoria bucătării sofisticate și stilate, cei de la Accesit le-au prezentat clienților colecția Luxury Glam, marca Aster Cucine, care exprimă farmec, eleganță, senzualitate și lux. Suprafeţele lucioase, unghiurile ascuţite şi combinarea uimitoare dintre marmura blatului de bucătărie şi reflecţiile  elementelor din metal transformă o simplă bucătărie într-o operă de artă. Elemente precum medalii de aur și argint, finisaje lucioase, oglinzi, suprafețele de lemn prețios, piele, picioare și mânere de oțel, freză originală în romburi, în dungi orizontale și verticale, creează combinații amețitoare care transformă bucătăria dintr-un loc de gătit într-unul în care bucatele se contopesc cu esteticul.

Garderoba de vis!

Dressing roomul pare a fi un spațiu foarte simplu, reprezentanții Accesit însă au demonstrat că această simplitate este una complexă, datorită multitudinii de mecanisme pe care le putem încadra într-o astfel de cameră.

Fie că este vorba despre o garderobă fixă, una cu carcasă sau o garderobă cu panouri de perete, pentru fiecare dintre ele la Accesit sunt prezentate elemente ce oferă funcționalitate. Mecanismele moderne precum polițele extensibele, pantograful, dar și amenajarea accesoriilor la diferite înălțimi și poziționarea lor în funcție de preferință, sunt garantul unei graderobe utile și comode. De asemenea, la Accesit sunt prezentate accesorii individuale cum ar fi suporturile (destinate în special pentru pantaloni, centuri, cravate, pantofi, genți), sertare, cutii de păstrare chiar și umerașe pe care poate fi imprimat logotipul dorit.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Potrivit organizatorilor, în acest an, cel mai mare festival sculpturi de gheață din lume va atrage circa 18 milioane de vizitatori.
⠀
❄️Festivalul sculpturilor de gheață.
⠀
👁️Află mai multe pe designcafeclub.md - [Vezi cum arată cel mai mare festival al sculpturilor din gheață!]
⠀
#harbinicefestival #harbinicewonderland
#IceSculpture #IceSculpting #HarbinIceFestival #HarbinIceWonderland #BBCNews #Harbin #China #Castle #Art #Beautiful #Sculpture #frozen #icecity #icesculptures #harbinicewonderland #passionpassport #tastemadetravel
Noul an reduce din curentul de minimalism și din popularitatea designului scandinav, care se caracterizează prin culori neutre și materiale simple. 
În locul acestora, culorile luminoase și modelele grafice devin din ce în ce mai răspândite.

Fii la curent cu noutățile din 2019 din designul interior.
▶️ designcafeclub.md - [ Vezi ce este în trend în designul interior și ce trucuri expiră în 2019!] ___________________________________________
#designcafeclub #interiordesign #currentdesignsituation #trends #2019 #interior4all #interior2you #scandinav #minimalism #livingroom #bedroom #designcolors #eclectic #interiorstyle #designmediaplatform #mediacontent #howto #designlessons #designstyle
"Dacă mai demult lumina însemna lustre: ai agățat și atât, acum ea a devenit un complex de mecanisme și au apărut mulți parametri tehnici de care trebuie să ținem cont.

Vrem să cultivăm ideea designului de lumini, să schimbăm și să facilităm munca arhitecților și designerilor. 
În același timp, ne dorim ca specialiștii de la noi să se ghideze după modelul european, adică să lucreze la conceptul de iluminare chiar de la etapa inițială a proiectului." Soluții inteligente de la @smartlight.md

Citește mai departe pe designcafeclub.md - [Smart Light – Soluții luminoase]

________________________________________ 
#designcafeclub.md #CristinaRapoport #BorisRapoport #SmartLight #designlight #designlighting #designlights #lights  #interiordesign #interior4all #interior2you #minimalism #livingroom #bedroom #designcolors #eclectic #interiorstyle #designmediaplatform #mediacontent #chisinau #designstyle
Un an nou este un prilej bun de făcut sinteze.
⠀
Având în spate cele 365 de zile, în care am încercat să îți oferim articole ce ar dezvălui întregul univers creativ din Republica Moldova, acum credem că e timpul să vezi care au fost cele mai populare dintre ele.
⠀
Așadar, dacă le-ai pierdut cumva, acum ai ocazia să le vezi aici ○ bit.ly/articole18
Echipa DCC vă dorește sărbători  frumoase și un An Nou fericit, alături de cei dragi! ☆

_______________________________________________
#DCC #designcafeclub #annoufericit #anulnou #sarbatorifericite#bestwishes #happynewyear #newyear #happynewyeareveryone #ourteam #christmas #2019 #merrychristmas #holidayseason #happyholidays #newyeargoals #designcompany #interiordesign #designer
Tutorial: Creeaza singur decor de Crăciun.

Pentru a  decora o stea de Crăciun vei avea nevoie de:
-lipici lichid PVA
-pensulă
-foarfece
-stele din lemn (ale noastre erau vopsite prealabil)
-ață de iută sau alt tip de ață decorativă
-panglică
-clopoței
-gliter

Toate le poți găsi în magazinele specializate pe elemente pentru creații hand-made.

Vezi video integral pe designcafeclub.md

Mulțumim pentru gazdă  @homedecor_by_olgaholban

#designcafeclub #christmas #christmasdecor #decor #star #christmasstar #decordecraciun #olgaholban #workshop #artistic #handemade #merrychristmas #newyear #happynewyear #happiness