Școala de Design DCC și Accesit, un nou schimb de experiență - Design Cafe & Club

Școala de Design DCC și Accesit, un nou schimb de experiență

  • noiembrie 14, 2018
Școala de Design DCC și Accesit, un nou schimb de experiență

A amenaja un interior presupune a da acestuia personalitate, individualitate și, bineînțeles, exclusivitate. Anume față de cea din urmă calitate a proiectelor profesorii de la Școala de Design DCC încearcă să le trezească o pasiune aparte studenților. Iar cel mai bine noțiunea poate fi înțeleasă prin exemplu concret. Și acest exemplu l-au găsit, ca de obicei, la Accesit. Aici studenții s-au convins încă o dată că, pentru un interior bine pus la punct, calitatea, esteticul și exclusivitatea trebuie să meargă de mână.

Trei stiluri diferite – trei bucătării uimitoare!

La Școala de Design DCC viitorii designeri învață să adapteze elementele preferințelor clientului. Și pentru că fiecare proiect pe care studenții îl vor realiza va fi diferit, reprezentanții showroomului le-au prezentat bucătării ce pot fi încadrate în interioare amenajate în diferite stiluri.

Factory, marca Aster Cucine

Una dintre bucătăria care a atras din start atenția studenților este Factory, marca Aster Cucine – o îmbinare maiestuoasă a funcționalității și istoriei. Puritatea fierului, adevărul unui lemn vechi și puterea marmurei își găsesc perfect locul în această colecție, la fabricarea căreia au fost utilizate și materiale unice precum oțelul Corten, bronzul, cuprul, alama, oțelul oxidat, piatra de ardezie, lemnul erodat, lemn provenit din case vechi sau poduri, fragmente vechi de cale ferată –  materiale care au avut deja o viață, și-au trăit povestea, iar acum au căpătat o nouă formă. Mobila este elaborată ținând cont de ultimele tendințe, iar stilul său brut poate fi încadrat în mai multe tipuri de interioare cum ar fi loftul sau minimalismul.

Erika, marca Aran Cucine

Bineînțeles că stilul modern nu a putut fi ignorat. Pentru acest segment, reprezentanții Accesit le-au prezentat studenților bucătăria Erika, marca Aran Cucine. Pe lângă designul său laconic, liniile drepte şi materialele cu textură şi culori actuale, aceasta deţine un şir de avantaje absolut necesare în orice bucătărie. Carcasa rezistentă la apă, laminatul cu certificare europeană ce rezistentă la umezeală, dar şi balamalele cu amortizatoare  rezistente la o sută de mii de deschideri, îi oferă bucătăriei Erika un termen de exploatare de 15-25 de ani. Dulapurile bucătăriei sunt dotate cu elemente metalice pentru fixarea polițelor, ce permit repoziționarea acestora fără a-i afecta structura.

Luxury Glam, marca Aster Cucine

Din categoria bucătării sofisticate și stilate, cei de la Accesit le-au prezentat clienților colecția Luxury Glam, marca Aster Cucine, care exprimă farmec, eleganță, senzualitate și lux. Suprafeţele lucioase, unghiurile ascuţite şi combinarea uimitoare dintre marmura blatului de bucătărie şi reflecţiile  elementelor din metal transformă o simplă bucătărie într-o operă de artă. Elemente precum medalii de aur și argint, finisaje lucioase, oglinzi, suprafețele de lemn prețios, piele, picioare și mânere de oțel, freză originală în romburi, în dungi orizontale și verticale, creează combinații amețitoare care transformă bucătăria dintr-un loc de gătit într-unul în care bucatele se contopesc cu esteticul.

Garderoba de vis!

Dressing roomul pare a fi un spațiu foarte simplu, reprezentanții Accesit însă au demonstrat că această simplitate este una complexă, datorită multitudinii de mecanisme pe care le putem încadra într-o astfel de cameră.

Fie că este vorba despre o garderobă fixă, una cu carcasă sau o garderobă cu panouri de perete, pentru fiecare dintre ele la Accesit sunt prezentate elemente ce oferă funcționalitate. Mecanismele moderne precum polițele extensibele, pantograful, dar și amenajarea accesoriilor la diferite înălțimi și poziționarea lor în funcție de preferință, sunt garantul unei graderobe utile și comode. De asemenea, la Accesit sunt prezentate accesorii individuale cum ar fi suporturile (destinate în special pentru pantaloni, centuri, cravate, pantofi, genți), sertare, cutii de păstrare chiar și umerașe pe care poate fi imprimat logotipul dorit.

 

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Darya Golneva @daryagolneva printre cei mai buni designeri ZGeneration - descoperă-i creațiile în articolul de astăzi. 🖤 
Accesează link-ul din BIO ☝️
#designcafeclub #zgeneration #artcor #catwalk #chisinau #moldova #moldovandesignweek
Ți-ai putut imagina vreodată că cărțile de joc ar putea arăta altfel decât cum le cunoști?
Excluzând toate elementele decorative @joedoucet a făcut o capodoperă de #graphicdesign. Un exemplu real de #minimalism pentru @areaware.
Niște simple simboluri geometrice sunt versiuni reductive ale inimilor, treflelor, cupelor și picelor. Deși este necesar să se marcheze spatele cardurilor de reglementare, Joe făcut acest lucru cu linii diagonale minime în loc de grafică ornamentală tipică.
♠️♣️♥️♦️ #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Confort, satisfacție, calitate și perfecțiune sunt câteva din caracteristicile pe care și le-ar dori cineva să le aibă în locul pe care îl pot numi ACASĂ.🏠 Compania @astercon_grup  demonstrează cu fiecare proiect că construiesc complexe locative ce se deosebesc prin abordarea lor individuală. 
Descoperă cele mai recente 3 complexe locative care îți pot satisface cerințele unei case perfecte. 
Găsiți link în Bio☝️
Como Uma Canggu - creat pentru plăceri vizuale!

Designed by Atelier Ikebuchi 
Located in Bali, Indonesia📍🇮🇩 #designcafeclub#artsytecture #archdaily #archilovers#designer #design #architecture#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing#interior #interiordesign #design
La Design Talks 32 de sticle de vin bun de la @milestii_mici_winery și-au schimbat înfățișarea. 
32 de etichete a căror design a fost schimbat prin semnăturile designerilor și arhitecților @karim_rashid_official , Eduardo Camarena @productocamarena, @sergeymakhno, @mihaipopescudesigner, Corvin Cristian și a fondatorului Romanian Design Week, @andrei_bortun.
Accesează link-ul din Bio pentru mai multe detalii☝️
Lustră în formă de ghimpe - un design original by @yilmaz_dogan_.
Orice interior are nevoie de un accent ce va pune în valoare încăperea. Un astfel de accent poate fi o lustră neobișnuită. 💡

#designcafeclub#light #lighting #lightingdesign#thorn #design #designbunker#instadesign #designwanted #decor#id #industrialdesign #modern#modernhome #wow #spectacular#interiorwarrior #interiorinspo