Șase vitrine creative, în următoarea etapă Art of Display - Design Cafe & Club

Șase vitrine creative, în următoarea etapă Art of Display

  • noiembrie 13, 2018
Șase vitrine creative, în următoarea etapă Art of Display

Timp de două săptămâni participanții Art of Display au gândit concepte inedite pentru cele 6 vitrine ale brandurilor autohtone ce susțin competiția. Aseară echipele și-au prezentat proiectele de decorare în fața juriului. După o sesiune de dezbateri, jurații, specialiști ai industriilor creative, au decis cine merge mai departe. Iată care sunt cele 6 echipe ce au trecut în etapa următoare a concursului și brandurile a căror vitrine le vor decora:

Șase vitrine ale finalei

1 Vitrina Maxikids, proiect semnat de Raducan Alina, Mihai Janu, Turcan Doina și Topa Catea-Corina 

2 Vitrina magazinului MODA, proiect semnat de Cicic Radion

3 Vitrina magazinului Ponti, proiect semnat de Ulinici Maia și Leu Iana 

4 Vitrina magazinului Tricon, proiect semnat de Mamedova Maria și Raețcaia Ana

5 Vitrina magazinului Vasconi,proiect semnat de Irina Fescenco 6 Vitrina magazinului Vitalie Burlacu, proiect semnat de  Tiseeva Maria și Birca Corina

Două vitrine vor fi decorate în afara concursului

Pe lângă cele șase proiecte selectate de juriu drept cele mai bune, alte două vor fi implementate. Primul este creat pentru vitrina magazinului Ponti și e semnat de Nedbailova Iulia și Voda Liudmila. Al doilea e semnat de Grigoraș Natalia și Bannaia Elena și e conceput pentru brandul Vasconi. Reprezentanții acestor companii au decis să ofere încă câte o vitrină pentru a fi implementat și al doilea proiect.

Vitrina magazinului Ponti, proiectul realizat de Nedbailova Iulia și Voda Liudmila. Vitrina magazinului Vasconi, proiectul semnat de Grigoras Natalia și Bannaia Elena

Concursul se va încheia la 30 noiembrie, când juriul va anunța câștigătorii „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition”, ediția 3.

Vezi rezultatele celei de-a doua ediții aici.

Concursul Art of Display este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse”, proiect finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, in parteneriat cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei, Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), Platforma Design Cafe & Club și Centrul Național de Încălțăminte „Zorile”.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova