Şase titani ai creativităţii vin la Design Talks! - Design Cafe & Club

Şase titani ai creativităţii vin la Design Talks!

  • mai 10, 2019
Şase titani ai creativităţii vin la Design Talks!

Gânditori. Generatori de idei. Oameni care acționează și fac lumea mai creativă. Aceștia sunt speakerii Design Talks, dar acest lucru deja îl cunoști! Se prea poate să nu te convingă câteva cuvinte, de aceea ți-i vom prezenta pe fiecare și îți vom spune cu ce teme vin pe scena de la Tekwill.  Așadar să începem:

Principalul speaker Design Talks 2019 este renumitul Karim Rashid. Designerul este celebru pentru cele peste 3000 de creații ale sale, care i-au adus peste 300 de premii internaționale. În mai mult de 25 de ani de activitate, Karim Rashid a creat articole de lux, mobilier, iluminat, design interior, identitate de marcă și ambalare. Pe 06.06, El vine direct de la New York pentru a-ți povesti despre Analogie și digital. Deci, dacă vrei să afli cum va evolua era digitală și ce s-ar putea întâmplă cu lumea noastră materială; cum va proiecta această schimbare și cum se vor schimba comportamentele sociale, ia-ți biletul tău Design Talks de aici.

Sergey Makhno  revine la Moldovan Design Week. Timp de un an, arhitectul ucrainean a avut parte de noi  evenimente. Și-a proiectat mult-doritul muzeu de ceramică, a participat la Milano Design Week, a călătorit, dar și a lucrat la multe proiecte noi. Pentru a doua oară, la Design Talks, Makhno dă cărțile pe față și vine să vorbească despre „ Cel mai prețios: sincer despre experiență”.

Cu siguranță că Zaha Hadid Architects este un nume răsunător în lumea arhitecturii mondiale, proiectele semnate de studioul ZHA  ies vădit în evidență  prin forme curbate și aspect modern. Zgârie-norii lor au făcut istorie în jurul lumii, iar la Moldovan Design Week, Eduardo Camarena, reprezentantul Zaha Hadid Architects îți va spune ce înseamnă să „Proiectezi Orașele Verticale”. Înainte de a colabora cu ZHA, Camarena a făcut parte din echipa Bjarke Ingels Group și cea a companiei Ignacio Escribano Architecture.

Mihai Popescu (Twins Design) – încă un speaker care dă valoare evenimentului Design Talk. Este unul dintre cei mai activi designeri de interior ai momentului, din România. Ca designer, spune că încearcă să umple goluri de aer cu obiecte, adică într-un spațiu în care nu este nimic, vrea să găsească cea mai bună rezolvare din punct de vedere matematic – „găsești hibele spațiului, le înlocuiești, le grupezi, le dai o formă“. Mai multe despre filosofia sa vine să ne spună pe 6 iunie.

Cristian Corvin este un arhitect și designer pasionat de scenografie și muzică. A semnat zeci de proiecte și își caracterizează stilul ca fiind „ Simplu, nu simplist, complex, nu complicat. Spectacularly unspectacular.“ Pe 6 iunie va vorbi despre office space design și va povesti o istorie pe scurt a designului spațiilor de birouri începând din SUA 1930 până în prezent, la ultimele tendințe.

Andrei Borțun, fondatorul Romanian Design Week, cel care a creat o platformă pentru specialiștii industriilor creative din România va povesti pe 6 iunie despre cum influențează designul și arta dezvoltarea societății. „Comunități Creative și rolul lor în Brandingul orașelor ” este tema pe care o va aborda la Design Talks și, cu siguranță, știe multe despre asta, fiind autorul mai multor proiecte dedicate creativității.

Save the date! 06.06 – Tekwill – Design Talks!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign