Şase titani ai creativităţii vin la Design Talks! - Design Cafe & Club

Şase titani ai creativităţii vin la Design Talks!

  • mai 10, 2019
Şase titani ai creativităţii vin la Design Talks!

Gânditori. Generatori de idei. Oameni care acționează și fac lumea mai creativă. Aceștia sunt speakerii Design Talks, dar acest lucru deja îl cunoști! Se prea poate să nu te convingă câteva cuvinte, de aceea ți-i vom prezenta pe fiecare și îți vom spune cu ce teme vin pe scena de la Tekwill.  Așadar să începem:

Principalul speaker Design Talks 2019 este renumitul Karim Rashid. Designerul este celebru pentru cele peste 3000 de creații ale sale, care i-au adus peste 300 de premii internaționale. În mai mult de 25 de ani de activitate, Karim Rashid a creat articole de lux, mobilier, iluminat, design interior, identitate de marcă și ambalare. Pe 06.06, El vine direct de la New York pentru a-ți povesti despre Analogie și digital. Deci, dacă vrei să afli cum va evolua era digitală și ce s-ar putea întâmplă cu lumea noastră materială; cum va proiecta această schimbare și cum se vor schimba comportamentele sociale, ia-ți biletul tău Design Talks de aici.

Sergey Makhno  revine la Moldovan Design Week. Timp de un an, arhitectul ucrainean a avut parte de noi  evenimente. Și-a proiectat mult-doritul muzeu de ceramică, a participat la Milano Design Week, a călătorit, dar și a lucrat la multe proiecte noi. Pentru a doua oară, la Design Talks, Makhno dă cărțile pe față și vine să vorbească despre „ Cel mai prețios: sincer despre experiență”.

Cu siguranță că Zaha Hadid Architects este un nume răsunător în lumea arhitecturii mondiale, proiectele semnate de studioul ZHA  ies vădit în evidență  prin forme curbate și aspect modern. Zgârie-norii lor au făcut istorie în jurul lumii, iar la Moldovan Design Week, Eduardo Camarena, reprezentantul Zaha Hadid Architects îți va spune ce înseamnă să „Proiectezi Orașele Verticale”. Înainte de a colabora cu ZHA, Camarena a făcut parte din echipa Bjarke Ingels Group și cea a companiei Ignacio Escribano Architecture.

Mihai Popescu (Twins Design) – încă un speaker care dă valoare evenimentului Design Talk. Este unul dintre cei mai activi designeri de interior ai momentului, din România. Ca designer, spune că încearcă să umple goluri de aer cu obiecte, adică într-un spațiu în care nu este nimic, vrea să găsească cea mai bună rezolvare din punct de vedere matematic – „găsești hibele spațiului, le înlocuiești, le grupezi, le dai o formă“. Mai multe despre filosofia sa vine să ne spună pe 6 iunie.

Cristian Corvin este un arhitect și designer pasionat de scenografie și muzică. A semnat zeci de proiecte și își caracterizează stilul ca fiind „ Simplu, nu simplist, complex, nu complicat. Spectacularly unspectacular.“ Pe 6 iunie va vorbi despre office space design și va povesti o istorie pe scurt a designului spațiilor de birouri începând din SUA 1930 până în prezent, la ultimele tendințe.

Andrei Borțun, fondatorul Romanian Design Week, cel care a creat o platformă pentru specialiștii industriilor creative din România va povesti pe 6 iunie despre cum influențează designul și arta dezvoltarea societății. „Comunități Creative și rolul lor în Brandingul orașelor ” este tema pe care o va aborda la Design Talks și, cu siguranță, știe multe despre asta, fiind autorul mai multor proiecte dedicate creativității.

Save the date! 06.06 – Tekwill – Design Talks!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Un interviu cu Viktoria @viprada despre fotografie și emoții, descoperiți în interviul video de pe 👉designcafeclub.md 🖤
Societatea din Xangjiang bazată pe Shanghai a proiectat librăria "chongqing zhongshuge" din China, cu o scară escher care crează o iluzie optică imposibilă.

V-ar plăcea să ajungeți aici?

Photo by @harimaolee 
#designcafeclub #designboom #architecture #bookstore #escher #staircase #lookingup_architecture #lookupotd#architecture #arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture #ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
🔻Ești curios/ă să afli care sunt etapele de elaborare a unui Design corect? Dacă da, va trebui să fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom prezenta aceste etape în mai multe părți. 📌Astăzi pe www.designcafeclub.md vorbim despre doi factori fiziologici, obiectivi care dictează construirea unui interior: cel funcțional și cel ergonomic.
Accesează Link-ul din Bio și spune-ne dacă articolul de astăzi ți-a fost de folos🖤☝️
#designcafeclub#interiors #design
Reflecția portului Tazacorte situat pe coasta de vest a orașului La Palma.
O adevărată creație arhitecturală!

Image by @mx.jack.
#designcafeclub #digitalart#architecturephotography#designboom#canaryislands#building#streetview#up#upthere#archi#archidaily#rustlord_unity#bestworldshots#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup #arkiromantix#jj_architecture
📌Astăzi îți vorbim despre pardoseli, tavane, fațade - într-un cuvânt FINISAJE. 
Recomandăm în acest sens pe cei de la Material MD @material_md_showroom care vă permite să găsiți toate soluțiile necesare pentru finisări într-un singur loc. 🛒

Pentru detalii accesați Link-ul din Bio☝️
#designcafeclub #finisaje #pardoseli #fatade #interiordesign #inspiration #showroom
”Micul adăpost” din Bangkok al firmei Department of Architecture co. încorporează o fațadă strălucitoare de lemn și policarbonat șindrile, prevăzute ca peștii de pește pentru a deveni un plan arhitectural etanș. 
Nu-i așa că arată minunat?
Photo by @wisont
#designcafeclub #designboom#architecture#hotel#bangkok#lookingup_architecture #lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#architecturephotography#sendinglove#airbnb#beautifuldesign#finearchitecture