Record creativ! 350 de brazi decorați, într-o singură casă -

Record creativ! 350 de brazi decorați, într-o singură casă

  • Декабрь 17, 2019
  • Imagini:AFP
  • Timp de citire:2 minute
Record creativ! 350 de brazi decorați, într-o singură casă

Perioada magică a sărbătorilor de iarnă este dedicată distracției și căldurii familiale. Ei bine, familia Eromin, din Germania, a combinat toate acestea cu ambiție și creativitate și a stabilit un nou record de Crăciun. Cei doi soți au decorat în propria lor casă 350 de pomi de Crăciun.

Thomas și Suzanne Eromin locuiesc în Rintel, iar casa le este inundată de brazi și decorațiuni. Împodobindu-și locuința cu 350 de pomi, soții și-au depăși propriul record de 316 brazi decorați, pe care l-au stabilit în 2018.

Campionii au primit deja premiul pentru cel mai mare număr de pomi de Crăciun instalați în același spațiu. Recordul a fost înregistrată de către expertul Institutului pentru Recorduri din Germania.

Trebuie de menționat că soții au avut o atitudine foarte serioasă față de pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Thomas și Suzanne au început a instala brazii încă din septembrie. Fiecare pom a primit o atenție aparte, alegându-i-se stilul și decorațiunile în mod individual. Astfel, între cei 350 de brazi nu există doi care ar fi identici. Tematicile decorațiunilor sunt, de asemenea, foarte variate: Star Wars, super-eroi, feţe zâmbitoare sau fructe.

Pentru a aduce magia și recordul în casa lor, Thomas și Suzanne Eromin au folosit 10.000 de globuri şi peste 300 de lanţuri de luminiţe de Crăciun.

Soții spun că nu se vor opri aici. În 2020, ei intenționează să decoreze încă mai mulți pomi de Crăciun și să bată din nou recordul.