Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa - Design Cafe & Club

Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa

  • Декабрь 13, 2018
Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa

Luminițe, globuri și atmosfera de sărbătoare iau încetișor cu asalt marile orașe. Apar în vitrine, apar pe străzi și, bineînțeles, în târgurile marilor orașe europene. Spiritul sărbătorilor de iarnă este și mai mult alimentată de decorurile de Crăciun din cele mai celebre piețe de pe continent. Mai sunt două zile până va fi inaugurat un târg în Chișinău, până atunci te îndemnăm să colinzi virtual cele mai frumoase târguri de Crăciun de pe continent.

1 Târgul de Crăciun din Bruxelles

29 noiembrie – 5 ianuarie

Peste 200 de tarabe pline de tot felul de bunătăți, de la tradiționalele băuturi, până la renumita ciocolată belgiană. Peisajul de poveste poate fi admirat aici și de la înălțime. La Târgul de Crăciun din Bruxelles  turiștii pot urca în roata gigant plasată în piața centrală (Grand Place) pentru o priveliște de neuitat: 55 de metri de la sol. Pe lângă asta, nelipsiți sunt călușei, trambulinele și, bineînțeles, un patinoar.

2 Târgul de Crăciun din Viena

15 noiembrie — 26 decembrie

Deschis încă de la mijlocul lunii trecute,  Târgul de Crăciun de la Viena este unul cu tradiție. Târgul din fața palatului Schonbrunn este cel mai mare, dar și cel mai impresionat din capitala Austriei. În timpul evenimentului, fațada palatului este iluminata și oferă un cadru impresionant. La târg sunt amenajate peste 50 de căsuțe  unde te poți delecta cu mâncăruri tradiționale, dar și delicatese precum căpșuni trase în ciocolată, turta dulce și prăjituri.

3 Târgul de Crăciun din Strasbourg

27 noiembrie – 24 decembrie

Târgul de Crăciun din Strasbourg este cel mai vechi din Franța și devine una dintre cele mai populare destinații turistice în perioada sărbătorilor de iarnă. Târgul a fost organizat pentru prima oară în 1570, iar în prezent s-a extins considerabil. 300 de cabane de lemn sunt răspândite pe întinsul a 11 de zone tematice din centrul orașului (piața principală coincide cu Place de la Cathédral) și își întind produsele artizanale, decorațiile și bunătățurile de sezon.

4 Târgul de Crăciun din Dresda

28 noiembrie — 24 decembrie

La Dresda se desfășoară cel mai vechi Târg de Crăciun din Europa, având aproximativ 600 de ani și este și unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun de pe continent. Cele peste 200 de standuri găzduiesc creațiile meșterilor populari din zonă. Aici poți găsi o mulțime de jucării confecționate manual din lemn, renumite pe plan mondial, ornamente din lemn, spărgătoare de nuci și tradiționale lumânări în formă de piramidă.

5 Târgul de Crăciun din Zgreb

26 noiembrie — 7 ianuarie

Și dacă cel la Dresda întâlnești tradiția în cea mai pură formă a sa, la Zgreb vei găsi unul dintre cele mai tinere târguri de Crăciun din Europa. Deși este organizat de mai puțin de 10 ani, evenimentul atrage prin programele tematice care au loc pe străzile și piețele din jurul centrului istoric al orașului. Amenajările și evenimentele din Parcul Zrinjevac, Piața Jelacic și străzile adiacente, transformă Zagrebul într-un tărâm al distracției atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari.

6 Târgul de Crăciun din Praga

26 noiembrie – 4 ianuarie

Punctul de atracție a Târgul de Crăciun din Praga reprezintă Podul Carol și centrul medieval. Comparativ cu piețele de Crăciun din orașele mari ale Europei, Piața de Crăciun din Praga se mândrește cu o atmosferă intimă, familială. Clar lucru că nici aici nu lipsesc standurile cu suveniruri sau cele cu mâncare și cu băutură. După frumusețea decorului, deseori, târgul este comparat cu cel din Viena.

Следите за нами в INSTAGRAM

@ designcafeclub.md
Înscrie-te la Advanced: Curs de Design Interior și învață intensiv designul interior în doar 3 luni.
⠀
o Doar cunoștințe practice
o Doar informație actuală
o Abordare individuală
o Fără pregătire anterioară
o Grupuri mici-rezultat maxim
o Primul proiect semnat de tine.
⠀
🎈 Înscrie-te aici: bit.ly/dcc-advanced
🎈 click link din bio
⠀
Cursul este pentru toți care doresc să învețe în scurt timp o nouă profesie și să facă o carieră în design, dar și pentru studenții care au deja o bază în domeniul artelor și doresc să își actualizeze cunoștințele.
⠀
📍 1 Iulie
📍 Artcor
Vedetă în cadrul festivalului @moldovandesignweek și premiată la Red Dot Design pentru designul său inovator și vizionar. 
Vezi despre ce produs este vorba urmând link-ul din descriere.🖤 O recunoașteți?
Casa Grădinilor Secrete - acolo unde secretele creează umbre.

Concept de @spasmdesignarchitects 📷 @umangshahphotography @phxindia 
#architecture#archilovers #modern #modernhouse#design #concept #luxury#luxuryhomes #villa #house #interior#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Astăzi vă arătăm un proiect de Design Interior ce arată cum armonizarea culorilor și a materialelor creează un spațiu larg în locuința ta.🏠
👇
🔳Stilul minimalist îmbinat cu accente de modernism creează o ambianță perfectă pentru orice familie.

Tot proiectul îl puteți accesa în link-ul din Bio☝️
#designcafeclub
@keivaniarchitects a proiectat o clădire rezidențială inspirată de spiritul locului, reinterpretând fereastra tradițională Orsi într-un spațiu în care se combină împreună piatra, lemnul, apa, lumina și plantele. 📷 @parhamtaghioff

#designcafeclub#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Dacă până acum ai avut momente când nu ți-ai dai seama de ce nu poți fi atât de productiv pe cât ți-ai dori, ține cont de 10 detalii ce te vor ajuta să-ți îmbunătățești productivitatea la locul de muncă. 👇
Accesează Link-ul din Bio 😊

Urmărește-ne pentru mai multe noutăți din domeniul industriilor creative @designcafeclub.md #designcafeclub 🖤