A fost anunțată culoarea anului 2020. Iată cum o poți aduce în interiorul tău - Design Cafe & Club

A fost anunțată culoarea anului 2020. Iată cum o poți aduce în interiorul tău

  • Декабрь 5, 2019
A fost anunțată culoarea anului 2020. Iată cum o poți aduce în interiorul tău

Renumitul Institut al Culorii Pantone a anunțat culoarea ce urmează să dicteze cromatica anului care vine. Pentru 2020, compania ales albastru clasic. Caracterizată de o eleganță simplă, nuanța exprimă încredere și profunzime. Culoarea fără vârstă amintește de cea a cerului la amurg, ea subliniază dorinţa noastră pentru o bază stabilă pe care să clădim pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră, este explicaţia specialiştilor companiei. Albastrul clasic este cunoscută drept o culoare relaxantă, aducând un sentiment de pace şi linişte spiritului, oferind refugiu. Nuanţa încurajează optimismul.

„Trăim vremuri care necesită încredere şi convingere. Acest tip de constanţă şi certitudine este exprimat de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanţă de albastru solidă pe care te poţi baza întotdeauna. Albastrul clasic ne încurajează să privim dincolo de evident, să ne dezvoltăm gândirea”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Așa cum spuneam anterior, nu merită să urmezi orbește trendurile, dar ai putea să le introduci subtil în locuința ta. Bineînțeles că nu e necesar să-și revopsești pereții în întreaga casă și să schimbi toate textilele. Îți vindem câteva trucuri care îți vor fi utile pentru un update în amenajarea interioară.

Evidențiază-l cu elemente decorative și accente

Adaugă mobilier Classic Blue

Vopsește un perete

Alegerea culorii anului nu este aleatorie. Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment, în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă. Institul are o istorie cromatică bogată, dictând tendințele în materie de culoare deja de 20 de ani.

Citește și: Living Coral: Spiced Honey și alte culori alternative pentru Living Coral, în 2019 și nu doar!