ianuarie 23, 2018

Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri

Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri

La sfârșitul săptămânii trecute, cei 18 studenți ai Școlii de Design și-au primit diplomele binemeritate.  Offline-ul dedicat absolvenților primului curs a avut loc într-o atmosferă simplă și degajată, fiecare dintre ei având ocazia să interacționeze încă o dată cu specialiștii în domeniu și, bineînțeles, cu cel care i-a îndrumat în tot acest timp – profesorul Stanislav Balan.

Absolvenții au avut parte de o seară plină de zâmbete, emoții pozitive și încurajări din partea celor prezenți. În același timp, proaspeții designeri au ținut să mulțumească organizatorilor Școlii de Design pentru cunoștințele oferite și pentru șansa de a explora domeniul.

De la eveniment nu a putut lipsi fondatorul Școlii de Design, Alexandrin  Buraga. Arhitectul a ținut să-i felicite pe tinerii absolvenți și să împărtășească formula propriului succes.

La offline au fost prezenți și partenerii cursului, care au fost alături de studenți pe parcursul celor câteva luni de studii, împărtășind cu ei experiența. Cu această ocazie, organizatorii Școlii de Design a adus încă o dată mulțumiri companiilor Accesit, Casa Keia, Wolfram light studio, Ajur Lux, Ceramic Hall, Benjamin Moore, AB+Partners, MADLAB, Koshka Artstudio și hotelului Thomas Albert.

Cei care nu au reușit să devină parte a primei promoții a Școlii de Design, au ocazia să se înscrie la cursul numărul 2. Pentru aceasta este necesar să compleze formularul de înscriere online de pe site-ul nostru sau să telefoneze la nr. 069473337.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🎨 Vineri, ZIPhouse a gazduit evenimentul Arta de a picta pe matase cu Dina Rotari. 🎀 Îi mulțumim pentru că ne-a împărtășit din experiența sa și ne-a arătat părticele din crearea frumosului, cei prezenți primind o doza de #artinspiration și motivație pentru a crea.💃
#DinaRotari #designcafeclub_md #picturapematase #workshop #arta #pictura  #design #designchisinau #artchisinau #artpicture #hobby #textiledesign #moldovandesigners #fashiondesigner #artwork #artinstagram # #designinspiration #paintingonsilk #fashionstyle #workshop #silkartist #живописьнашелке #батик  #шелковыйплаток #живописьнашелке #живопись #творчество #росписьнаткани
Renumitul arhitect ucrainean Sergey Makhno pe copertă, prezentarea primului park IT din Moldova și a primului complex hibrid, proiecte remarcabile de design interior, sugestii de tehnologizare, decor și multe altele se regăsesc în paginile revistei Design Cafe&Club, ediția 3. 🔹Ia cu tine revista Design Cafe&Club din chioșcurile Moldpresa și savurează fiecare pagină.
👉 Din 14 iunie, în scuarul Bibliotecii Naționale, poți să faci un mic popas, să savurezi o cafea, sau să lucrezi la laptop, pe niște bănci de toată frumusețea, cu o istorie aparte, pe care o cunosc toți chișinăuienii. 👏 Reinventând trunchiul de copac căzut în aprilie 2017, Mihai Stamati, Ion Zbanca, Andrei Zbancă și Pavel Obreja sunt cei care au readus „acasă” platanul, renăscându-l ca mobilier urban.
😊 Citește articolul și fii mândru că le cunoști istoria! ▫ Link in bio. #copaculdelabiblioteca
*Material foto preluat si din pagina lui Mihai Stamati.
115 mp – suficient spațiu pentru ca imaginația și spiritul creativ să se manifeste într-un milion de moduri. Expresie a stilului eclectic, acesta îmbina modernul cu neoclasicul.
29 Mai- Colegiul de Arte Plastice Alexandru Plamadeala -Deschidere oficiala Wärmepol !!! Look and listen to the sky!
Mesaje spre cer, sau cuvinte nespuse pentru persoane dragi. Liberi în exprimare, în alegerea persoanei către care se adresează, singura condiție este sinceritatea. 💙 Acceptă provocarea- lasă și tu un răvaș persoanei dragi. 
Află mai multe detalii pe designcafeclub.md

#Wärmepol  #sky transmitter  #opening #designcafeclubmd #designcafeclub_md wärmepol
Ceremonia de înmânare a premiilor în cadrul  concursului "Sculptură pentru Parcul Meu" 
Aceasta a avut loc în corespundere cu conceptul concursului, în parcul Parcul Valea Trandafirilor, unde și vor fi instalate sculpturile.
🏆  Well, meet the winners! 
Locul 1 - O.X. Studio
Locul 2 - Vlasov Dumitru
Locul 3 - Constantin Marcu  #SculpturăpentruParculMeu #winners🏆  #concurs #designcafeclub_md #projects #md #chisinau #parculmeu #valeatrandafirilor #imiplacemd