Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri - Design Cafe & Club

Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri

  • ianuarie 23, 2018
  • Imagini:Mihai Duca
Offline Școala de Design: o nouă generație de designeri

La sfârșitul săptămânii trecute, cei 18 studenți ai Școlii de Design și-au primit diplomele binemeritate.  Offline-ul dedicat absolvenților primului curs a avut loc într-o atmosferă simplă și degajată, fiecare dintre ei având ocazia să interacționeze încă o dată cu specialiștii în domeniu și, bineînțeles, cu cel care i-a îndrumat în tot acest timp – profesorul Stanislav Balan.

Absolvenții au avut parte de o seară plină de zâmbete, emoții pozitive și încurajări din partea celor prezenți. În același timp, proaspeții designeri au ținut să mulțumească organizatorilor Școlii de Design pentru cunoștințele oferite și pentru șansa de a explora domeniul.

De la eveniment nu a putut lipsi fondatorul Școlii de Design, Alexandrin  Buraga. Arhitectul a ținut să-i felicite pe tinerii absolvenți și să împărtășească formula propriului succes.

La offline au fost prezenți și partenerii cursului, care au fost alături de studenți pe parcursul celor câteva luni de studii, împărtășind cu ei experiența. Cu această ocazie, organizatorii Școlii de Design a adus încă o dată mulțumiri companiilor Accesit, Casa Keia, Wolfram light studio, Ajur Lux, Ceramic Hall, Benjamin Moore, AB+Partners, MADLAB, Koshka Artstudio și hotelului Thomas Albert.

Cei care nu au reușit să devină parte a primei promoții a Școlii de Design, au ocazia să se înscrie la cursul numărul 2. Pentru aceasta este necesar să compleze formularul de înscriere online de pe site-ul nostru sau să telefoneze la nr. 069473337.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@interium_showroom - showroom de mobilier exclusivist, de bucătării, instalații sanitare, corpuri de iluminat, covoare și accesorii.
⠀
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care catedra celebră din colecția mărcii italiene @B&B Italia , Up 2000.
⠀
Pac este o masuță de cafea.
⠀
Se aseamănă cu un tort și combină două materiale omoloage.
⠀
Se inspiră din actul de echilibrare între o bucată de granit greu și o foaie subțire de metal care formează partea superioară a mesei.
⠀
Ce părere ai? 🖤
⠀
#designcafeclub_md #viennadesign #pactable #inspiration #decor #art #interiors #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
F L O S
⠀
În curând la Italian Design Day.
⠀
#expozitie #expo #italiandesign
Cu ocazia evenimentului Italian Design Day, arhitectul italian  Patrizio Corno va merge sa le vorbească studenților de la UTM despre design si arhitectura.
⠀
Cei interesați, puteti vizita pagina de facebook Design Cafe&Club sa vedeți detaliile.
⠀
Notați în agendă evenimentul și sunteți bineveniți!
⠀
#patriziocorno #utm #italiandesignday #urbanism #arhitectura #workshop
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Blăstăm.
Pentru că e un cuvânt care are putere. Noi suntem blestemați să ne trăim suferințele, care sunt mult mai intense decât fericirile.”
⠀ 🖤 Te invităm să cunoști povestea din spatele Blăstămului Basarabean în care trăiește  @piotr_alii - designerul nonconformist al societății noastre.
⠀
designcafeclub.md
⠀
#designcafeclub #design #fashiondesigner #fashioninspiration #piotralii #blestem #basarabia #chisinau #interviu
🧐Nu e de mirare ca un muzeu dedicat roboților să fie construit de roboți nu-i așa? 🤖În era tehnologiei totul este posibil, tocmai de aceea autorii proiectului ,,Robot Science Museum”, Melike Altınışık Architects - MAA, spun că procesul de construcție a muzeului și va constitui prima expoziție a muzeului. 👉Mai multe detalii despre proiect puteți vedea în articolul de astăzi. 👇
Designcafeclub.md