Mix de design și muzică într-un proiect de rebranding

Mix de design și muzică

  • ianuarie 31, 2019
  • Imagini:arhiva personală
Mix de design și muzică

Acest proiect este rezultatul unui rebranding și reamenajării totale a localului de karaoke Motif de pe str. Calea Orheiului 17/1, Chișinău. În suprafața generoasă, de 735 mp spațiile dedicate relaxării și distracției sunt repartizate pe 3 niveluri din 5, iar la ultimele etaje găsești terasele. Scopul creării întregului concept al localului a fost de a-i oferi un stil original, prin aplicarea elementelor actuale de asigurare a funcționalității. În rezultat, a fost obținută o imagine estetică echilibrată. Principiul executării proiectului a fost repartizarea zonelor și întregului sistem de gestionare, cât și integrarea diferitor elemente stilistice la fiecare nivel.

Nivelul unu – reamenajare modernă

Designerul a optat pentru stilul loft, cu încadrări de elemente metalice într-o gamă de nuanțe și tonuri închise pentru crearea unei atmosfere confortabile și accentuarea elementelor de design folosite. Lemnul natural, corpurile de iluminat suspendate și betonul creează o atmosferă diametral opusă celei pe care o avea localul înainte, dându-i un aer modern și actual. Noua „față” a spațiului, transformă și cele mai banale camere în puncte de atracție. Un exemplu în acest sens este baia. Cu siguranță suntem cu toții plictisiți de tabloul monocrom, standarde pe care le întâlnim în majoritatea localurilor. Ei bine, în cazul dat, baia este unul dintre elementele-surpriză ale proiectului, fiind o combinație dintre culorile sobre clasice și formele minimaliste moderne.

Nivelul doi -design elegant și spațios

Spre deosebire de celelalte niveluri, nivelul doi are un aer mai elegant, fiind în același timp și mai spațios. O atenție aparte a fost acordată zonării spațiului, astfel, zona de bar a luat o formă circulară și a fost amplasată în partea centrală a sălii, fiind asigurat suficient spațiu între mese. La același nivel este amplasat și pupitrul pentru DJ, în spatele barului. Pentru amenajarea funcțională a interioarelor au fost executate elemente de mobilier individuale, dar și multe alte obiecte, inclusiv obiecte de artă. Dar și pereți decorativi despărțitori. Anturajul interioarelor se bazează pe folosirea texturii naturale de beton, a cărămizii în ritmuri diverse, elemente de lemn și texturi de bronz. Atmosfera este încălzită de  plantele decorative pe care designerul le-a inclus în proiect și, bineînțeles, de jocul de lumini caracteristic spațiilor de acest tip.

Designer: Elvira Condorachi

Tel.: 079 684 782

E-mail: eli_condorachi@yahoo.com

Material preluat din numărul 4 al revistei Design Cafe&Club.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova