Minimalism, industrial și loft – simplitatea brută într-un singur apartament

Minimalism și industrial loft – simplitatea brută într-un singur apartament

  • februarie 5, 2019
  • Imagini:www.idwhite.com/Leonas Garbačauskas
Minimalism și industrial loft – simplitatea brută într-un singur apartament

Simplu și laconic, apartamentul de 64 de m2, amenajat de IDwhite, este situat într-o fost clădire multietajată, cu destinație industrială. Locuința este gândită în așa mod încât oamenii să devină centrul interiorului cu influențe de minimalism și industrial în care trăiesc.

Ideea de bază a proiectului a fost de a menține cât mai multe construcții brute existente, acoperind doar zonele esențiale. Interiorul are un aspect monocrom cu nuanță neutre calde și materiale naturale bogate, cum ar fi lemnul, betonul, metalul sau sticla. Culoarea neagră este frecvent utilizată în proiect, creând o impresie de profunzime și, de asemenea, funcționează ca un contrast prin evidențierea unor detalii importante.

Decoperă o altă față a stilului loft în: Design elegant în materiale naturale

Suprafața grinzilor din beton a fost curățată și vopsită în alb pentru a obține un aspect proaspăt. O parte din coloane au fost păstrate în starea lor inițială, dând echilibrului vizual estetic spațiului. Astfel a fost creat un mix elegant din industrial și minimalism. Lemnul a fost introdus în toate zonele ca material contrastant cu betonul, care încălzește aspectul spațiului și adaugă o senzație de comoditate. Soluția de iluminare prin intermediul luminilor cu LED-uri reglabile spre tavan evidențiază relieful, iar prin rotirea ușoară luminează întregul spațiu interior.

Dormitorului de la etaj îi poate fi oferit un plus de intimitate prin închiderea perdelelor. Dulapul metalic galben dă un impuls luminos zonei,echilibrând nuanțele întunecate ale textilelor și peretele principal acoperit de lemnul accoya ars. Elementele contrastante fac ca această zonă să fie una ideală pentru relaxare.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova