Minimalism, industrial și loft – simplitatea brută într-un singur apartament

Minimalism și industrial loft – simplitatea brută într-un singur apartament

  • februarie 5, 2019
  • Imagini:www.idwhite.com/Leonas Garbačauskas
Minimalism și industrial loft – simplitatea brută într-un singur apartament

Simplu și laconic, apartamentul de 64 de m2, amenajat de IDwhite, este situat într-o fost clădire multietajată, cu destinație industrială. Locuința este gândită în așa mod încât oamenii să devină centrul interiorului cu influențe de minimalism și industrial în care trăiesc.

Ideea de bază a proiectului a fost de a menține cât mai multe construcții brute existente, acoperind doar zonele esențiale. Interiorul are un aspect monocrom cu nuanță neutre calde și materiale naturale bogate, cum ar fi lemnul, betonul, metalul sau sticla. Culoarea neagră este frecvent utilizată în proiect, creând o impresie de profunzime și, de asemenea, funcționează ca un contrast prin evidențierea unor detalii importante.

Decoperă o altă față a stilului loft în: Design elegant în materiale naturale

Suprafața grinzilor din beton a fost curățată și vopsită în alb pentru a obține un aspect proaspăt. O parte din coloane au fost păstrate în starea lor inițială, dând echilibrului vizual estetic spațiului. Astfel a fost creat un mix elegant din industrial și minimalism. Lemnul a fost introdus în toate zonele ca material contrastant cu betonul, care încălzește aspectul spațiului și adaugă o senzație de comoditate. Soluția de iluminare prin intermediul luminilor cu LED-uri reglabile spre tavan evidențiază relieful, iar prin rotirea ușoară luminează întregul spațiu interior.

Dormitorului de la etaj îi poate fi oferit un plus de intimitate prin închiderea perdelelor. Dulapul metalic galben dă un impuls luminos zonei,echilibrând nuanțele întunecate ale textilelor și peretele principal acoperit de lemnul accoya ars. Elementele contrastante fac ca această zonă să fie una ideală pentru relaxare.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa