Melania Trump a împodobit bradul! Vezi decorul de Crăciul de la Casa Albă

Melania Trump a împodobit bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

  • noiembrie 29, 2018
Melania Trump a împodobit  bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

Deși s-ar părea că mai este suficient timp până la Crăciun, Casa Albă a îmbrăcat haine de Sărbătoare. Conform tradiției, primul a fost instalat bradul din Salonul Albastru. Acesta are aproape 5 metri jumătate și a ajuns la Reședința Prezidențială SUA tras de o caleașcă.

Photo: White House Flickr

Echipa Melaniei Trump a lucrat la decorațiunile de Crăciun încă de cu vară. Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. Chiar dacă e cel mai înalt, bradul principal nu este singurul din Casa Albă.

În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței cuplului american.

2018 White House Christmas

The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season!

Gepostet von First Lady Melania Trump am Montag, 26. November 2018

Molizii au fost decorați cu peste 14.000 de ornamente roșii, culoarea purpurie fiind aleasă ca „simbol al vitejiei”.

Prima Doamnă a profitat de ocazie și și-a promovat, prin intermediul decorațiunilor, campania sa, ”Be Best”. Aceasta este adresată tinerilor americani, care militează împotriva bullying-ului și a consumului de droguri. Sloganul campaniei ”Be Best” apare în coronițele de Crăciun și chiar pictat pe globulețe.

Decorul rezidențial a trezit însă și multe critici. Și asta datorită faptului că holul spre bradul  principal a fost decorat cu peste 40 de brazi artificiali de formă conică, toți colorați în roșu. Internauții au dat sălii o apreciere negativă, spunând că aceasta pare sinistră și însângerată.

Photo: Carolyn Kaster/AP

Doritorii de a vedea cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor putea face acest lucru în orice zi din luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.

Decorul din curtea Casei Albe

Și dacă decorul Casei Albe a fost inaugurat duminica trecută, azi, Donald şi Melania Trump au adus sărbătoare și în curtea rezidenței. Aceștia au dat startul celui mai vesel sezon din an: au aprins luminile din bradul de Crăciun, aflat în parcul din spatele Casei Albe.

Bradul naţional de Crăciun e un molid argintiu din Colorado. În preajma acestuia se află alți 56 de brazi mai mici, cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american.

Calvin Coolige a fost preşedintele Statelor Unite care a organizat prima ceremonie oficială de împodobire a bradului. Evenimentul a avut loc în 1923, în grădina din faţa Casei Albe, numită Ellipse.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova