Melania Trump a împodobit bradul! Vezi decorul de Crăciul de la Casa Albă

Melania Trump a împodobit bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

  • noiembrie 29, 2018
Melania Trump a împodobit  bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

Deși s-ar părea că mai este suficient timp până la Crăciun, Casa Albă a îmbrăcat haine de Sărbătoare. Conform tradiției, primul a fost instalat bradul din Salonul Albastru. Acesta are aproape 5 metri jumătate și a ajuns la Reședința Prezidențială SUA tras de o caleașcă.

Photo: White House Flickr

Echipa Melaniei Trump a lucrat la decorațiunile de Crăciun încă de cu vară. Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. Chiar dacă e cel mai înalt, bradul principal nu este singurul din Casa Albă.

În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței cuplului american.

2018 White House Christmas

The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season!

Gepostet von First Lady Melania Trump am Montag, 26. November 2018

Molizii au fost decorați cu peste 14.000 de ornamente roșii, culoarea purpurie fiind aleasă ca „simbol al vitejiei”.

Prima Doamnă a profitat de ocazie și și-a promovat, prin intermediul decorațiunilor, campania sa, ”Be Best”. Aceasta este adresată tinerilor americani, care militează împotriva bullying-ului și a consumului de droguri. Sloganul campaniei ”Be Best” apare în coronițele de Crăciun și chiar pictat pe globulețe.

Decorul rezidențial a trezit însă și multe critici. Și asta datorită faptului că holul spre bradul  principal a fost decorat cu peste 40 de brazi artificiali de formă conică, toți colorați în roșu. Internauții au dat sălii o apreciere negativă, spunând că aceasta pare sinistră și însângerată.

Photo: Carolyn Kaster/AP

Doritorii de a vedea cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor putea face acest lucru în orice zi din luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.

Decorul din curtea Casei Albe

Și dacă decorul Casei Albe a fost inaugurat duminica trecută, azi, Donald şi Melania Trump au adus sărbătoare și în curtea rezidenței. Aceștia au dat startul celui mai vesel sezon din an: au aprins luminile din bradul de Crăciun, aflat în parcul din spatele Casei Albe.

Bradul naţional de Crăciun e un molid argintiu din Colorado. În preajma acestuia se află alți 56 de brazi mai mici, cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american.

Calvin Coolige a fost preşedintele Statelor Unite care a organizat prima ceremonie oficială de împodobire a bradului. Evenimentul a avut loc în 1923, în grădina din faţa Casei Albe, numită Ellipse.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🏆Premiului European pentru Arhitectură 2019 a fost câștigat de compania daneză @henninglarsenarchitects. 
Lucrările semnate de Henning Larsen au fost apreciate pentru sustenabilitate, viabilitate și artistism.🖤
Vă invitam să accesați link-ul din Bio pentru a vedea cum arată acest proiect arhitectural inedit. Nu durează decât 2 minute.
☝️
#designcafeclub #henninglarsen #henninglarsenarchitects #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#art #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#furniture#mansion #home #house
Hotelul Oaza este conceput de @woha_architects ca un turn verde viu în centrul orașului Singapore.
Turnul verde, care izbucnește în verdeață, îi împiedică pe zgârie-norul tipic și elegant să ofere o imagine care valorifică climatul tropical pentru a forma un "turn viu".
📷Photograph: @k.kopter, @patrickbinghamhall. •
#designcafeclub
#AmericanArchitects#AmericanArchitecture #finesocial#fineinteriors #finearchitecture#interiors #interiordesign#architecture #decoration #interior#loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ @artcor_center i-a adus arhitectului Calujac Maxim @calujac_architecture, căruia îi oferim sincere felicitări, aprecierea cititorilor @archdaily și Strelka Magazine @strelkamagazine , devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award. ☺️ Când se va alege marele câștigător dar și ce premiu va câștiga vedeți în articolul de astăzi accesând link-ul din Bio ☝️
#designcafeclub #artcor #archdaily #strelkamagazine #maximcalujac #project #architecture #moldova #chișinău
Scaunul Delfinstolen creat de Hans J Wegner în 1950 este o sursă de inspirație pentru confort. .
#designcafeclub#industrialprodus#AmericanArchitecture#bookofhomes #fineinteriors#finearchitecture #interiors#interiordesign #architecture#decoration #interior #loft #design#architecturephotography #luxury#homedecor #art #decor #inspiration#photooftheday #lifestyle #travel#photography #arte#interiordecorating #furniture#mansion #home #house
În sud-vestul Chinei, în provincia Guizhou, chinezii se pregătesc să inaugureze un pod de sticlă pietonal, cu o lungime ce depășește jumătate de kilometru.🌁 Vezi mai multe detalii dar și cum arată podul în articolul de astăzi accesând Link-ul din Bio☝️
Sistem de rafturi minimaliste create de @wild_and_wood 🖤

Urmărește #designcafeclub
#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome