Melania Trump a împodobit bradul! Vezi decorul de Crăciul de la Casa Albă

Melania Trump a împodobit bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

  • noiembrie 29, 2018
Melania Trump a împodobit  bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

Deși s-ar părea că mai este suficient timp până la Crăciun, Casa Albă a îmbrăcat haine de Sărbătoare. Conform tradiției, primul a fost instalat bradul din Salonul Albastru. Acesta are aproape 5 metri jumătate și a ajuns la Reședința Prezidențială SUA tras de o caleașcă.

Photo: White House Flickr

Echipa Melaniei Trump a lucrat la decorațiunile de Crăciun încă de cu vară. Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. Chiar dacă e cel mai înalt, bradul principal nu este singurul din Casa Albă.

În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței cuplului american.

2018 White House Christmas

The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season!

Gepostet von First Lady Melania Trump am Montag, 26. November 2018

Molizii au fost decorați cu peste 14.000 de ornamente roșii, culoarea purpurie fiind aleasă ca „simbol al vitejiei”.

Prima Doamnă a profitat de ocazie și și-a promovat, prin intermediul decorațiunilor, campania sa, ”Be Best”. Aceasta este adresată tinerilor americani, care militează împotriva bullying-ului și a consumului de droguri. Sloganul campaniei ”Be Best” apare în coronițele de Crăciun și chiar pictat pe globulețe.

Decorul rezidențial a trezit însă și multe critici. Și asta datorită faptului că holul spre bradul  principal a fost decorat cu peste 40 de brazi artificiali de formă conică, toți colorați în roșu. Internauții au dat sălii o apreciere negativă, spunând că aceasta pare sinistră și însângerată.

Photo: Carolyn Kaster/AP

Doritorii de a vedea cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor putea face acest lucru în orice zi din luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.

Decorul din curtea Casei Albe

Și dacă decorul Casei Albe a fost inaugurat duminica trecută, azi, Donald şi Melania Trump au adus sărbătoare și în curtea rezidenței. Aceștia au dat startul celui mai vesel sezon din an: au aprins luminile din bradul de Crăciun, aflat în parcul din spatele Casei Albe.

Bradul naţional de Crăciun e un molid argintiu din Colorado. În preajma acestuia se află alți 56 de brazi mai mici, cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american.

Calvin Coolige a fost preşedintele Statelor Unite care a organizat prima ceremonie oficială de împodobire a bradului. Evenimentul a avut loc în 1923, în grădina din faţa Casei Albe, numită Ellipse.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Wisteria - floarea care poate da o altă formă unei clădiri🖤

Floarea Wisteria este o plantă decorativă de o frumusețe rară ce înflorește în luna mai. ✨
--
#timeoutlondon #prettycitylondon#prettylittlelondon #visitlondon#wheretofindme #beautifulmatters#traveldeeper #travelerinlondon#thisislondon #secretlondon#iamatraveler #travelandleisure#TLPicks #passionpassport#londonforyou #seemycity #goopgo#travellingthroughtheworld#suitcasetravels #culturetrip#acolorstory #designsponge #dsfloral#londoninbloom #elledecor#chasing_facades #londoninspring#wisteriahysteria#plantsmakepeoplehappy#capturingcolour
Dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipa organizatorică a unui eveniment grandios ești invitat să aplici ca VOLUNTAR al festivalului @moldovandesignweek.

Ești potrivit mai ales dacă ești pasionat de design, ești entuziast și responsabil. Miza este mare,  de aceea grăbește-te să ne spui despre implicarea ta.

Detalii pe [Designcafeclub.md]

#designcafeclub #voluntari #mdw19 #moldovandesignweek #aplicaacum
RA este o lampă de masă creată de designerul  S. Hotvianskyi.
Interesant la această lampă este că atunci când începeți să rotiți tubul în sensul acelor de ceasornic, lumina se aprinde și începe să lumineze până la cel mai strălucitor punct în care tubul este vertical.

Mișcarea lămpii vrea să amintească de calea soarelui pe cer - cu cât este mai înaltă, cu atât devine mai strălucitoare.

#designcafeclub #nottdesign 🖤 #tablelamp #lightning #productdesign #ukraine #dnipro #gotvyansky#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Momentele de răsfăț au nevoie de culoare cum ar fi aceste scaune Merlot by @marta_del_valle_design.

Un design aparent simplu dar plin de sens. E atât de frumos cum un pahar de vin poate oferi atâtea scheme de culori și lumină.🍷
.
.
.
 #designcafeclub #architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
📌Selecția plăcilor ceramice în activitatea unui designer trebuie să fie una minuțioasă, axată pe calitate. 
La @interiordesign_school , viitorii designeri au făcut o vizită la showroomul @ceramic_hall - unul dintre liderii importatori de gresie și faianță din Moldova, colaborând cu zeci de companii din străinătate.

Mai multe detalii vedeți pe 👉Designcafeclub.md
Chiar dacă afară e posomorât, orice loc te poate inspira prin atmosfera pe care o transmite și priveliștea pe care o oferă, la fel ca cea mai pitorească stradă din Manhattan - 
Stuyvesant St. New York. 😍Totul poate fi sursă de inspirație. 
Photo by @mindz.eye 
__
#designcafeclub #NY
#architect #architecture #photo#design #street #designer #city #nyc#building #nature #green #house#home #residence #usa