Melania Trump a împodobit bradul! Vezi decorul de Crăciul de la Casa Albă
noiembrie 29, 2018

Melania Trump a împodobit bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

Melania Trump a împodobit  bradul! Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă

Deși s-ar părea că mai este suficient timp până la Crăciun, Casa Albă a îmbrăcat haine de Sărbătoare. Conform tradiției, primul a fost instalat bradul din Salonul Albastru. Acesta are aproape 5 metri jumătate și a ajuns la Reședința Prezidențială SUA tras de o caleașcă.

Photo: White House Flickr

Echipa Melaniei Trump a lucrat la decorațiunile de Crăciun încă de cu vară. Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. Chiar dacă e cel mai înalt, bradul principal nu este singurul din Casa Albă.

În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței cuplului american.

2018 White House Christmas

The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season!

Gepostet von First Lady Melania Trump am Montag, 26. November 2018

Molizii au fost decorați cu peste 14.000 de ornamente roșii, culoarea purpurie fiind aleasă ca „simbol al vitejiei”.

Prima Doamnă a profitat de ocazie și și-a promovat, prin intermediul decorațiunilor, campania sa, ”Be Best”. Aceasta este adresată tinerilor americani, care militează împotriva bullying-ului și a consumului de droguri. Sloganul campaniei ”Be Best” apare în coronițele de Crăciun și chiar pictat pe globulețe.

Decorul rezidențial a trezit însă și multe critici. Și asta datorită faptului că holul spre bradul  principal a fost decorat cu peste 40 de brazi artificiali de formă conică, toți colorați în roșu. Internauții au dat sălii o apreciere negativă, spunând că aceasta pare sinistră și însângerată.

Photo: Carolyn Kaster/AP

Doritorii de a vedea cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor putea face acest lucru în orice zi din luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.

Decorul din curtea Casei Albe

Și dacă decorul Casei Albe a fost inaugurat duminica trecută, azi, Donald şi Melania Trump au adus sărbătoare și în curtea rezidenței. Aceștia au dat startul celui mai vesel sezon din an: au aprins luminile din bradul de Crăciun, aflat în parcul din spatele Casei Albe.

Bradul naţional de Crăciun e un molid argintiu din Colorado. În preajma acestuia se află alți 56 de brazi mai mici, cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american.

Calvin Coolige a fost preşedintele Statelor Unite care a organizat prima ceremonie oficială de împodobire a bradului. Evenimentul a avut loc în 1923, în grădina din faţa Casei Albe, numită Ellipse.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Bijuteria ei este o întruchipare a simplității, modestiei și emoției, iar aceste trăsături pot fi observate în toată ființa sa.

Tânăra Vika Tonu s-a făcut remarcată prin liniile laconice și drepte pe care le iau creațiile ei și prin sinceritate.

Despre cum a apărut dragostea pentru bijuterie și semnficațiile profunde ale acesteia, experiența în UK și recunoașterea în cadrul #London_Fashion_Week, citiți în articolul de pe #designcafeclub.md >>> .
.
Vika Tonu: „Bijuteria e …un simbol, o relație, o moștenire”
_________________________________________
#designcafeclub #design #fashion #fashiondesign #vikatonu #londonfashionweek #jewellery #bijuterii #minimalism #modern #simplism #contemporary #contemporaryart #modernart #jewels #necklace #ring #silver #diamonds #bracelet #fineart #abstractart #artgallery #art
💡 Scurt si la subiect, despre cum a fost la evenimentul organizat de @smartlight.md - Свет четвёртое измерение архитектуры 💡 Dacă nu ai reușit să ajungi la eveniment, citește mai departe și află cine au fost invitații speciali ai serii 👇

www.designcafeclub.md | "Lumina – a patra dimensiune a arhitecturii” și o nouă provocare pentru designeri.

_______________________________________________

#smartlight #designcafeclub #eveniment #designinterior #iluminare #arhitectura #chisinau #interiordesign #event #designers #architet #archilovers #socializing #beautiful_people #productivity #energy
Pe străzile Chișinăului strălucesc luminițe și plutește magia sărbătorilor. Cunoaște autorii celor mai creative vitrine ale brandurilor autohtone!

Câștigătorii  vor  beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie.
______________________________________
#designcafeclub #design #exterior #exteriordesign #vitrine #window #windows #display #artofdisplay #chisinau #art #streetart #store #shop #storedisplay #designer #design #youth #youngdesigners #ziphouse #WindowDisplay #VisualMerchandising #merchendaising #christmas #newyear #winners #meet_the_winners
Box House – geometrie modernă într-o „cutie”. Ești curios să vezi cum arată în interior ?
Plină de surprize :) >>> designcafeclub.md >>> link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #architecture #designhome #designboom #archdaily #archilovers #archinterior #homedesign #home #arquitetura #homegoals #dreamhome #homearchitecture #contemporary #homesweethome # #instahome #homestyle #homeinspiration #myhome #newhome #homeideas #house #myhome #realestate #propertu #boxhome #modernhome #minimalism #minimalist
La ea acasă florile înfloresc peste noapte iar podoabele nu sunt neapărat din aur. 
Este vorba despre meșterul hand-made ucrainean Natalia Tatarinova, care creează din mărgele lucruri impresionante și speciale.

Ce a identificat în arhive și i-a schimbat total direcția în artă, citește mai departe. >>>designcafeclub.md >>>link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #design #decor #margele #nataliatatarinova #handmade #artshare #instaart #beautiful #amazing #handmadewithlove #mywork #artpassion #lineworks #artdecoring #artdecor #giftideas #handmadecrafts #beads #beadsart #beadshandmade #interview #art #designer #fashion #ideasdecoration #brooch
🎄Melania Trump a împodobit bradul! ❄Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă. >>> designcafeclub.md >>> link in bio

Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. 
________________________________________

#designcafeclub #design #decor #christmas #christmasdecor #newyear #WhiteHouse #casaalba #decoration #archidaily #christmasy #christmasdecorating #christmastree #tree #craciun #melaniatrump #myhomedecor #specialdecor #whitehouse #christmasparadise #happychritmas #christmasphotography #christmasdesign #inspire_me_home_decor #magic #magicvibes