#MDW18 te invită la discuții - Design Cafe & Club

#MDW18 te invită la discuții

  • ianuarie 31, 2018
#MDW18 te invită la discuții

Cultura unui domeniu nu este formată doar prin demonstrarea frumosului, ci și prin explicarea lui, iar comunicarea, de cele mai dese ori, creează punți de legătură între viziuni și dezvoltă o nouă comunitate. Pe lângă faptul că Moldavian Design Week va prezenta publicului expoziții ce fascinează și educă, în cadrul săptămânii dedicate proiectului, publicul va avea parte și de o serie de discursuri prețioase ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului Design Talks. Organizatorii MDW au ca obiectiv să îți aducă în față specialiști din domeniul industriilor creative ce au o experiență demnă de a fi împărtășită cu ceilalți.

essentialhome.eu
essentialhome.eu

Discursurile designerilor și arhitecților au devenit o tradiție pentru marile festivaluri de design din întreaga lume. Ediția Maison &Objet PARIS din acest an a găzduit personalități precum designerii Rosita Missoni, Rafael de Cárdenas și Rossana Orlandi, iar ediția de anul trecut London Design Week i-a adus în fața publicului pe designerul de brand Michael Bierut, designerul de interior Eley Kishimoto, dar și pe Julian Thompson, designerul de la Jaguar.

Dorin Ștefan, arhitect, România

La Moldavian Design Week vei avea posibilitatea de a afla, de la cei mai buni designeri şi arhitecţi, care sunt secretele succesului, dar și provocările pe care le implică aceste domenii. Printre invitații la eveniment se regăsesc designeri și arhitecți cu renume internațional precum arhitectul și designerul ucrainean Sergey Makhno, renumitul arhitect român Dorin Ștefan, fondatorii Twins Studio– designerii Mihai și  Liviu Popescu și designerul Cristian Corvin.

Design Talks va deveni platforma de comunicare dintre specialiștii din diverse ramuri ale designului, încercând să familiarizeze cu subiectele din branșă un public cât mai larg. Specialiştii din domeniu își vor împărtăși experienţa cu cei pasionaţi de design,cu cei care sunt în căutare de inspiraţie, motivaţie sau pur şi simplu doresc să cunoască experienţa profesioniștilor. Astfel încercăm să creăm o platformă de comunicare pentru persoanele interesate de tot ce înseamnă arhitectură, design şi de cum să excelezi în aceste domenii.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
@interium_showroom - showroom de mobilier exclusivist, de bucătării, instalații sanitare, corpuri de iluminat, covoare și accesorii.
⠀
În cadrul expoziției Italian Design Day vor fi expuse mai multe produse printre care catedra celebră din colecția mărcii italiene @B&B Italia , Up 2000.
⠀
Pac este o masuță de cafea.
⠀
Se aseamănă cu un tort și combină două materiale omoloage.
⠀
Se inspiră din actul de echilibrare între o bucată de granit greu și o foaie subțire de metal care formează partea superioară a mesei.
⠀
Ce părere ai? 🖤
⠀
#designcafeclub_md #viennadesign #pactable #inspiration #decor #art #interiors #designlifestyle  #design#inspireme #designinspiration#passion4decor #l4l #f4f #like4like
F L O S
⠀
În curând la Italian Design Day.
⠀
#expozitie #expo #italiandesign
Cu ocazia evenimentului Italian Design Day, arhitectul italian  Patrizio Corno va merge sa le vorbească studenților de la UTM despre design si arhitectura.
⠀
Cei interesați, puteti vizita pagina de facebook Design Cafe&Club sa vedeți detaliile.
⠀
Notați în agendă evenimentul și sunteți bineveniți!
⠀
#patriziocorno #utm #italiandesignday #urbanism #arhitectura #workshop
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Blăstăm.
Pentru că e un cuvânt care are putere. Noi suntem blestemați să ne trăim suferințele, care sunt mult mai intense decât fericirile.”
⠀ 🖤 Te invităm să cunoști povestea din spatele Blăstămului Basarabean în care trăiește  @piotr_alii - designerul nonconformist al societății noastre.
⠀
designcafeclub.md
⠀
#designcafeclub #design #fashiondesigner #fashioninspiration #piotralii #blestem #basarabia #chisinau #interviu
🧐Nu e de mirare ca un muzeu dedicat roboților să fie construit de roboți nu-i așa? 🤖În era tehnologiei totul este posibil, tocmai de aceea autorii proiectului ,,Robot Science Museum”, Melike Altınışık Architects - MAA, spun că procesul de construcție a muzeului și va constitui prima expoziție a muzeului. 👉Mai multe detalii despre proiect puteți vedea în articolul de astăzi. 👇
Designcafeclub.md