ianuarie 31, 2018

#MDW18 te invită la discuții

#MDW18 te invită la discuții

Cultura unui domeniu nu este formată doar prin demonstrarea frumosului, ci și prin explicarea lui, iar comunicarea, de cele mai dese ori, creează punți de legătură între viziuni și dezvoltă o nouă comunitate. Pe lângă faptul că Moldavian Design Week va prezenta publicului expoziții ce fascinează și educă, în cadrul săptămânii dedicate proiectului, publicul va avea parte și de o serie de discursuri prețioase ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului Design Talks. Organizatorii MDW au ca obiectiv să îți aducă în față specialiști din domeniul industriilor creative ce au o experiență demnă de a fi împărtășită cu ceilalți.

essentialhome.eu
essentialhome.eu

Discursurile designerilor și arhitecților au devenit o tradiție pentru marile festivaluri de design din întreaga lume. Ediția Maison &Objet PARIS din acest an a găzduit personalități precum designerii Rosita Missoni, Rafael de Cárdenas și Rossana Orlandi, iar ediția de anul trecut London Design Week i-a adus în fața publicului pe designerul de brand Michael Bierut, designerul de interior Eley Kishimoto, dar și pe Julian Thompson, designerul de la Jaguar.

Dorin Ștefan, arhitect, România

La Moldavian Design Week vei avea posibilitatea de a afla, de la cei mai buni designeri şi arhitecţi, care sunt secretele succesului, dar și provocările pe care le implică aceste domenii. Printre invitații la eveniment se regăsesc designeri și arhitecți cu renume internațional precum arhitectul și designerul ucrainean Sergey Makhno, renumitul arhitect român Dorin Ștefan, fondatorii Twins Studio– designerii Mihai și  Liviu Popescu și designerul Cristian Corvin.

Design Talks va deveni platforma de comunicare dintre specialiștii din diverse ramuri ale designului, încercând să familiarizeze cu subiectele din branșă un public cât mai larg. Specialiştii din domeniu își vor împărtăși experienţa cu cei pasionaţi de design,cu cei care sunt în căutare de inspiraţie, motivaţie sau pur şi simplu doresc să cunoască experienţa profesioniștilor. Astfel încercăm să creăm o platformă de comunicare pentru persoanele interesate de tot ce înseamnă arhitectură, design şi de cum să excelezi în aceste domenii.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
🎨 Vineri, ZIPhouse a gazduit evenimentul Arta de a picta pe matase cu Dina Rotari. 🎀 Îi mulțumim pentru că ne-a împărtășit din experiența sa și ne-a arătat părticele din crearea frumosului, cei prezenți primind o doza de #artinspiration și motivație pentru a crea.💃
#DinaRotari #designcafeclub_md #picturapematase #workshop #arta #pictura  #design #designchisinau #artchisinau #artpicture #hobby #textiledesign #moldovandesigners #fashiondesigner #artwork #artinstagram # #designinspiration #paintingonsilk #fashionstyle #workshop #silkartist #живописьнашелке #батик  #шелковыйплаток #живописьнашелке #живопись #творчество #росписьнаткани
Renumitul arhitect ucrainean Sergey Makhno pe copertă, prezentarea primului park IT din Moldova și a primului complex hibrid, proiecte remarcabile de design interior, sugestii de tehnologizare, decor și multe altele se regăsesc în paginile revistei Design Cafe&Club, ediția 3. 🔹Ia cu tine revista Design Cafe&Club din chioșcurile Moldpresa și savurează fiecare pagină.
👉 Din 14 iunie, în scuarul Bibliotecii Naționale, poți să faci un mic popas, să savurezi o cafea, sau să lucrezi la laptop, pe niște bănci de toată frumusețea, cu o istorie aparte, pe care o cunosc toți chișinăuienii. 👏 Reinventând trunchiul de copac căzut în aprilie 2017, Mihai Stamati, Ion Zbanca, Andrei Zbancă și Pavel Obreja sunt cei care au readus „acasă” platanul, renăscându-l ca mobilier urban.
😊 Citește articolul și fii mândru că le cunoști istoria! ▫ Link in bio. #copaculdelabiblioteca
*Material foto preluat si din pagina lui Mihai Stamati.
115 mp – suficient spațiu pentru ca imaginația și spiritul creativ să se manifeste într-un milion de moduri. Expresie a stilului eclectic, acesta îmbina modernul cu neoclasicul.
29 Mai- Colegiul de Arte Plastice Alexandru Plamadeala -Deschidere oficiala Wärmepol !!! Look and listen to the sky!
Mesaje spre cer, sau cuvinte nespuse pentru persoane dragi. Liberi în exprimare, în alegerea persoanei către care se adresează, singura condiție este sinceritatea. 💙 Acceptă provocarea- lasă și tu un răvaș persoanei dragi. 
Află mai multe detalii pe designcafeclub.md

#Wärmepol  #sky transmitter  #opening #designcafeclubmd #designcafeclub_md wärmepol
Ceremonia de înmânare a premiilor în cadrul  concursului "Sculptură pentru Parcul Meu" 
Aceasta a avut loc în corespundere cu conceptul concursului, în parcul Parcul Valea Trandafirilor, unde și vor fi instalate sculpturile.
🏆  Well, meet the winners! 
Locul 1 - O.X. Studio
Locul 2 - Vlasov Dumitru
Locul 3 - Constantin Marcu  #SculpturăpentruParculMeu #winners🏆  #concurs #designcafeclub_md #projects #md #chisinau #parculmeu #valeatrandafirilor #imiplacemd