MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație - Design Cafe & Club

MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

  • iunie 7, 2019
  • Timp de citire:3 minute
MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

Atenție, urmează foarte multă informație interesantă. După lectura ei, s-ar putea să aveți dileme în crearea planurilor pentru seara de azi! E ziua în care își deschid ușile 10 locații creative din Chișinău, te provocăm să faci turul lor. Ai în program: 

Peperete Gallery Tour&Live Painting Performance

Este o galerie de artă contemporană și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați.
Agenda:
17:00 – 17:15 Înregistrare/Networking
17:15 – 18:45 Ongoing Gallery Tour + Live Painting Performance
18:45 – 19:00 – Q&A cu artista
Locația: Mitropolit Banulescu-Bodoni 8.

Contemporary Art. Mihail Lazari – Expo & Workshop

Expoziție cu lucrări ce sunt create printr-o combinație de tehnici: pictură – sculptură și invers; Bronz combinat cu Beton, patină; Picturi în ulei combinate cu alte materiale precum carton, pânză, piele cartonată; Mini Sculpturi – Curele din piele naturală, vopsite manual cu catarame modelate și turnate din bronz, ș.a.
17:00 – workshop-ul Sculptură modelată din lut.
17:30  – Sculptură din lemn.
18:00  – pictură pe pînză.
18:30  – executarea Curelelor din piele naturală cusute de catarame din bronz(deja turnate).
Locația: Expoziția va avea loc într-o Hală industrială pe strada Petru Rareș 77, fabrica ELECTROMAȘINA, intrarea din mijloc a blocului administrativ.

Trommigou – Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.

În timpul masterclass-ului, toată lumea va învăța să șlefuiască, să vopsească, să lipească și să lustrueze insigna din lemn, pe care într-un final puteți să o purtați cu dvs. și să o prezentați cu mândrie prietenilor.
Program:
17:00 – 20:00 – Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.
Rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/rkZmNhCcvB3Dj7s29
Locația: Miron Costin 5, of. 205.

Vipradastudio  – Expo conceptual  #Synthesis

Evenimentul prezintă actul de combinare a ideilor naturii pentru a crea o nouă formă. Expoziția va fi împărțită în 2 spații dependente și independente simultan. Ideea principală „Sursa este Natura” , prezentată prin: fotografie (imprimată pe pânză), sculptură (din hârtie), piese vestimentare ( print pe textil) , proiecție video, sculptură din ghips.

17:30-18:30 Shooting în Zeroing Room by Victoria Viprada pentru vizitatori, folosind ( sticlă, fum și tehnicile artistului). Și un premiu special pentru un participant norocos..

Locația: Vlaicu Parcalab, 45

FabLab Chisinau – Masterclass de gravură

Este un spațiu de creație cu implementare practică, care oferă celor pasionați de tehnologii oportunitatea de a dezvolta proiecte noi.

18:00 – Masterclass: Gravare în lemn, piele, plută și metal.
Locația: str. Studentilor 9/11.

Atelier 99 – 3D Scan&Printing

este atelierul unde entuziaștii în tehnologie pot să-și implementeze proiectele și ideile într-o atmosferă de lucru a comunității locale MAKE. Diseară veți avea posibilitatea să vă scanați în 3D bustul, iar primele 5 persoane vor primi bustul și în varianta printată.

18:30 – Scanare bust în 3D + printare a bustului.
Locația: str. Studenților 9/11.

LOFT13 – Design Party

Noaptea Studiourilor de Creație își deschide larg ușile pentru cei ce vor să vadă cum schimbă Designul un interior.
Agendă:
19:00 – 20:00 – Despre Design, artă printre artiști.
Locația: bd. Moscova 21, clădirea Mezon.

AB + Partners  – Gallery Launch Party

Studioul de Arhitectură și Design își deschide propria galerie. Azi deschid ușile pentru public și îl invită să o descopere. Muzica bună, gustările și vinul bun sunt garantate!

19:00-22:00.petrecere de lansare Gallery AB+Partners.

Locația: Alexandru Bernardazzi, 97.

 FLÓ The House of Fashion – Fashion Painting Workshop

20:00 – 21:00 la Florence Style vă așteaptă un workshop de pictură pe stofă „Painting Fashion Light”, muzică, spumant și o atmosferă plină de stil.
Locația: Kogălniceanu 13 colț Bulgară 15.

Uppercut Barbershop – Masterclass

Barbershop Authentic urban, designul de interior este un concept realizat de însăși proprietarul salonului.Se promite a fi o seară doar pentru bărbați, muzică, băutură și creație într-o atmosferă urbană inedită.
20:00 – 21:00 – Masterclass: Cum să-ți aranjezi și îngrijești barba, ce tunsoare să-ți alegi în dependență de forma feței.
Locația: Alba Iulia 75.
c.c Alfa City Moll. etajul 2

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Faceți cunoștință cu canapeaua inspirată de Tetris, unul dintre cele mai iubite jocuri din anii ’80. 
@manga.arq a conceput canapeaua Tetris pentru a face un loc de ședere confortabil și cu linii definite. 
Ideea principală din spatele ei a fost crearea unui mobilier transformator perfect pentru mai multe scopuri diferite: să stai cu familia, să lucrezi la un birou intern sau chiar să dormi pe el când este nevoie de un pat suplimentar.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle #designboom 
#sofa#furniture#mynordicroom#nordikspace#scandinavianhomes #inspohome#nordicinspo #interior123#scandinavianliving #mynordichome#interiorstyling #nordic #interiør#inspohome #interior_and_living#interior2all#nordicstyle#nordicroom#interiorwarrior#scandihome#nordicinterior#interiordetails#finditstyleit #nordicdeco#dream_interiors #interiorlove
Artistul botanic @monsieur_planta instalat o lucrare „uman-vegetală”, intitulată TREE HUG în grădinile din Annecy, Franța.
Lucrarea constă în turnarea armurei dezvoltată împreună cu locuitorii locali din zonă, care au fost „vegetați” și instalați în jurul trunchiurilor de copaci.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
Sculpturile lui sunt un punct de atracție în cadrul hub-ului @artcor_center devenind și destul de populare.🤩 📌Te invităm să savurezi intelectual interviul cu autorul acestor creații, sculptorul Dmitrii Demidov pentru care
👇
”Sculptura este Creație. Dar creația nu poate să rămână doar ca idee, din această cauză muncești și o transformi în artă.”😍 Ia-ți o pauză☕️ de 5 minute pentru a savura o experiență ce inspiră!
Vezi Link-ul în descrierea paginii ☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle #dccinterviews
Baie proiectată de Lizaveta Kuzmenka & Ruslan Bondarchuk la Kiev, Ukraine.(2019)
___________________________________________ 
#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#Design_Only #architecture#design #designer #home#arquitectura #arquitetura#archilovers #architectural#architettura #architektur #archidaily#architecturephotography #interior#interiordesign #architect#designinspiration #minimal #render#rendering
Grădini zgârie-nori☁️, piscine 🏊‍♂️reflectorizante, cascade⛲️, terase și ziduri🌴 verzi 🌳alcătuiesc Hotelul Park royal din Singapore, proiectat de @woha_architects. 
O priveliște ce îți taie respirația.🥰
📷 by @_deepsky 
#designcafeclub#dccblog #dcclifestyle #architecturephotography#designboom#parkroyalhotelsingapore#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
IA AMINTE!
🔻Crearea compoziției constituie primul pas în designul interior. ❗️Mai multe despre regulile de bază a construirii compoziției și stăpânirea tehnicilor ei, îți prezentăm în articolul de astăzi. Vezi Link-ul din Bio!☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle