MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație - Design Cafe & Club

MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

  • iunie 7, 2019
  • Timp de citire:3 minute
MDW/ ziua 5: Noaptea Studiourilor de Creație

Atenție, urmează foarte multă informație interesantă. După lectura ei, s-ar putea să aveți dileme în crearea planurilor pentru seara de azi! E ziua în care își deschid ușile 10 locații creative din Chișinău, te provocăm să faci turul lor. Ai în program: 

Peperete Gallery Tour&Live Painting Performance

Este o galerie de artă contemporană și o comunitate dedicată să promoveze artele vizuale și pictorii autohtoni talentați.
Agenda:
17:00 – 17:15 Înregistrare/Networking
17:15 – 18:45 Ongoing Gallery Tour + Live Painting Performance
18:45 – 19:00 – Q&A cu artista
Locația: Mitropolit Banulescu-Bodoni 8.

Contemporary Art. Mihail Lazari – Expo & Workshop

Expoziție cu lucrări ce sunt create printr-o combinație de tehnici: pictură – sculptură și invers; Bronz combinat cu Beton, patină; Picturi în ulei combinate cu alte materiale precum carton, pânză, piele cartonată; Mini Sculpturi – Curele din piele naturală, vopsite manual cu catarame modelate și turnate din bronz, ș.a.
17:00 – workshop-ul Sculptură modelată din lut.
17:30  – Sculptură din lemn.
18:00  – pictură pe pînză.
18:30  – executarea Curelelor din piele naturală cusute de catarame din bronz(deja turnate).
Locația: Expoziția va avea loc într-o Hală industrială pe strada Petru Rareș 77, fabrica ELECTROMAȘINA, intrarea din mijloc a blocului administrativ.

Trommigou – Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.

În timpul masterclass-ului, toată lumea va învăța să șlefuiască, să vopsească, să lipească și să lustrueze insigna din lemn, pe care într-un final puteți să o purtați cu dvs. și să o prezentați cu mândrie prietenilor.
Program:
17:00 – 20:00 – Masterclass – Confecționarea din lemn a insignelor originale cu personaje de desene animate, filme și alte personaje.
Rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/rkZmNhCcvB3Dj7s29
Locația: Miron Costin 5, of. 205.

Vipradastudio  – Expo conceptual  #Synthesis

Evenimentul prezintă actul de combinare a ideilor naturii pentru a crea o nouă formă. Expoziția va fi împărțită în 2 spații dependente și independente simultan. Ideea principală „Sursa este Natura” , prezentată prin: fotografie (imprimată pe pânză), sculptură (din hârtie), piese vestimentare ( print pe textil) , proiecție video, sculptură din ghips.

17:30-18:30 Shooting în Zeroing Room by Victoria Viprada pentru vizitatori, folosind ( sticlă, fum și tehnicile artistului). Și un premiu special pentru un participant norocos..

Locația: Vlaicu Parcalab, 45

FabLab Chisinau – Masterclass de gravură

Este un spațiu de creație cu implementare practică, care oferă celor pasionați de tehnologii oportunitatea de a dezvolta proiecte noi.

18:00 – Masterclass: Gravare în lemn, piele, plută și metal.
Locația: str. Studentilor 9/11.

Atelier 99 – 3D Scan&Printing

este atelierul unde entuziaștii în tehnologie pot să-și implementeze proiectele și ideile într-o atmosferă de lucru a comunității locale MAKE. Diseară veți avea posibilitatea să vă scanați în 3D bustul, iar primele 5 persoane vor primi bustul și în varianta printată.

18:30 – Scanare bust în 3D + printare a bustului.
Locația: str. Studenților 9/11.

LOFT13 – Design Party

Noaptea Studiourilor de Creație își deschide larg ușile pentru cei ce vor să vadă cum schimbă Designul un interior.
Agendă:
19:00 – 20:00 – Despre Design, artă printre artiști.
Locația: bd. Moscova 21, clădirea Mezon.

AB + Partners  – Gallery Launch Party

Studioul de Arhitectură și Design își deschide propria galerie. Azi deschid ușile pentru public și îl invită să o descopere. Muzica bună, gustările și vinul bun sunt garantate!

19:00-22:00.petrecere de lansare Gallery AB+Partners.

Locația: Alexandru Bernardazzi, 97.

 FLÓ The House of Fashion – Fashion Painting Workshop

20:00 – 21:00 la Florence Style vă așteaptă un workshop de pictură pe stofă „Painting Fashion Light”, muzică, spumant și o atmosferă plină de stil.
Locația: Kogălniceanu 13 colț Bulgară 15.

Uppercut Barbershop – Masterclass

Barbershop Authentic urban, designul de interior este un concept realizat de însăși proprietarul salonului.Se promite a fi o seară doar pentru bărbați, muzică, băutură și creație într-o atmosferă urbană inedită.
20:00 – 21:00 – Masterclass: Cum să-ți aranjezi și îngrijești barba, ce tunsoare să-ți alegi în dependență de forma feței.
Locația: Alba Iulia 75.
c.c Alfa City Moll. etajul 2

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Înscrie-te la Advanced: Curs de Design Interior și învață intensiv designul interior în doar 3 luni.
⠀
o Doar cunoștințe practice
o Doar informație actuală
o Abordare individuală
o Fără pregătire anterioară
o Grupuri mici-rezultat maxim
o Primul proiect semnat de tine.
⠀
🎈 Înscrie-te aici: bit.ly/dcc-advanced
🎈 click link din bio
⠀
Cursul este pentru toți care doresc să învețe în scurt timp o nouă profesie și să facă o carieră în design, dar și pentru studenții care au deja o bază în domeniul artelor și doresc să își actualizeze cunoștințele.
⠀
📍 1 Iulie
📍 Artcor
Vedetă în cadrul festivalului @moldovandesignweek și premiată la Red Dot Design pentru designul său inovator și vizionar. 
Vezi despre ce produs este vorba urmând link-ul din descriere.🖤 O recunoașteți?
Casa Grădinilor Secrete - acolo unde secretele creează umbre.

Concept de @spasmdesignarchitects 📷 @umangshahphotography @phxindia 
#architecture#archilovers #modern #modernhouse#design #concept #luxury#luxuryhomes #villa #house #interior#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing
Astăzi vă arătăm un proiect de Design Interior ce arată cum armonizarea culorilor și a materialelor creează un spațiu larg în locuința ta.🏠
👇
🔳Stilul minimalist îmbinat cu accente de modernism creează o ambianță perfectă pentru orice familie.

Tot proiectul îl puteți accesa în link-ul din Bio☝️
#designcafeclub
@keivaniarchitects a proiectat o clădire rezidențială inspirată de spiritul locului, reinterpretând fereastra tradițională Orsi într-un spațiu în care se combină împreună piatra, lemnul, apa, lumina și plantele. 📷 @parhamtaghioff

#designcafeclub#architects_need#architecture_addicted#designers_need #interiordesign#minimalist #architecturalmodel#sketching #modernhouse#contemporaryarchitecture#normanfoster #BIG #villa#design #architect #architects#parametric#parametricarchitecture#parametricdesign #skyscrapers#luxuryhouse #luxuryhome
Dacă până acum ai avut momente când nu ți-ai dai seama de ce nu poți fi atât de productiv pe cât ți-ai dori, ține cont de 10 detalii ce te vor ajuta să-ți îmbunătățești productivitatea la locul de muncă. 👇
Accesează Link-ul din Bio 😊

Urmărește-ne pentru mai multe noutăți din domeniul industriilor creative @designcafeclub.md #designcafeclub 🖤