MDW/ ziua 3: Workshop de caligrafie; Workshop de fotografie; Performance Teatral - Design Cafe & Club

MDW/ ziua 3: Workshop de caligrafie; Workshop de fotografie; Performance Teatral

  • iunie 5, 2019
MDW/ ziua 3: Workshop de caligrafie; Workshop de fotografie; Performance Teatral

Ziua MDW cu numărul 3 îți aduce un program pe cinste, în care sunt și evenimente să te învețe, să te distreze, dar și să te relaxeze.

1

La 13.00 te îndemnăm să iei penița în mână și să descoperi arta scrisului frumos la un workshop de caligrafie littering. Președinții Asociației de Caligrafie „Dacia” Valeriu Herța, Alexandru Ermurache și șefa comisiei de сenzori, Luminița Ermurachi vin să îți arate la ARTCOR cum să îți pui Emoțiile pe hârtie.

2

La 17.00 te chemăm să te distrezi și să furi de la Gabi Hadiev – o tânără pasionată de fotografie, idei despre cum să faci o fotografie care reușește să ne atragă cu adevărat atenția și despre cum să creezi compoziția compusă armonios, în care toate elemente se îmbină perfect.  Vezi azi, la ARTCOR, cum să utilizezi lumina, spațiul, vremea, culorile, mișcarea, subiectul și compoziția pentru a crea fotografii extraordinare, chiar și cu un iPhone, care se conectează cu spectatorul și spun povestea pe care doreștisă o transmiteți.

3

PREMIERĂ DE PEFORMANCE  TEATRAL! Teatrul Geneza Art prezintă, în cadrul Moldovan Design Week, PREMIERA „The Faces of Macbeth”, inspirat din piesa „Macbeth” de William Shakespeare. Un spectacol performance care te va surprinde cu o instalație de design inedită și cu o expoziție de fashion teatral, inspirată din motivele spectacolului. Un spectacol metamorfoză despre putere, pasiune, obsesie și ambiție. Alături de Hamlet, reprezintă una dintre cele mai reușite opere ale dramaturgului englez și totodată ale dramaturgiei în general.

Regie: Daniela Burlaca

În roluri principale Dana Ciobanu și Daniela Burlaca, într-un tandem de excepție.

Grăbește-te să le vezi pe toate!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Faceți cunoștință cu canapeaua inspirată de Tetris, unul dintre cele mai iubite jocuri din anii ’80. 
@manga.arq a conceput canapeaua Tetris pentru a face un loc de ședere confortabil și cu linii definite. 
Ideea principală din spatele ei a fost crearea unui mobilier transformator perfect pentru mai multe scopuri diferite: să stai cu familia, să lucrezi la un birou intern sau chiar să dormi pe el când este nevoie de un pat suplimentar.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle #designboom 
#sofa#furniture#mynordicroom#nordikspace#scandinavianhomes #inspohome#nordicinspo #interior123#scandinavianliving #mynordichome#interiorstyling #nordic #interiør#inspohome #interior_and_living#interior2all#nordicstyle#nordicroom#interiorwarrior#scandihome#nordicinterior#interiordetails#finditstyleit #nordicdeco#dream_interiors #interiorlove
Artistul botanic @monsieur_planta instalat o lucrare „uman-vegetală”, intitulată TREE HUG în grădinile din Annecy, Franța.
Lucrarea constă în turnarea armurei dezvoltată împreună cu locuitorii locali din zonă, care au fost „vegetați” și instalați în jurul trunchiurilor de copaci.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
Sculpturile lui sunt un punct de atracție în cadrul hub-ului @artcor_center devenind și destul de populare.🤩 📌Te invităm să savurezi intelectual interviul cu autorul acestor creații, sculptorul Dmitrii Demidov pentru care
👇
”Sculptura este Creație. Dar creația nu poate să rămână doar ca idee, din această cauză muncești și o transformi în artă.”😍 Ia-ți o pauză☕️ de 5 minute pentru a savura o experiență ce inspiră!
Vezi Link-ul în descrierea paginii ☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle #dccinterviews
Baie proiectată de Lizaveta Kuzmenka & Ruslan Bondarchuk la Kiev, Ukraine.(2019)
___________________________________________ 
#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#Design_Only #architecture#design #designer #home#arquitectura #arquitetura#archilovers #architectural#architettura #architektur #archidaily#architecturephotography #interior#interiordesign #architect#designinspiration #minimal #render#rendering
Grădini zgârie-nori☁️, piscine 🏊‍♂️reflectorizante, cascade⛲️, terase și ziduri🌴 verzi 🌳alcătuiesc Hotelul Park royal din Singapore, proiectat de @woha_architects. 
O priveliște ce îți taie respirația.🥰
📷 by @_deepsky 
#designcafeclub#dccblog #dcclifestyle #architecturephotography#designboom#parkroyalhotelsingapore#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
IA AMINTE!
🔻Crearea compoziției constituie primul pas în designul interior. ❗️Mai multe despre regulile de bază a construirii compoziției și stăpânirea tehnicilor ei, îți prezentăm în articolul de astăzi. Vezi Link-ul din Bio!☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle