MDW și AGEPI arată întregii lumi creativitatea Moldovei - Design Cafe & Club

MDW și AGEPI arată întregii lumi creativitatea Moldovei

  • septembrie 17, 2018
MDW și AGEPI arată întregii lumi creativitatea Moldovei

La începutul verii am deschis publicului larg creațiile uimitoare a celor mai buni specialiști a industriilor creative din Republica Moldova, iar acum mergem mai departe! La inițiativa AGEPI, 12 participanți Moldavian Design Week, specialiști și companii din diferite domenii ale designului și artei, vor reprezenta țara la cea de-a 58-a sesiune a Adunării Generale a Statelor Membre ale Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI).

Moldova: Designing Lifestyle

Am încercat să concentrăm toată autenticitatea țării într-un singur stand – „Moldova: Designing Lifestyle ”. Luând forma literei „M”, care este și simbolul Moldavian Design Week, standul reprezintă un rezumat al industriilor creative din țară. De la vechile ornamente stilizate ale iei tradiționale, la primul Complex Hibrid Multifuncțional din Moldova, exponatele vin să demonstreze conservarea valorilor, dar și progresul. Dincolo de o simplă expoziție, standul arată publicului o dovadă contribuției designului în creșterea calității vieții din Republica Moldova.

Mai multe detalii despre eveniment aflați chiar de la Liliana Bolocan, directorul general AGEPI, și Alexandrin Buraga, fondatorul festivalului MDW, în video de mai jos.

MDW 2018 la Geneva

Industriile creative din R.Moldova, concentrate în standul "MOLDOVA – designing lifestyle", vor fi prezentate la Geneva, în cadrul adunării generale a statelor membre OMPI. Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova Lilia Bolocan Alexandrin Buraga World Intellectual Property Day Moldavian Design Week

Posted by Moldavian Design Week on Monday, September 17, 2018

Evenimentul se va desfășura între 24 septembrie și 2 octombrie 2018, la Geneva, Elveția și va avea în calitate de participanți 300 de delegați din 191 de țări.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova