Maxim Calujac a devenit unul dintre câștigătorii ArchDaily & Strelka Award - Design Cafe & Club

Maxim Calujac a devenit unul dintre câștigătorii ArchDaily & Strelka Award

  • august 20, 2019
  • Imagini:Volker Kreidler
  • Timp de citire:2 minute
Maxim Calujac a devenit unul dintre câștigătorii ArchDaily & Strelka Award

Devenit cunoscut în Chișinău prin arhitectura sa inedită, hub-ul creativ ARTCOR i-a adus arhitectului Maxim Calujac aprecierea cititorilor ArchDaily și Strelka Mag, devenind astfel unul din cele trei proiecte câștigătoare ale ArchDaily & Strelka Award.

În competiție au participat peste 100 de proiecte din Armenia, Belarus, Estonia, Georgia, Lituania, Moldova, Rusia, Ucraina și Uzbekistan. Câștigătorii au fost selectați de cititorii ArchDaily și Strelka Mag dintr-o listă scurtă de 15 proiecte arhitecturale, care au fost decise în primul tur de votare. Iar, ieri, s-au aflat numele celor mai bune 3 proiecte.

Alături de Artcor, la ArchDaily & Strelka Award, s-au făcut remarcate încă două proiecte, la fel din spațiul CSI. Este vorba despre Coffee Production Plant / Khmaladze Architects, Georgia și ​Garage Screen Cinema / SYNDICATE Architects, Rusia.

Câștigătorii ArchDaily & Strelka Award vor fi invitați la conferința „Future Arhitect” care va avea loc în perioada 9-10 septembrie la Moscova. Premianții își prezenta proiectele în cadrul evenimentului. Tot atunci, redactorul șef al ArchDaily, David Basulto, va anunța și câștigătorul marelui premiu.

Autorul proiectului, care va obține cele mai multe voturi din partea publicului, va avea posibilitatea de a filma un film documentar despre proiectul său. Acesta va fi disponibil pe site-ul cinematografului online Okko.

Competiția este organizată de ArchDaily, Strelka KB și Strelka Institute for Media, Architecture and Design. De 10 ani, ArchDaily & Strelka Award descoperă și celebrează arhitecții emergenți și ideile noi, care transformă orașul contemporan.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Faceți cunoștință cu canapeaua inspirată de Tetris, unul dintre cele mai iubite jocuri din anii ’80. 
@manga.arq a conceput canapeaua Tetris pentru a face un loc de ședere confortabil și cu linii definite. 
Ideea principală din spatele ei a fost crearea unui mobilier transformator perfect pentru mai multe scopuri diferite: să stai cu familia, să lucrezi la un birou intern sau chiar să dormi pe el când este nevoie de un pat suplimentar.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle #designboom 
#sofa#furniture#mynordicroom#nordikspace#scandinavianhomes #inspohome#nordicinspo #interior123#scandinavianliving #mynordichome#interiorstyling #nordic #interiør#inspohome #interior_and_living#interior2all#nordicstyle#nordicroom#interiorwarrior#scandihome#nordicinterior#interiordetails#finditstyleit #nordicdeco#dream_interiors #interiorlove
Artistul botanic @monsieur_planta instalat o lucrare „uman-vegetală”, intitulată TREE HUG în grădinile din Annecy, Franța.
Lucrarea constă în turnarea armurei dezvoltată împreună cu locuitorii locali din zonă, care au fost „vegetați” și instalați în jurul trunchiurilor de copaci.

#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#vscocam#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#vsccam #ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
Sculpturile lui sunt un punct de atracție în cadrul hub-ului @artcor_center devenind și destul de populare.🤩 📌Te invităm să savurezi intelectual interviul cu autorul acestor creații, sculptorul Dmitrii Demidov pentru care
👇
”Sculptura este Creație. Dar creația nu poate să rămână doar ca idee, din această cauză muncești și o transformi în artă.”😍 Ia-ți o pauză☕️ de 5 minute pentru a savura o experiență ce inspiră!
Vezi Link-ul în descrierea paginii ☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle #dccinterviews
Baie proiectată de Lizaveta Kuzmenka & Ruslan Bondarchuk la Kiev, Ukraine.(2019)
___________________________________________ 
#designcafeclub #dcc #dccblog #dcclifestyle 
#Design_Only #architecture#design #designer #home#arquitectura #arquitetura#archilovers #architectural#architettura #architektur #archidaily#architecturephotography #interior#interiordesign #architect#designinspiration #minimal #render#rendering
Grădini zgârie-nori☁️, piscine 🏊‍♂️reflectorizante, cascade⛲️, terase și ziduri🌴 verzi 🌳alcătuiesc Hotelul Park royal din Singapore, proiectat de @woha_architects. 
O priveliște ce îți taie respirația.🥰
📷 by @_deepsky 
#designcafeclub#dccblog #dcclifestyle #architecturephotography#designboom#parkroyalhotelsingapore#lookingup_architecture#lookupotd#architecture#arquitectura#lookingup#arkiromantix#jj_architecture#ic_architecture#ptk_architecture#instagram#lookingupbuildings #arquitecturamx#arkiminimal#ig_architecture#tv_pointofview #building #streetview#up #upthere#archi #archidaily#rustlord_unity#bestworldshots
IA AMINTE!
🔻Crearea compoziției constituie primul pas în designul interior. ❗️Mai multe despre regulile de bază a construirii compoziției și stăpânirea tehnicilor ei, îți prezentăm în articolul de astăzi. Vezi Link-ul din Bio!☝️
#designcafeclub #dccblog #dcclifestyle