Se dă startul celei mai mari conferințe de arhitectură din Europa de Est - Design Cafe & Club

Se dă startul celei mai mari conferințe de arhitectură din Europa de Est

  • octombrie 3, 2018
Se dă startul celei mai mari conferințe de arhitectură din Europa de Est

Două zile pline de tehnologiile modern și viziuni noi asupra arhitecturii, pline de prezentări de excepție și experiențe inedite! Anume asta îi așteaptă la Kiev pe toți participanții celei mai mari conferințe de specialitate din Europa de Est – Architecture of the Future.

Organizatorii și-au asumat complicata misiune de a aduna la un loc peste 20 de arhitecți, ingineri și dezvoltatori cu renume mondial. Printre ei se numără reprezentanți ai studiourilor de arhitectură și design ce au făcut istorie precum: ZAHA Hadid Architects, Foster + Partners, MVRDV, BIG, Digital Architecture, Gensler, C.F.Moller Architects, BuroHappold Engineering și alții.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt așteptați peste 1000 de participanți din 12 țări ale Europei.Pincipala temă a conferinței este  viitorul arhitecturii, văzut prin prisma tehnologiilor avansate. Speakerii și participanții vor analiza și explica modul în care cercetările și tehnologiile inovaționale ajută la soluționarea problemelor de dificultate gravă în proiectare, dar și modul în care tehnologiile robotice vor schimba piața serviciilor de construcție și multe altele. Scopul conferinței fiind nu doar schimbul de exeperiență prin intermediul analizei noilor tehnologii, ci și crearea unor idei și tendințe noi în domeniu ce vor contribui la dezvoltarea domeniului arhitectural în partea estică a continentului.

Nu pierde mâine, în prima zi a conferinței, un interviu cu Vitalii Boico, fondatorul Urban Experts, în care vei afla ce înseamnă și la ce folosesc tehnologiile BIM.

KIEV. 4-5 OCTOMBRIE 2018 – Nu rata cea mai tare conferință de arhitectură din Europa de Est!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Acum putem să nu mai ascundem caloriferele pentru că marile companii producătoare de calorifere creează adevărate sculpturi, ce pot fi integrate cu ușurință în orice tip de interior. ✨Exemple în acest sens ne oferă și compania IRSAP @irsap.radiators lider italian și unul dintre liderii europeni în fabricarea caloriferelor tubulare din oţel.
Vezi galeria foto în link-ul din Bio☝️
Această imagine spune povestea din spatele băncii URBAN SHAPES, creată de @nortstudio.be.

Viața în oraș. Găsirea armoniei într-o varietate enormă este o provocare zilnică. 
Un oraș în creștere este o sursă non-stop de inspirație. Formele și materialele împrăștiate pe diverse șantiere de construcții parcă așteaptă să fie utilizate și să obțină o funcție specifică. 
Luând aceste materiale și forme din contextul lor și combinându-le într-un mod complet diferit, se creează o legătură specială.
Inspirați de aceste forme urbane @nortstudio.be a proiectat această bancă atractivă.

Ce părere aveți, vă place? 
#designcafeclub#furniture#productdesign #designlife #design4all #designlife#designlovers#designstudio#belgiumisdesign#madeinbelgium#nortstudio #furniture #lighting
#belgianbrand#antwerp#steelfurniture #bench#interieurkortrijk #biennalekortrijk#outdoorfurniture #architecture#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter#arch#archdaily#amazing
🙈Creative, amuzante dar inutile.

Este vorba despre colecția de produse “Inutilă” a lui Matt Benedetto, un designer de produs talentat, care și-a propus provocarea de a proiecta obiecte complet inutile, ce rezolvă probleme inexistente.

Detalii in link-ul din Bio☝️
CAPTIVAREA - atunci când arhitectura este pur și simplu uimitoare.✨ Fonte Da Luz este rezultatul unui proiect de restabilire a unei clădiri vechi din Porto, Portugalia.
Acest proiect arhitectural include un spațiu comercial, un birou și o locuință.

Arhitecți: @joseavabarbosa, Pedro Lopes Guimarães
Design Interior: VVStudio (@vvs_designstudio)

#designcafeclub #dreamspace #incrediblearchitecture #architecture #lettingtheoutsidein #ceilingwindow#windows #allwood #designinspo#inspiration #sophisticatedstyle#instalove #instapic#luxuryredefined#modernhome#modernluxury#dreamy#interiordesign#modernarchitecture #modern #pickoftheday #interiores#projeto#architects#interiorlovers#archilovers#architecturelovers#archieandrews#architectural#architecture_huter
✨Dacă aveți un apartament mic îl puteți amenaja în stil scandinav pentru a părea spațios și elegant. 👉Mai multe idei găsiți în Link-ul din Bio☝️
.
.
.
#designcafeclub #interiordesign #scandinaviandesign #apartmentdecor #apartmentsdesign #ideas #inspirations #luxurylifestyle
Natura și casa sunt două locuri în care te poți încărca cu energie pozitivă. 
Dar ce se întâmplă când casa îți e în sânul naturii?
E MAGIC! >>ALL Back Matte este o casă proiectată de către echipa @vipp departe de haosul urban.

#designcafeclub #arquitetura#architecture#arquiteturadeinteriores#interiores#arquitectura#projeto#architecturestudent#papodearquiteto#architects#interiorlovers#archilovers#arquitetando#architecturelovers#architecturephotography#archieandrews#architectural#architecture_huter#architectureporn#arch#archdaily#amazing#papodearquiteto#sustainable#concrete#contemporary#interiordesign