Se dă startul celei mai mari conferințe de arhitectură din Europa de Est - Design Cafe & Club

Se dă startul celei mai mari conferințe de arhitectură din Europa de Est

  • octombrie 3, 2018
Se dă startul celei mai mari conferințe de arhitectură din Europa de Est

Două zile pline de tehnologiile modern și viziuni noi asupra arhitecturii, pline de prezentări de excepție și experiențe inedite! Anume asta îi așteaptă la Kiev pe toți participanții celei mai mari conferințe de specialitate din Europa de Est – Architecture of the Future.

Organizatorii și-au asumat complicata misiune de a aduna la un loc peste 20 de arhitecți, ingineri și dezvoltatori cu renume mondial. Printre ei se numără reprezentanți ai studiourilor de arhitectură și design ce au făcut istorie precum: ZAHA Hadid Architects, Foster + Partners, MVRDV, BIG, Digital Architecture, Gensler, C.F.Moller Architects, BuroHappold Engineering și alții.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt așteptați peste 1000 de participanți din 12 țări ale Europei.Pincipala temă a conferinței este  viitorul arhitecturii, văzut prin prisma tehnologiilor avansate. Speakerii și participanții vor analiza și explica modul în care cercetările și tehnologiile inovaționale ajută la soluționarea problemelor de dificultate gravă în proiectare, dar și modul în care tehnologiile robotice vor schimba piața serviciilor de construcție și multe altele. Scopul conferinței fiind nu doar schimbul de exeperiență prin intermediul analizei noilor tehnologii, ci și crearea unor idei și tendințe noi în domeniu ce vor contribui la dezvoltarea domeniului arhitectural în partea estică a continentului.

Nu pierde mâine, în prima zi a conferinței, un interviu cu Vitalii Boico, fondatorul Urban Experts, în care vei afla ce înseamnă și la ce folosesc tehnologiile BIM.

KIEV. 4-5 OCTOMBRIE 2018 – Nu rata cea mai tare conferință de arhitectură din Europa de Est!

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
De la an la an centrul istoric al Chișinăului se transformă treptat într-un complex comercial extins. 📌Ce am putea face pentru a salva centrul istoric al Chișinăului ne spun 3 dintre arhitecții noștri autohtoni @sergiu.cirja // Дмитрий Петров @linearchitects // Tatiana Lupascu în articolul de mai jos.
👉https://bit.ly/2DHA3z3

#designcafeclub_md #history #chisinau #architecture #ideas #project
Azi, de Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer.💘
Pe designcafeclub.md găsești cele mai originale felicitări în care declarăm dragoste arhitecturii! 
Felicitări Arhitecților noștri, le dorim să fie mereu îndrăgostiți de Arhitectură! 😊

#lovearchitecture #arhilovers #designcafeclub #valentinesday #architecture #architect
▫️Mobila albă – mobila care te îndeamnă să îi asociezi povești pline de emoție, să-ți aduni toate secretele liniștei și să le lași pe ea, la adăpost de rutină.

Mobilierul în care se îmbină cu măiestrie stilul și aristocrația 👉 @indo_salon_de_mobila_ 👇Te invităm să descoperi cele 6 dimensiuni ale mobilei INDO pe [ designcafeclub.md ]

#designcafeclub_md #design #decor #mobila #indo #furniture #whitefurniture #luxurylifestyle #chisinau
Persoana iubită e arhitect/ă?✏️ Fă-i un cadou pe măsură!🎁 📌În articolul de pe [designcafeclub.md] găsești câteva idei de cadouri pentru arhitecți de Ziua Îndrăgostiților. 
Suntem siguri că vor fi foarte fericiți să primească unul din aceste cadouri. 🤗

#architect #architects #arhitect #gift #cadou #valentinesday #ziuaindragostitilor
Cabină proiectată de arhitectul @espen.surnevik în estul Norvegiei. Designul locuinței se bazează pe același desen dar fiecare locuiță este personalizată pentru a se potrivi locațiilor lor specifice.
Accesul în cabine se face prin turnul cu scară spirală care are o înălțime de șase metri.
Fotografie de @marenhhansen
#architecture #design #pantretopphytter #norway #designinterior
Mai luminos, cu havuzuri noi și mobilier nou, așa ar putea arăta parcul „Ștefan cel Mare” după efectuarea lucrărilor de revitalizare, ce sunt planificate pentru acest an. 🇦🇩Mai multe detalii despre proiect dar și imagini cu noul aspect al parcului găsiți în articolul de pe designcafeclub.md

#designcafeclub_md #design #project #chisinau #parculstefancelmare #architect #arhitect #parc #moldova