„ Lumina - a patra dimensiune a arhitecturii ” și o nouă provocare
decembrie 5, 2018

„Lumina – a patra dimensiune a arhitecturii” și o nouă provocare pentru designeri

„Lumina – a patra dimensiune a arhitecturii” și o nouă provocare pentru designeri

Atmosferă distinsă, comunicare informală și specialiști veritabili – este formula unei seri de succes. Secretul este bine cunoscut de fondatorii SmartLight, care au adăugat încă un detaliu – o temă de specialitate captivantă și au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute un eveniment dedicat în exclusivitate designerilor și arhitecților autohtoni.

Prezentări

„Lumina cea de-a patra dimensiune a arhitecturii”- (Свет четвёртое измерение архитектуры) – așa a sunat titlul serii inundate de lumină la propriu și figurat. Evenimentul i-a avut în calitate de invitați speciali pe designerul de iluminat, Ekaterina Ustinova, și pe directorul Școlii și Studioului de iluminare MPEI Light Lab, Arteom Voronov.

Și pentru că tema serii a fost lumina, Ekaterina Ustina a prezentat date despre corpurilor și tehniologiilor de iluminat din Europa.  De asemenea designerul a vorbit despre tendințele din domeniu, calitățile la care trebuie să atragă atenția specialiștii în căutarea corpurilor de iluminat, dar și a prezentat câteva dintre proiectele la care a lucrat.

Ce de-al doilea speaker a vorbit despre importanța luminii în crearea confortului și funcționalității spațiului. Arteom Voronov a făcut referință la programele ce pot fi utilizate în crearea unui concept de iluminare, dar și la pașii pe care trebuie să îi respecte specialiștii pentru ca proiectul pe care îl realizează să corespundă funcționalității, dar și esteticului.

Concurs

În cadul aceluiași eveniment, platforma Design  Cafe&Club a lansat concursul „Iluminare eficientă și creativă în designul interior”.

La acest concurs pot participa atât proiecte recente, cât și cele efectuate în ultimul an de zile și al cărui autor sunteți. ”. Competiția este o oportunitate în plus pentru designerii și arhitecții din țară pentru a-și demonstra profesionalismul și măiestria cu care scot în evidență, cu ajutorul luminii, detaliile proiectelor elaborate.

Concursul este de tip închis și pot participa doar cei prezenți la eveniment, data limită a depunerii dosarului de concurs fiind 17.12.2018.

Evenimentul  „Lumina cea de-a patra dimensiune a arhitecturii” a fost organizat de SmartLight în parteneriat cu platforma Design Cafe & Club, companiile Azimut, Domino, Video Security & brand Victiana ,Taket și SmartHome.

Urmărește-ne pe Instagram

@ designcafeclub.md
Bijuteria ei este o întruchipare a simplității, modestiei și emoției, iar aceste trăsături pot fi observate în toată ființa sa.

Tânăra Vika Tonu s-a făcut remarcată prin liniile laconice și drepte pe care le iau creațiile ei și prin sinceritate.

Despre cum a apărut dragostea pentru bijuterie și semnficațiile profunde ale acesteia, experiența în UK și recunoașterea în cadrul #London_Fashion_Week, citiți în articolul de pe #designcafeclub.md >>> .
.
Vika Tonu: „Bijuteria e …un simbol, o relație, o moștenire”
_________________________________________
#designcafeclub #design #fashion #fashiondesign #vikatonu #londonfashionweek #jewellery #bijuterii #minimalism #modern #simplism #contemporary #contemporaryart #modernart #jewels #necklace #ring #silver #diamonds #bracelet #fineart #abstractart #artgallery #art
💡 Scurt si la subiect, despre cum a fost la evenimentul organizat de @smartlight.md - Свет четвёртое измерение архитектуры 💡 Dacă nu ai reușit să ajungi la eveniment, citește mai departe și află cine au fost invitații speciali ai serii 👇

www.designcafeclub.md | "Lumina – a patra dimensiune a arhitecturii” și o nouă provocare pentru designeri.

_______________________________________________

#smartlight #designcafeclub #eveniment #designinterior #iluminare #arhitectura #chisinau #interiordesign #event #designers #architet #archilovers #socializing #beautiful_people #productivity #energy
Pe străzile Chișinăului strălucesc luminițe și plutește magia sărbătorilor. Cunoaște autorii celor mai creative vitrine ale brandurilor autohtone!

Câștigătorii  vor  beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie.
______________________________________
#designcafeclub #design #exterior #exteriordesign #vitrine #window #windows #display #artofdisplay #chisinau #art #streetart #store #shop #storedisplay #designer #design #youth #youngdesigners #ziphouse #WindowDisplay #VisualMerchandising #merchendaising #christmas #newyear #winners #meet_the_winners
Box House – geometrie modernă într-o „cutie”. Ești curios să vezi cum arată în interior ?
Plină de surprize :) >>> designcafeclub.md >>> link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #architecture #designhome #designboom #archdaily #archilovers #archinterior #homedesign #home #arquitetura #homegoals #dreamhome #homearchitecture #contemporary #homesweethome # #instahome #homestyle #homeinspiration #myhome #newhome #homeideas #house #myhome #realestate #propertu #boxhome #modernhome #minimalism #minimalist
La ea acasă florile înfloresc peste noapte iar podoabele nu sunt neapărat din aur. 
Este vorba despre meșterul hand-made ucrainean Natalia Tatarinova, care creează din mărgele lucruri impresionante și speciale.

Ce a identificat în arhive și i-a schimbat total direcția în artă, citește mai departe. >>>designcafeclub.md >>>link in bio

_______________________________________
#designcafeclub #design #decor #margele #nataliatatarinova #handmade #artshare #instaart #beautiful #amazing #handmadewithlove #mywork #artpassion #lineworks #artdecoring #artdecor #giftideas #handmadecrafts #beads #beadsart #beadshandmade #interview #art #designer #fashion #ideasdecoration #brooch
🎄Melania Trump a împodobit bradul! ❄Vezi cum arată decorul de sărbători la Casa Albă. >>> designcafeclub.md >>> link in bio

Tema decorului din acest an este „American Treasures”. Bradul principal are agățat pe el peste 150 de metri de panglică de catifea albastră, pe care sunt inscripționate cu litere aurii denumirile fiecărui stat al SUA și a fiecărui teritoriu pe care îl deține. 
________________________________________

#designcafeclub #design #decor #christmas #christmasdecor #newyear #WhiteHouse #casaalba #decoration #archidaily #christmasy #christmasdecorating #christmastree #tree #craciun #melaniatrump #myhomedecor #specialdecor #whitehouse #christmasparadise #happychritmas #christmasphotography #christmasdesign #inspire_me_home_decor #magic #magicvibes